BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

dilluns, 3 de setembre de 2012

Llistat dels 417 medicaments exclosos de la Seguretat Social

A partir del dissabte 1 de setembre un total de 417 medicaments surten del finançament públic per part del Sistema Nacional de Salut (SNS) per la qual cosa, en cas de ser receptats pel metge, hauran de ser pagats de forma íntegra pels ciutadans.

La decisió forma part del paquet de mesures impulsat per la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, per garantir la sostenibilitat de la sanitat pública a Espanya i l'entrada d'altres fàrmacs d'última generació per tractar malalties greus o invalidants. L'estalvi previst és de 450 milions d'euros.

La llista de fàrmacs desfinançats inclou alguns d'ús comú com Almax, Pectox, Hemorrane, Fortasec, Acetil Cisteïna o Mucosan, tots ells per a símptomes menors, segons Sanitat, i amb una "alternativa" terapèutica que sí que està finançada.

Llistat:
PEPSAMAR COMPRIMIDOS, 50 COMPRIMIDOS
ALMAX SUSPENSION ORAL EN FRASCO, 1 frasco de 225ml
MAALOX 600 mg/ 300 mg COMPRIMIDOS MASTICABLES 60 comprimidos
BEMOLAN 800 mg COMPRIMIDOS MASTICABLES 30 comprimidos
MINOTON COMPRIMIDOS, 30 comprimidos
BEMOLAN 400 mg COMPRIMIDOS MASTICABLES 60 comprimidos
GELODROX SUSPENSION ORAL, 20 sobres
WINTON 200 mg / 150 mg COMPRIMIDOS MASTICABLES 40 comprimidos
GELODROX POLVO PARA SUSPENSION ORAL, 20 sobres
ALMAX FORTE SUSPENSION ORAL, 30 sobres
GELOTRICAR POLVO 110
ALMAX COMPRIMIDOS MASTICABLES, 60 comprimidos

Pots llegir-la tota punxant en aquest enllaç

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si hiciéramos un consumo responsable de los medicamentos no se tendría que llegar a estos extremos, lo que no puede ser es que muchos pensionistas tengan la despensa llena de medicamentos porque como les salian gratis los cogian y los almcenaban. Eso nos uesta dinero a todos y es una cosa que todos no tienen claro. Puede que no sea la mejor solución quitar medicamentos de la SS, pero no nos quejemos porque ha sido una irresponsbilidad por parte de todos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...