BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dilluns, 15 d’abril de 2013

Desgraciadament son valencians


Hui, dilluns 15 d’abril, s’ha celebrat una reunió al col·legi “Perputxent” de Beniarrés per tal d’informar als pares i mares que portem els nostres fills a l’escola com afectarà les noves retallades en el proper curs 2013-2014 segons la resolució de data 2 d’abril de 2013
de la Conselleria d’Educació

A la reunió han acudit un nombrós grup de pares i mares, preocupats per l’educació dels seus fills i filles i que volen que estudien a Beniarrés amb una educació pública i de qualitat, no residual i deficient com ens proposa la Conselleria d’Eduació.

S’ha acordat encetar una sèrie d’entrevistes amb gent de la Conselleria d’Educació per tal de que tinguen a bé el tirar enrere aquestes retallades al col·legi de Beniarrés i que com a col·legi rural, cal tindre altres mires, no sols econòmiques, alhora de proposar retallades de mestres.

Depenent dels resultats de les converses, s’encetaran o no altres mesures de pressió per tal de que aquestes retallades, i no reestructuració com li agrada dir a la Conselleria d’Educació, no tiren endavant.

S’acosta el 25 d’abril, dia en que els valencians vam perdre el nostre autogovern i es va prohibir l’ús de la nostra llengua, i com diu la dita “Quan el mal ve d’Almansa a tots ens alcança”. Desgraciadament el mal, no ve d’Almansa, ve de València i fet per valencians.

Que trist que germans nostres vullguen la mort dels nostres pobles, doncs si mor l'escola mor el poble.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...