Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 13 de novembre del 2013

L'embassament de Beniarrés perd la meitat de les seues reserves


El pantà de Beniarrés ha perdut la meitat de les seues reserves des de l'estiu com a conseqüència de la persistent falta de pluges. L'embassament es troba en aquests moments al 46% de la seua capacitat, en el que suposa el nivell més baix en un mes de novembre dels últims sis anys. Amadorio i el Castell de Guadalest també han registrat un acusat descens en aquest període.

Ciclista mirant l'embassament de Beniarrés
El pantà de Beniarrés afrontava aquest passat estiu amb els millors nivells de l'última dècada, com a conseqüència d'un hivern i una primavera molt plujosos. Els registres oferits per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer a la fi de juny mostraven un embassament quasi al límit, amb 25,74 hectòmetres cúbics d'aigua que suposaven el 95% de la seua capacitat.

No obstant açò, i transcorregut tot aquest temps, la situació ha canviat de manera radical. Excepte els episodis tormentosos registrats a la fi del mes d'agost, que van deixar registres pluviomètrics d'entitat, l'absència de precipitacions ha sigut pràcticament absoluta, fins al punt de convertir aquesta tardor en un dels més secs dels últims temps.

Llegiu tota la noticia sencera en aquest enllaç del diari INFORMACION.ES
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...