Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 5 de setembre del 2012

Curs de formació a Beniarrés


Aquest matí un veí m’ha preguntat si sabia alguna cosa sobre un curs de formació per a persones aturades que s’havia anunciat per la megafonia municipal. Li he dit que no sabia res i que tampoc hi havia res al tauler d’anuncis que tinc al bar.

Una vegada a casa he entrat a la web de l’Ajuntament de Beniarrés i no he vist cap informació sobre aquest curs de formació. He entrat a la secció “Borsa de treball/ Treball Públic” i tampoc i havia res. He entrat a la secció “Tauler d’anuncis” i tampoc hi havia res, per tant, he desistit de seguir buscant a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés, un web que teòricament deuria informar a tots i totes de les coses que passen al si de l’Ajuntament i que deuria estar actualitzada.

També he anat al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Beniarrés per veure si hi havia alguna informació sobre aquest curs de formació i tampoc hi havia res.

Així que com no puc dir ni de va el curs de formació, si està remunerat la seua assistència, ni la seua durada, ni el lloc on es celebra, sols em queda que les persones que estiguen interessades es passen per l’Ajuntament a informar-se.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Seran les jornades sobre la crisi que organitsa l´Ateneu els dies 14 i 15 de setembre els ponens seran gent de la assemblea de aturats de Montcada gent del Parque Alcosa i Arcadi Oliveres.
Fica el cartell Fede.

Beniarres al dia ha dit...

Aquest migdia han portat al bar un full on s'explicava sobre que va aquest curs de formació (volia posar un còpia però no me n'he recordat).

Crec recordar que el curs és del 17 al 28 de setembre i cal apuntar-se a l'Ajuntament. Va destinat a jovents sense treball i el que dona a entendre es que es tracta de com preparar entrevistes de treball, trobar perfils de treball o algo semblant.

A l'ànonim dir-li que estava assabentat d'aquestes xerrades i volia publicar a principis de la setmana vinent

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...