Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 3 de setembre del 2012

De nou estem ací


Després de quasi un mes sense actualitzar el blog “Beniarrés al dia”, he trobat el temps i la tranquil·litat per fer-ho.

Ganes i noticies no han faltat al nostre poble per poder actualitzar-lo però per motius laborals i, sobretot, familiars amb el naixement del meu fill Dídac Jordà i Calbo han fet que fins aquests moments no trobara el temps ni la tranquil·litat de sentar-me front a l’ordinador.
 
Des de censures i boicots a l’actuació de Pep Botifarra a l’ermita, l’adequació del camp de futbol per a fer la recordà, les nostres Festes Patronals, l’obrir i tancar la piscina vella,  l’eliminació de mestres per al proper curs al col·legi “Perputxent” de Beniarrés, les vacances de molts dels nostres veïns i veïnes a diferents indrets d’arreu del mon, els partits de pre-temporada del Beniarrés CF, l’obertura d’un nou bar a Beniarrés i altres noticies que perfectament s’hagueren pogut tractar en aquest blog. Un blog que vol estar obert a tot el mon i obert a la vostra participació.

Ara que el dia comença a ser més curt, que el dia es més fresc i que ja no tinc tant de treball, vull dedicar part del meu temps a actualitzar aquest blog per a que siga, el que sempre he volgut que siga, una finestra oberta a tots els beniarresins de tot arreu que volen saber que passa al nostre poble des d’una visió informativa i al mateix expressant la meua opinió personal sobre diferents fets que ocorren  i afecten a Beniarrés.

Doncs bé, comencem una nova temporada que espere estiga plena de noticies positives per al nostre poble i tots els qui en ell vivim.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...