Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 25 de novembre del 2011

El pantà de Beniarrés arriba al 74% de la seua capacitat

Després de les pluges torrencials registrades el passat dimarts a la comarca de l'Alcoià i el Comtat, el pantà de Beniarrés ha aconseguit arribar aquest dijous de matí al 74% de la seua capacitat, fins i tot després d'obrir-se les comportes. A més, l'aigua tornava a córrer amb força a l'eixida del Barranc de l'Encantada, on fa unes setmanes ho feia baix terra.


Una vegada passat el temporal i solucionades les molèsties causades per l'abundant pluja de dimecres, ens visita la cara més amable de l'aigua. I és que després d'un estiu especialment sec, i una tardor fins el moment igual de crítica, l'arribada de la pluja ha deixat impressionants imatges a la natura dels nostres voltants.


Aquest dimecres l'aigua tornava a córrer amb força pelBarranc de l'Encantada, a l'altura de Planes, arribant fins i tot a travessar un camí on quasi sempre arriba el riu per baix terra. Les mostres les temporal eren evidents amb una gran quantitat de brossa arrossegada que s'acumulava a més de 10 metres de distància del llit natural del riu.


Per altra banda i com apuntàvem a l'inici, el pantà de Beniarrés, indicador natural de l'estat de les reserves d'aigua, es troba a hores d'ara a un 74% de la seua capacitat. O el que és el mateix, una quantitat d'aigua de 20'19 hm3 sobre els 27 totals que pot contenir. Tot i això, les xifres aquest dimecres eren encara majors, però l'obertura de les comportes ha estat necessària per evitar una excessiva pressió de l'aigua.


Informació publicada a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...