Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 10 de novembre del 2011

Que facen que siguen 105

El poble de Beniarrés tancava el passat mes d’octubre amb 106 persones com demandants de treball a les llistes del SERVEF. Una xifra elevadissima que posa en evidència lo malament que estan passant-ho alguns dels nostres veïns i veïnes.

L’Ajuntament de Beniarrés va fer una selecció de personal allà per el final de juny o principis de juliol per tal de contractar a gent sense feina dintre de programes del SERVEF com el PAMER o l’EMCORP. Amb aquestes programes de foment del treball es varen contractar 2 socorristes, 4 peons forestals i 4 peons per a manteniment d’edificis, si les meues dades no son errònies.

Els darrers en entrar a treballar per a l’Ajuntament han sigut 3 noves persones que es trobaven sense treball a principis d'aquest mes de novembre de les quatre que van ser seleccionades en la selecció feta a l’estiu. La quarta persona que falta entrar treballar per a l’Ajuntament ha trobat feina en una empresa i ha optat per el que més li convenia, lògic i normal. El que cal preguntar-se ara és, perquè l’Ajuntament no contracta a la quarta persona que falta si tenia concedida una subvenció del 100% per el seu cost?

L’Ajuntament de Beniarrés té concedida aquesta subvenció que pot ajudar a una família de Beniarrés a solventar, almenys 3 mesos, el passar aquest temps amb l’entrada a casa de diners per anar tirant i alleugerir aquesta crisi econòmica que s’ha cebat en el treball.

L’Ajuntament de Beniarrés no deu perdre aquesta subvenció i deu cridar al següent de la llista que va quedar en la selecció de l’oferta de treball, doncs hi ha molt de treball a fer per tal de millorar el dia a dia dels veïns i veïnes de Beniarrés.

A Beniarrés hi han 106 parats, l’Ajuntament pot fer que siguen 105, d’ells depèn.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...