Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 8 d’abril del 2013

Iñaki Gozalbez, segon al LVI Trofeu Sant Jordi de Ciclisme

El ciclista de Beniarrés i corredor de l’equip Mutua de Levante, Iñaki Gozalbez, va entrar en segona posició en la línia de meta per darrere del vencedor, el ciclista català del GSport - València Terra i Mar, Josep Betalú en la LVI edició del Trofeu Sant Jordí celebrat a Alcoi el passat diumenge 7 d’abril.

El recorregut tenia una longitud de 99 quilometres i entre les poblacions per els quals va passar estava Beniarrés. La prova la van acabar 42 corredors.

Iñaki Gozalbez va ser el primer classificat en la seua categoria que és la SUB-23.

Aquesta prova celebrada a Alcoi és la primera de la Challenge del País Valencià, la qual cosa fa que el ciclista de Beniarrés es pose al capdavant de la classificació.

En aquest enllaç podeu trobar més informació i resultats del LVI Trofeu Sant Jordi.