Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 21 de setembre del 2012

21 de setembre: Dia Mundial de l'Alzheimer


A Beniarrés es muntaran taules petitòries i es farà una soltada de globus




Per últim també s'han preparat alguns actes al centre d'AFA Muro. El dijous a les 19 hores a la Sala Polivalent del Centre de Dia Benicadell, Juan Manuel Jover com a metge d'AFA Muro i comarca oferirà la ponència 'La prevenció de l'Azheimer. Hi ha un horitzó a la vista?'.

El divendres, dia central de les celebracions, es muntaran taules petitòries a Muro i Beniarrés, amb una soltada de globus i la lectura d'un manifest a les 12 del migdia. A més de vesprada, sobre les 17'30 al Centre de Dia, es farà un acte de celebració per la Certificació de la norma ISO9001:2008.

Com a Cocentaina, el diumenge 23 es projectarà el film 'Arrugues', a les 19 hores en el Centre Cultural Polivalent per només 5 euros.

A més entre els dies 25, 26 i 28 de setembre José Manuel Moltó, neuròleg de l'Hospital d'Alcoi, impartirà un curs de formació en la malaltia de l'Alzheimer al Centre de Dia a les 18'30 hores amb inscripcions gratuïtes.

Per últim, el dissabte 29 de setembre es col·locarà una taula informativa en el marc de la Jornada Solidària, que començarà a les 19 hores en el Matzem de Muro.

Informació estreta d'ARAMULTIMEDIA on podràs llegir sencera aquesta noticia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...