BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat:PLUJA: Torna un nou temporal de pluges al Comtat

dimecres, 17 d’abril de 2013

Comencen les obres d'urbanització del PAI del Dr. Orero

Com ja es va informar en aquest mateix blog, al mes d'abril anavem a començar les obres d'urbanització del PAI del Dr. Orero, tècnicament AR-1.

Com es pot apreciar, s'han assenyalat amb color fluosforecents com anirà l'àrea una vegada urbanitzada.

Per tal de recordar que en aquesta zona deu anar una zona verda, vos publique un article que ja va ser publicat en aquest mateix blog al maig de l'any 2011 i que deixa ben clar que deu construir-se un nou parc en aquesta nova zona urbana de Beniarrés.

L'article deia el següent: 

"El grup municipal socialista ve presentar fa un temps aquesta instància a l’Ajuntament de Beniarrés . L’escrit deia el següent:

EXPOSA:
Aquest estiu va ser inaugurada la nova piscina municipal al carrer Dr. Orero.

La piscina té una zona que l’envolta per a poder prendre el sol que es troba delimitada per una perímetre quadrangular.
La piscina es troba en terreny catalogat com a dotacional segons el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Beniarrés vigent actualment però al nostre entendre, la zona per a prendre el sol està ocupant zona catalogada en el PGOU com a zona verda, la qual té que estar separa de la zona dotacional mitjançant una barrera física i tindre un altre ús diferent al que el que li se està donat actualment, així com estar disponible per a tota la població tot l’any i no sols el període de temps en que es trobe oberta la piscina


SOL·LICITA:
Certificat per part del tècnic competent sobre la qualificació i catalogació dintre del PGOU vigent de Beniarrés de tot el perímetre que ocupa la zona delimitada com a piscina municipal, inclosa la zona per a pendre el sol.

Certificat per part del tècnic competent sobre si la zona dotacional i zona verda deuen anar separades mitjançant una barrera física.

La resposta per part de l’arquitecte municipal va ser l’esperada i confirmava el que pensàvem i era que l’actual recinte de la piscina està ocupant terrenys catalogats com a zona verda. Aquests terrenys tenen que anar separats mitjançant un barrera física del que és el recinte del piscina, reduint l’espai que ara hi ha per pendre el sol en més de 220 m2. Aquesta ocupació de terrenys està autoritzada per l’adjudicatari del PAI, mentrestant no comencen les obres d’urbanització (construcció de carrers i solars) del PAI de la zona del Dr. Orero.

La cosa queda bastant clara, el terreny que hui coneguem com a la nova piscina municipal, no correspon amb la realitat, doncs aquest terreny li s’han de llevar més de 220 m2 per a construir un parc amb columpios, fonts i arbres, que té que estar perfectament delimitat i separat físicament dels terrenys que ocupen la nova piscina.

Quan s’urbanitze l’àrea de repartiment del Dr. Orero i es construeixca aquest parc, la zona per a pendre el sol i eixugar-se, es reduirà considerablement al que hui en dia coneguem."

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede, podries penjar una fotgrafia del planol que hi ha exposat? La gent que hi viu fora no tenim mitja de veure-ho...

Anònim ha dit...

Sí, a mi també m'agradaria veurel.

Anònim ha dit...

parcel·les de 60m2 a 37000€ i les de 110 a 70000, només la parcel·la, després fes-te tu la caseta. Ahi es quedaran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...