Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 10 de novembre del 2011

Fabra assegura a Beniarrés que Zapatero ha menystingut als valencians

El president de la Generalitat Valenciana, el popular Alberto Fabra, ha participat en un acte de campanya del seu partit aquest dijous a Beniarrés.

Per a Alberto Fabra, “la responsabilitat de Zapatero ha sigut menysprear a la Comunitat Valenciana durant vuit anys, i generar tots els problemes perquè no tinguérem les mateixes possibilitats que la resta d'Espanya”. “Ens ha negat el finançament, les inversions, l'aigua, i tot allò que genera benestar i progrés, ha sigut sectari amb nosaltres, mentre que a la Comunitat Valenciana hem sigut solidaris, hem pagat els nostres impostos i només hem demanat el mateix tracte que se li ha donat a la resta de comunitats”, ha ressaltat.

En l'acte electoral celebrat este diojus de vesprada a Beniarrés, president del PPCV ha asseverat que “avui Jorge Alarte (secretari general dels socialistes valencians) hauria de demanar explicacions a Zapatero de per què ha sigut tan mal president per als valencians, per què ens ha menystingut, per què ens ha llevat oportunitats en sanitat o l'educació, i per què no ens ha donat tot el que ens mereixíem, i tot perquè hem sigut un problema per a ell”.

El president de la Generalitat i dels populars valencians ha assenyalat que “malgrat el menyspreu dels socialistes i del Govern perquè no cresquera la Comunitat Valenciana, hem seguit apostant per aquesta terra. En els últims anys hem invertit més de 18.000 milions d'euros per a generar oportunitats, hem sigut reivindicatius, hem creat benestar, prosperitat perquè som una societat en la qual tots els valencians tenim les mateixes oportunitats”.

Fabra ha afegit a més que “hem treballat braç a braç amb els municipis, per a millorar la qualitat de vida dels valencians, cal destacar el treball dels ajuntaments i anem a seguir treballant per a generar el finançament suficient perquè tots els consistoris donen tots els serveis que mereixen els ciutadans”.


“El PSOE, no obstant açò, no ha cregut en la política municipal, i per açò no els ha donat el finançament adequat i no ha resolt el finançament autonòmic condemnant-nos a estar infrafinançats en 11.000 milions d'euros, problemes tots ells que desapareixeran a partir del 20 de novembre quan Mariano Rajoy siga president”, ha acabat.


Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues raó no li falta. A mi el que em toca els ous es no tindre una eixida directa a l'autovia i vore el nom de l'Alqueria en els cartels com si fora la gran urbe. No, els socialistes no sou sectaris...

Beniarres al dia ha dit...

Es nota que la llengua no té os i que la memòria es curta.

Simplement cal veure aquesta noticia publicada a ARAMULTIMEDIA: http://www.aramultimedia.com/articles/25531/la-generalitat-torna-a-obviar-les-grans-inversions-pendents-a-la-comarca, per a que es demostre qui ha invertit en la nostra comarca i a la resta del País Valencià i com a exemple l'autovia que recentment s'ha finalitzat a la nostra comarca.

Pel que respecta a Beniarrés caldria exigir-li a aquestes senyors i a tots els qui li han aplaudit que més valdria que ens pagarà els diners que deu als pobles del Pla Confiança, dels programes de treball com PAMER o EMCORP, els diners que deu als dependents, els diners que deu AFIEM i tant i tant. Parla d'aigua quan s'han gastat 15 milions d'euros en la depuradora dels Algars i per impagament a les empreses no es posa en funcionament.

Que he dit abans, sembla que per a Fabra i els seus la llengua no te os.

Per cert pregunta-li al nostre alcalde perqu no tenim un accés directe a l'autovia, igual te'n porte uns sorpresa. Is no et respon ell jo et contestaré.

Anònim ha dit...

Sempre estas sembrant dubtes i donant llisons. No tenim eixida a l'autovia perque al govern central no li ha donat la gana, vamos que la culpa sera de Luis. Mira, aixo es lo que pense fer estes eleccions: castigar al partit de la sella.

Jordi ha dit...

Fede, m'agrada que poses informació sobre allò que fan tots els partits polítics, i més a Beniarrés, i supose que tot serà deveres i de manera objectiva, ja que confie en allò que llisc perquè per qüestions de treball no he pogut assistir.
No obstant, ha hagut també un altre acte polític a Beniarrés que, com bé has anunciat en anterioritat, el BLOC presentava el seu paper per a les eleccions del 20N. Una proposta molt interessant, també podries parlar d'ella. Ha estat molt bé, una realitat molt versemblant, una realitat de carrer i necessària.
No et demane res, només que anotes les idees que el grup ha anomenat, perquè el poble puga saber en què consisteix.
Moltes gràcies.

Beniarres al dia ha dit...

Al tercer anònim: Ho no vols llegir o no entens el que t'he preguntat. Sols et dicque li preguntes a Luis perquè no tenim accés a l'autovia i sino et contesta, jo et donaré una contestació.

I lliçons cap, sols expresse de forma escrita opinions i parers

A Jordi: La crònica del acte del PP, la vaig copiar del diari digital ARAMULTIMEDIA.

Si vols em podeu enviar una crònica del que va passar a l'acte de Compromis-Equo i la posaré.

Anònim ha dit...

No cal preguntarli res a ningu, no som jilipolles y es de sentit comu que si no hi ha acces es perque qui ha pagat la obra (govern central) no ha volgut.
A tu el pasa lo que a molts, que de tan mirar pel mateix cristal s'hau tornat cegos. Ni teniu criteri propi ni raoneu com a tal. Ale, a seguir el rebany.

