Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 10 de setembre del 2012

Nou blog a Beniarrés



El col·legi públic "Perputxent" de Beniarrés ha començat aqust nou curs amb una nova ferramenta per tal d'interactuar amb la gent relacionada amb el mon educatiu local, ja siga alumens, pares o mestres.

Ací vos deixe aquest nou blog, que com tots, voldrà la participació de tothom.

La'dreça del blog és: http://ceipperputxent.blogspot.com.es/


BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR.

   Els i les mestres del C.P. PERPUTXENT hem estat treballant aquests dies perquè tot estiga a punt per encetar un nou curs. Tenim per davant tot un any d'experiències, projectes i oportunitats.
   Esperem que les vacances d'estiu us hagen carregat les piles per començar amb força i il·lusió aquesta nova etapa. Donem especial benvinguda als més xicotets i a les noves famílies que formaran part de la nostra escola, l'escola de tots. 

Aquest any estrenem direcció, des de la qual us animem a participar activament de la vida escolar i ens posem a la vostra disposició per quan ens necessiteu. També volem agrair a Luís Negro la tasca duta a terme durant més de 20 anys al capdavant de l'escola.
  Com a novetat d'aquest curs, hem creat aquest blog. El blog del C.P. PERPUTXENT que volem que siga d'utilitat per a tots aquells que ens visiteu. La nostra idea és posar notícies, informació, activitats que realitzen al centre i tot allò que considerem interessant. Estem convençuts que aquest mitjà de comunicació és una excel·lent ferramenta per poder oferir-vos informació i rebre els vostres comentaris. És per això que des d'ací us animem a utilitzar-lo i animar als vostres xiquets i xiquetes a familiaritzar-se cada vegada més amb les noves tecnologies.
Esperem que aquesta iniciativa siga ben rebuda i que entre tots i totes en fem un bon ús:
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS ESCOLAR 2012-2013!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...