Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 11 de desembre del 2012

Sabies què .... ?


Baix aquest títol de “Sabies què?” pretenc publicar reculls de noticies breus, sobre fets ocorreguts o curiositats del nostre poble, Beniarrés. Noticies o fets que no tenen cabuda en un article sencer en aquest blog però, que no per això, deuen quedar en l’oblit.

En aquest segon “Sabies què?” he considerat oportú publicar el següent:

-          L’empresa contractada per l’Ajuntament de Beniarrés per a la neteja d’alguns dels d’edificis públics cobra més  de 2.400 € al mes i que amb aquest diners es podrien contractar 4 persones del poble ( a mitja jornada) per menys diners per netejar els edificis i els carrers del poble.
 
-          Que la responsabilitat de que els carrers del poble estiguen nets, en òptimes condicions i sense caguerades d’animals és competència de l’Ajuntament de Beniarrés i no del veí que viu al carrer.

-          L’Ajuntament de Beniarrés està pagament més de 7.000 € al mes en concepte de subministrament d’energia elèctrica.

-          La població empadronada  a Beniarrés ha baixat en més de 100 persones en des del 2003 fins a data d’avui.

-          El muntatge i restauració de l’orgue que hi ha a l’església Sant Pere Apostol de Beniarrés ha costat fins a la data més de 45.000 € de diners públics i encara està per acabar.

-          L’Ajuntament de Beniarrés ha tancat l’any 2011 amb 25.000 €  en ingressos catalogats com a dubtós cobrament, es a dir, que difícilment es cobraran.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

SI YO TUVIERA UNA ESCOBA(TIRORIRORI) SI YO TUVIERA UNA ESCOBA. SI YO TUVIERA UNA ESCOBAAAAA CUANTAS COSAS BARRERIA

Anònim ha dit...

EL PROBLEMA DE BENIARRES, NO ES SOLO TENER A UN ALCALDE INTERESADO Y CON POCA LUCIDEZ PARA SU CARGO, EL PROBLEMA VA MAS AYA Y ES Q NO AY GENTE REALMENTE CUALIFICADA Y SIN AFAN DE LUCRO PARA LLEVAR Y ENCAUZAR EL PUEBLO, BENIARRES Y LO LAMENTO MUCHO DE VERAS, ES SEMEJANTE A ESPAÑA TANTO EN EL ASPECTO POLITICO SOCIAL Y SOBRE TODO CORRUPTO, LO SIENTO MUCHO DEVERAS PERO MINTRAS TENGAMOS GENTE Q SE PREOCUPE MAS POR LA VIDA DE LOS DEMAS Q POR LLEVAR A BUEN FIN SU CARGO O LOS INTERES COMUNES DE TODOS, LO TENEMOS MUY CLARO. BENIARRES BENIARRES

Anònim ha dit...

me agrada molt este ultim comentari si señor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...