Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 20 de setembre del 2012

Campionat de Cotos a Beniarrés

L'Ajuntament de Beniarrés amb la col·laboració del Bar Crespo han organitzat un campionat de cotos per al proper 9 d'octubre.

El premi per a la parella guanyadora serà de 1.000 € ( el premi pot variar segons les parelles inscrites) i el preu per d'inscripció per parella és de 30 €.

Ja es podeu inscriure's al Bar Crespo.




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Este comentari no te res a vore en la noticia; pero no sabia on posarlo :

El comentari es " BENIARRES AL DIA " ES DESBRAVA,
en dona la sensació que tan bona aceptació que va tindre aquest bloc en el comensament , veig que poc a poc i a menys comentaris i els articles cada volta son mes avorrits. No se si tindras que vore algun tipo de canvit o no , no heu se.

Anònim ha dit...

el que és vergonyós és que l'ajuntament organitze un campionat de cotos pel 9 d'octubre! aquest poble s'afona! i la seua gent pega a fugir, però és normal!

PD: respecte al primer comentari, té algo de raò, però no tota!

Anònim ha dit...

Jo també pense quin poble tenim si per al 9 d'octubre organitza un campionat de cotos.

Una data tant asenyalada per als valencians i va i ací no es fa res. Que poca vergonya.

Que jo sapiga l'Esportí tampoco fa res per a eixe dia.

Anònim ha dit...

l'esportí celebra el 9 d'octubre amb un dinar de germanor, com tots els anys i com tots els anys també els lloga l'ajuntament per fer la despertà i vosaltres, que feu vosaltres en aquesta data tan senyalada?

Anònim ha dit...

9 d'octubre, 9 d'octubre....el 9 d'octubre l'esportí el celebra amb un dinar de germanor, com tots els anys i com tots els anys també l'ajuntament el lloga per fer la despertà i vosaltres què feu vosaltres aquest dia tant senyalat?

Beniarres al dia ha dit...

Les critiques sempre que siguen constructives i fonamentades deuen ser escoltades.

Penses que Beniarres al dia es desbrava. Si amb aquest qualificatiu et refereixes que hi han menys dades sobre l'Ajuntament o més denuncia publica, tal vegada si.

Com sabràs no soc regidor a l'Ajuntament de Beniarrés i no dispose de la informació que abans tenia per ser-ho, fet que fa, que si que es poden escriure coses però cal tenir la informació en paper i no dir-la d'orella.

Per altra banda la meua vida laboral i familar ha canviat i dispose de molt menys temps ( per sort, en els temps que corren) per anar informant-se o simplement sentar-se front a l'ordinador.

Com he dit sempre, aquest blog està obert a qualsevol article, sempre que vaja signat i així entre tots podem fer un blog més enbravit.

Salutacions i gràcies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...