Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 20 de febrer del 2013

A Beniarrés també ens sobra el Turisme Rural


El passat dilluns 19 de febrer es van reunir a l'Espai Àgora responsables de turisme a nivell comarcal amb l'objectiu de posar en comú propostes i estudiar les fórmules més adients per a optimitzar recursos mitjançant la macomunització dels mateixos. També es va nombrar a Maria Llopis, regidora de Turisme d'Alcoi, com a Consellera de Turisme de la Mancomunitat i de legada de l'Àrea de Tursime.

A l'encontre van assistir els regidors de Turisme de Gaianes, Salvador Cendra; de Muro, Vicent Molina; de Cocentaina, Vicent Sandoval; d'Alcoi, Maria Llopis, de Banyeres; Antonio Martínez i de l'Alqueria d'Asnar, Teresa Quilis. També els alcaldes de Benasau, Nieves Mas; d'Agres, Josep Manel Francés i d'Alfafara, José Sanz. Es va comptar també amb la presència de Rafa Climent, president de la Mancomunitat i de Lucía Albero, gerent de la mateixa.

Com es pot llegir, novament el nostre poble no va enviar a cap representant a aquesta important reunió, igual que ja va passar el passat dilluns 4 de febrer quan aquesta mateixa Mancomunitat, a la qual pertany el nostre poble i paga les corresponents quaotes ( supose que les pagaran), va realitzar una reunió de treball per tal de mancomunar les activitats culturals, per abaratir despeses i fer que arriben a Beniarrés esdeveniments culturals, que per si sols al nostre poble no poden arribar per el seu elevat cost econòmic..

L’objectiu de la reunió era la de potenciar la comarca i el nostre poble per a fer que arribe el turisme rural a Beniarrés, creant-se llocs de treball a l’hostaleria, venda de productes locals com l’oli d’oliva i reactivar el comerç local, es a dir, incloure al nostre poble, dintre d’un circuit turístic, al qual per desgràcia, ara es troben fora, passant els turistes de llarg.

Els motius pels quals cap representant de l’Ajuntament de Beniarrés no va assistir a la reunió els desconeixc. Tal vegada siga per que el regidor de Turisme no viu a Beniarrés, tal vegada siga per que no es cobre per assistir aquesta reunió de treball, tal vegada hi hagen directrius polítiques per part del PP per a no assistir, tal vegada, pense l’equip de govern de l’Ajuntament  que a Beniarrés no li fa falta l’arribada del turisme rural, que anem sobrats.

Sols ells sabran els motius pels quals Beniarrés “passa” d’acudir aquestes importants reunions de treball però una cosa és ben certa, tots i totes eixem perdent.

Noticia relacionada:

La mancomunidad reúne a los concejales de Turismo para acometer proyectos conjuntos


10 comentaris:

Mªjesús Navarro ha dit...

però a l'Ajuntament hi ha algú que governe? On estàn? Que estàn buscant feina en un altre lloc ja que quant ixca la llei ja no cobrarán?
ay mare!malos tiempos para la lírica

Anònim ha dit...

Federico, ¿qué va fer el PSOE de Baniarrés quan el nostre ajuntament va demanar al govern de Zapatero que ens ajudara amb la via verda i posara interés en solucionar la greu situació del pantano? Res de res, bueno si, posar pedres.
No se de que el queixes, a tu el turisme mai t'ha importat gran cosa.
PP=PSOE=KK

Beniarres al dia ha dit...

Vam votar a favor, com no es podia esperar menys. I també li vam demanar diners a la Diputació d'Alacant i València, governades per el PP. Tenim igual qui governe si beneficia al nostre poble.

I ja que estàs quines pedres varem posar, segons tú?

Sembla ser que coneixes els meus pensaments, doncs sols una cosa. EStàs molt equivocat i el turisme i Beniarrés m'importen, doncs visc ací i vull que els meus fills ho facen.

Però, ja que estem ara et pregunte jo, perque no va anar cap representant de l'Ajuntament de Beniarrés a aquesta reunió per tal de fomentar l'arribada del turisme a Beniarrés?





Anònim ha dit...

Les pedres no les poseu vosaltres, que per això ja teniu a la Curra i al mafiós de l'Alqueria

Anònim ha dit...

Jo si que sé perquè no van anar, perque d'anar no cobren! Hem pareix denigrant tot el que està passant i de les poques ganes que hi ha de fer res. Així el unic que conseguirem es enfonar-nos més i més. Que falta fa que els que manen tinguen ganes de fer coses per el poble i no de omplir-se les butxaques, això va per a tots els qui esteu en el mon de la política.

Anònim ha dit...

Todavía recuerdo que en Beniarrés hubieron dos formaciones independientes que trabajaron de lo lindo por el pueblo y pusieron a los políticos en su sitio hablando claro y raso, a esos mismos políticos que ahora aborrecemos todos. Gente con ganas y ideas, pero así les pagamos, yo incluida, porque en aquellas eleccciones no fui a votar.

Beniarres al dia ha dit...

A l'última comentari: Respecte a les dues formacions et podries preguntar per quin motiu una, si tantes ganes tenia de treballar per Beniarrés, per que no es va presentar a les eleccions locals? I l'altra formació, el poble no va voler que estigueren representats a l'Ajuntament de Beniarrés.

I et diré una cosa, vaig estar amb ells a l'Ajuntament de Beniarrés i una cosa era el que dien i l'altra el que feien.

Anònim ha dit...

Algú ha vist la pel.licula "Coge el dinero i corre" pues penseu. Es debades. ¿qui va pagar les revistes?

Anònim ha dit...

La epoca dorada de Beniarres , quant els gosos els nugaven en llonganises.
La volta a peu de Benia amb marcador inclos i tot ple de valles, la gran fireta medieval la de Cocentaina era una merda comparada a la de Beniarès la formula V els concerts internacionals de Rusia , Lituania etc .Que temps aquells que tots viviem de puta mare amb una venda als ulls, que queda? res de res .
Les revistes el gallo, volen donar lliçons a tots com es tenien de fer les coses , el policia diferente que pareix un testigo de Jeova venent llibrets de casa en casa, perno parlar de Justo = judas .
Amb els diners publics espoden fer moltes coses i quant mes grans millor, sense diners no sabeu fer res.

juan ha dit...

me gusta el ultimo comentario pero por favor continuen pagandole a el alcalde 1500$ lewins lopez

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...