Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 8 d’abril del 2013

Més de 500 persones comparteixen taula en la IX Calçotada de Beniarrés


Aquest dissabte es va celebrar a Beniarrés la IX Calçotada popular organitzada per l'Ateneu Arrelsdel poble. Més de 500 persones es van concentrar a aquest indret del Comtat per compartir taula i degustar els calçots, plat del nord que comença a implantar-se amb força a la nostra dieta.
De nou s'ha tornat a batre el rècord de participació, fins i tot es va haver d'obrir un llistat d'espera per la gran quantitat de persones que es van quedar sense plaça.
Imatge de la IX Calçotada Popular 

Finalment la pluja només va fer aparició de vesprada, pel que el dinar va poder celebrar-se tal i com estava previst, amb el muntatge de desenes de taules al carrer Doctor Orero de Beniarrés.

Abans de servir els calçots es va llegir el pertinent manifest, que en aquesta ocasió va posar èmfasi en les brutals retallades que està perpetrant el Govern central a tots els àmbits de la societat, convidant a la lluita contra aquestes mesures. Aquest text va concloure amb la interpretació de laMuixeranga i els crits de 'Visca la terra lliure'.

Embotit, coca de farina i tomaca, espencat, truita de creïlla, aigua-sal i, per suposat, calçots van anticipar un postre de coca dolça i mistela de la Marina Alta. Els assistents també van ballar danses tradicionals amb la música del grup Rascanya, i els més atrevits van seguir la festa fins ben entrada la nit al mateix Ateneu.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA per Lidia Vila
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...