Jordi ha dit...

Val Fede, gràcies, era només per informar-se. No sé on en puc trobar de cròniques referents a l'acte ja que cap mitjà de comunicació era present.
A vore si hi ha alguna coseta per ahi. De totes formes posa qualsevol tipus d'informació de manera que ens pugam informar de tot.
Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Mol be per el PP de Beniarres i per el Bloc de Beniarres, porten als seus politics a Beniarres, a que estiguen en el poble fent campanya i no vorels nomes per la tv periodics etc.. Han sabut jugar be i es per felicitar siga el partit que siga. El PPSOE com sempre decepcionant...

Beniarres al dia ha dit...

A l’anònim que fa referència a l’autovia: No, vull que t’informes de per quin motiu no tenim accés directe a l’autovia sinó pensaré que “A tu el pasa lo que a molts, que de tan mirar pel mateix cristal s'hau tornat cegos. Ni teniu criteri propi ni raoneu com a tal. Ale, a seguir el rebany”.
I a l’últim anònim: La teua obsessió per els socialistes va ratllant el psicòleg. Sempre estàs en el mateix i com sempre ens comparés amb el PP dient-nos que som el mateix, supose que amb l’acte del PP t’haurà valgut com a un míting socialista ( té de dir que ni som com el PP ni tenim les mateixes idees, ni volem ser-ho), doncs sempre ens diu que som un mateix ent amb dues personalitats.
Des del PSPV-PSOE de Beniarrés hem actuat com la resta de les darreres eleccions generals, no hem fet cap acte polític, doncs considerem que la gent que hi assistirà és la mateixa gent que ja té el vot elegit per als socialistes.
Com saps a Beniarrés pràcticament tots es coneguem i sabem cap on tiren, per tant si algú assisteix a un acte i que no simpatitza amb eixa formació política és més per curiositat que per saber el que diuen.

Anònim ha dit...

No crec que el PSOE siga decepcionant. Pense que més decepcionant és que vinga Fabra al nostre poble després de llevarnos unitats a la nostra escola. És una poca vergonya. No crec que ningú dels qui anaren a veure'l li preguntaren per l'escola i per la reducció de mestres.

Anònim ha dit...

Per el amor de Deu , no voteu al PSOE, anireu de cap al infern.

Anònim ha dit...

en el infern estan els artistes no tingau por sera tot una festa

Anònim ha dit...

La vergonya es vore com em estat tota la vida treballant per tindre un futur millor , un treball una educacio i una sanitat digna , i per moments vetgem com estem perdent lo que rius de sanc ens a costat de guanyar.
Cada vegada tenim mes contractes basura , treballarem fins els 67 anys ,per no parlar de les grans lleis antisocials que ZP ens a deixat.
La corrupcio al Pais Valencia es escandalosa tanmateix a L'Estat Espanyol PSOE i PP i Undargarin furtan el que poden i nosaltres els treballadors com a borregos a Votar.
No voteu.

Anònim ha dit...

Si no votem no tenim dret a crítica. Cal votar i si no ens agrada el PP o el PSOE, podem triar de l'ample ventall de partits que hi ha. Què tal Esquerra Unida?

Anònim ha dit...

ole el ultim anonim.

estic amb tú.

" No voteu. " ( A pasarlo )

Anònim ha dit...

Hi ha que votar el no votar afavoreix a la majoria i va en contra del minoritaris. A votar en cap no votar a PPSOE ni a UPYD

Anònim ha dit...

Si qeu deus de estar ben enterat de lo que van dir, ja que estava el teu sogre. Tan que el burles en facebook que ni que haguera anat Marlon Brando, estàs parlant també de familia teua. I ara contestaràs que respectes totes les ideologies, peró a vegades tú mateixa el talles els dits. Ja no sabeu ni que dir, perque tenui clar que guanyarà el Partido Popular, ara que, guanye qui guanye, llàstima en donen donç açòestà molt mal d'areglar, i va pa llarg.

Anònim ha dit...

FELICITACIONES A LUISET POR QUE VEO QUE A TRAIDO UN PERSONAJE QUE NO ES FACIL. SEGURAMENTE SE ACABE YA LA MISERIA EN BENIARRES, BUEN PUEBLO PERO ALGUNA MALA GENTE...

Anònim ha dit...

Molt bé l'anònim que escriu en majúscules, sobre tot l'expressió "A TRAIDO UN PERSONAJE.." (Sí, sense h i amb j). Es veu que al President del nostre País Valencià (o Comunitat, m'és igual)el considera "un personatge", o siga és de ficció, com en el teatre.

Anònim ha dit...

¿El personaje se escribe en g?. Creo que es escribe con j ¿no creéis?
Y otra pregunta: ¿se refiere a Alberto Fabra, nuestro presidente de la Comunidad?

Anònim ha dit...

Fa tant de temps que no entrava ací... Açò cada vegada es mes divertit. Un diu que no anem a votar, doncs si tú no vols anar a votar quedat a casa, bonico. L'altre pareix que li te tirria al psoe que es prepare per al dilluns (igual amb el partido popular li va millor)
I el personatge de Fabra es espectacular,es president i Molt Honorable sense haver-lo votat, perquè l'altre Poc Honorable està... ja sabem tots hon està.
Ala! el Dilluns tots a toc de pito i corneta, Espanya una grande y libre. Però no se'n adoneu que els de dreta ja han governat 48 anys?
Joer, que tropa!

Anònim ha dit...

És veritat, perdoneu, personaje s'escriu amb j en castellà. Una errada que reconec i demane disculpes.
Ah, i si el personatge no era Alberto Fabra, a qui es referia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...