Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 12 de setembre del 2012

Jornades sobre la crisi capitalista i alternatives


Divendres 15 i dissabte 16 de setembre a Beniarrés

Desde l'Ateneu Popular Arrels hem organitzat unes jornades sobre la crisi capitalista que estem sofrint la classe treballadora i diferents alternatives per fer front aquesta crisi que promet ser molt cruenta.


Totes les xerrades es realitzaran al Centre Cultural Joan Fuster.

El divendres 14 de setembre a les 19:30 tindrà lloc la xerrada "Projecte i lluita de El Parke Alcosa" a càrrec de gent involucrada en aquest projecte de lluita per un treball digne i uns serveis de qualitat.

El dissabte 15 de setembre a les 11:30h es realitzarà la xerrada a carrec de l'Assemblea d'Aturats de Moncada sobre el model d'organització dels treballadors, alternatives a l'atur i com sobreviure a la crisi. 

I a les 19h Arcadi Oliveres ens parlarà sobre els origens de la crísi, el que ens espera i com fer-li front.

Esperem la vostra assistencia.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parece muy bien que hayan personas que vengan a Beniarrés a dar explicaciones sobre el tema que va tratar no dudo de su profesionalidad pero le ruego que no haga apologías políticas, a pesar de que el sector político de este país es quizás el primer responsable de esta crisis, entiendo que lo que se necesitan son profesionales que planteen soluciones y estimular a los jóvenes a

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior: vares vindre a la xerrada? I què entens per apologia política?

Jordi ha dit...

Independentment de les idees polítiques de cadascú, les quals totes són respectables, no crec que el més important de la xerrada fóra el que l'anterior anònim es refereix. En Arcadi Oliveres va parlar d'un fum de coses i totes elles certes sobre la situació econòmica/social del món, ixe és el missatge que cal escoltar i donar difussió.

La llàstima és que el Joan Fuster s'emplenara de gom a gom i de Beniarrés n'erem més bé pocs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...