Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 15 de setembre del 2011

El silenci definitu


Aquests dies s’està procedint al desmantellament d’un espai musical que ha estat més de 30 anys oferint-nos bona música i molt bones estones a Beniarrés. Com molts ja haureu endevinat estic referint-me a la Rocky.

Com he dit abans, la Rocky ha estat oberta més de 30 anys. Recorde les matinals que feien quan erem ben menuts amb playbacks i actuacions musicals. Com no, els autobusos que venien d’arreu de la comarca per escoltar bona música i fer-se dos copes. Doncs cal recordar que la Rocky va ser tot un referent a la nostra comarca, venint gent de tots els pobles, fins i tot d’Alcoi.

La Rocky ha tancat definitivament les seues portes. Els motius sols els propietaris, Ximo i Mari, els coneixen. La salut, la situació econòmica, el cansament, qui sap, sols ells ho sabran i de segur que han elegit l’opció encertada.

Amb una discografia dels anys 70, 80 i 90 en vinil molt extensa, segur que trobeu la cançó que heu estat buscant des de fa molt de temps. Com no la bola de cristall a la pista central i les bambolletes de sabó que ens omplien la pista.

Molts han conegut al que hui es la seu dona o home. Molts van pegar la primera besada a una xica o un xic. El primer “pet”. Moltes coses han passat a la Rocky que ara veu com definitivament tanca les seues portes. De segur que tots tenim un moment a la Rocky que recordem especialment, moments que sols u recorda per d’ell.

Des d’ací, Ximo i Mari, donar-vos les gràcies per tots aquests anys que heu estat oberts, oferint-nos un punt d’encontre, on escoltar bona música i passar molt bons moments.

Fins sempre.

Façana de la la Rocky

10 comentaris:

Anònim ha dit...

en sap mol de mal que la tanken, la veritat, ximo i mari moltes gracies per aguantarmos tots aquestos anys.

Anònim ha dit...

pues si mos porten mol bons records esta discoteca ya que antigament pasabem moltes hores ahi

Anònim ha dit...

Heu trobarem a faltar moltisim! Donar les gracies a Ximo per tot el que ha fet per la gent del poble aguantan tan d'any i oferinmos lo millor!

mari ha dit...

moltes gracies per recordar coses bones que an pasat dintre del Rocky, que an segut moltes i estenses, per que 30 anys donen per molt, gracies i que quede amb el recort per contar als fills.

Anònim ha dit...

¡¡¡GRÀCIES, XIMO!!!

Anònim ha dit...

un llagrima corre per la meua cara!!!
GRACIES XIMO I MARI!

Anònim ha dit...

Moltíssimes coses podrien contar les parets de la Rocky.
Una llàstima, tanca un lloc que ha estat a les vides de tants beniarresins i beniarresines.

Gràcies a la Rocky per tants i tants records, la majoria bons. I gràcies a la família Calbo-Pascual per haver-nos aguantat tants anys, 30 ni més ni menys.

Lluís Negro Gilabert

JAVIER ha dit...

GRACIES MARI CHIMO , AY MUCHOS RECUERDOS Y BUENOS, DISTEIS A CONOCER EL PUEBLO CON LA BUENA FAMA DISCOTECA ROCKY Y CON LA MEJOR MUSICA PUESTA EN DISCOTECAS, Y SOBRE TODO ESE BUEN ROYO Y GRACIAS A CHIMO POR PONER SIEMPRE LA CANCION Q LE PIDIERAMOS A SIDO TODO UN ORGULLO CRECER EN EL ROCKY, CREO Q NUNCA OS PODREMOS DEVOLVER ESOS BUENOS MOMENTOS Q NOS HICISTEIS PASAR DE TODO CORAZON MUCHAS GRACIAS POR TODO

Anònim ha dit...

El Silenci Definitiu... Descansa en Pau alla aon mes feliç va ser!! Sempre et recordarem Ximo!

Anònim ha dit...

podrien ficar el nom al carrer com a homenage. qui sap el nom de ixe carrer apart de es que viuen alli? es mes conegut per el carrer del rocky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...