Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 6 de febrer del 2013

A Beniarrés anem sobrats de cultura


El passat dilluns 4 de gener es va celebrar una reunió a l’Àgora d’Alcoi una reunió de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat per tal de mancomunar programacions culturals conjuntes que facen que arriben al nostre poble diferents manifestacions culturals, de tot tipus, que per si sols l’Ajuntament de Beniarrés no pot assumir per el seu elevat cost econòmic.


A la reunió d’aquest dilluns han assistit els regidors de Cultura de Gaianes, Salvador Sendra; Agres, Mª Ángeles Ferre; Muro, Àlex Llopis; Cocentaina, Marcela Richart; Alcoi, Paco Agulló i Banyeres, Mª José Francés. També han estat els alcaldes de Benillup, Enrique Coderch; Agres, Josep Manel Francés i Gaianes, Agustín Torres. La reunió ha estat presidida pel president de la Mancomunitat, Rafa Climent, alcalde de Muro. A més, ha estat la gerent de la Mancomunitat, Lucía Albero.


Com es pot apreciar en el llistat dels assistents no hi havia cap representant de l’Ajuntament de Beniarrés. Ni la regidora de Cultura ni l’alcalde de Beniarrés, ningú hi havia en nom del nostre poble per a posar veu i presentar propostes a una gran idea de fer arribar exposicions, teatre, música i tot tipus d’esdeveniments culturals a Beniarrés que l’ajuntament per si sols difícilment ens els podria oferir.

No vaig a entrar en els motius pels quals no hi havia ningú representant al poble de Beniarrés en eixa reunió de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, a la qual pertany el nostre poble, el que si se els resultats i es que els nostres dirigents locals passen d’aquesta important iniciativa cultural, tal vegada siga que a Beniarrés anem sobrats d’activitats culturals, i sino, ací teniu l’agenda d’activitats per als propers 3 mesos de l’Ajuntament de Beniarrés.

Més informació sobre aquesta noticia en aquest enllaç.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja té sort Beniarrés de tenir l'Ateneu Popular Arrels, L'Esportí i atres associacions que ofereixen una gran varietat de activitats culturals, si fóra per l'ajuntament la cultura de Beniarrés es basaria en fer globotades!

Anònim ha dit...

Com té que funcionar la cultura al poble si els que manen no en tenen?

Anònim ha dit...

la cultura que saben fer és la del talonari quan no hi ha talonari no hi ha cultura

Anònim ha dit...

A Beniarrés ens sobra la cultura com també sobren els diners , doncs no es gastarien 500e en un dinar al bar de la piscina el dia del certamen de bandes. on varen anar tota la retailla del PP .

Aquesta es la Espanya que volem ,una Espanya de lladres , una València venuda a lladres .Si aquestes coses passen en un poble de merda ja em contareu a nivell de grans ciutats . Gurtels , avinguda del Papa , Terra Mítica amb el nostre presi Zaplana , quanta lladrera et governa benvolguda València i quanta et governara.
Estem patín una de les crisis mes grans i continuen furtant i retallant , fins que el poble tinga la dignitat de dir prou i tirar aquesta colla de botiflers.

Anònim ha dit...

1500 euros al mes i a mi que me la bufen

Mªjesús Navarro ha dit...

No diuen que la CULTURA no ocupa lloc? està vist que per a ells sí. Ayyy!!! es que això costa molta feina i clar van vindre cansats de la neu i totes eixes coses. Uno viu ací l'altre per allà. Però no veieu que no tenen iniciativa ni interés per res de res? Doncs aixina tot!!!!

Anònim ha dit...

"per a lladres per que no vos n'aneu a andalusia ja que allí tenen la poca vergonya dels mateixos sindicats robant als propis treballadors això si que és indigne almenys nosaltres reconeixem que el pp ha robat que vosaltres no"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...