BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dijous, 10 de novembre de 2011

Que facen que siguen 105

El poble de Beniarrés tancava el passat mes d’octubre amb 106 persones com demandants de treball a les llistes del SERVEF. Una xifra elevadissima que posa en evidència lo malament que estan passant-ho alguns dels nostres veïns i veïnes.

L’Ajuntament de Beniarrés va fer una selecció de personal allà per el final de juny o principis de juliol per tal de contractar a gent sense feina dintre de programes del SERVEF com el PAMER o l’EMCORP. Amb aquestes programes de foment del treball es varen contractar 2 socorristes, 4 peons forestals i 4 peons per a manteniment d’edificis, si les meues dades no son errònies.

Els darrers en entrar a treballar per a l’Ajuntament han sigut 3 noves persones que es trobaven sense treball a principis d'aquest mes de novembre de les quatre que van ser seleccionades en la selecció feta a l’estiu. La quarta persona que falta entrar treballar per a l’Ajuntament ha trobat feina en una empresa i ha optat per el que més li convenia, lògic i normal. El que cal preguntar-se ara és, perquè l’Ajuntament no contracta a la quarta persona que falta si tenia concedida una subvenció del 100% per el seu cost?

L’Ajuntament de Beniarrés té concedida aquesta subvenció que pot ajudar a una família de Beniarrés a solventar, almenys 3 mesos, el passar aquest temps amb l’entrada a casa de diners per anar tirant i alleugerir aquesta crisi econòmica que s’ha cebat en el treball.

L’Ajuntament de Beniarrés no deu perdre aquesta subvenció i deu cridar al següent de la llista que va quedar en la selecció de l’oferta de treball, doncs hi ha molt de treball a fer per tal de millorar el dia a dia dels veïns i veïnes de Beniarrés.

A Beniarrés hi han 106 parats, l’Ajuntament pot fer que siguen 105, d’ells depèn.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...