Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 9 de maig del 2011

Portes tancades, portes obertes

Aquest cap de setmana em va passar un fet sorprenent, que no per sorprenent, deixava de ser esperat. Tres persones diferents que visitaven Beniarrés es van acostar al bar , preguntant-me que quan obrien el Museu del Clima i la Sala d’Interpretació de la Cova de l’Or. Desgraciadament els vaig que estava tancat i que si volien podien telefonar a un telèfon que hi ha al panell informatiu ( on diu que de divendres a diumenge està obert de 10:00 a 14:00 hores) i que allí hi havia un telèfon per a informar-se. Dona la “casualitat” que eixe telèfon és el de l’Ajuntament,i clar, els dissabtes i diumenges, no hi ha ningú. Aquesta gent imagine que degueren fer el que els vaig dir i després degueren marxar sens veure el Museu. Fins ací, per desgràcia, tot normal.

Resulta que després d’invertir-se més de 180.000 € en la construcció del Museu tenim un edifici amb les portes tancades i on hi ha un telèfon que no és útil per a donar els servei escaient. L’alcalde ens va dir que fins que no es contractara un persona mitjançant una oferta d’ocupació que ha tret la Diputació per a pobles menors de 2.000 habitants, es contractaria a una empresa que obriria les portes del Museu. La realitat tots la podem veure, les portes del Museu es troben tancades i l’empres en qüestió, res s’ha sabut d’ella.





Bola del mon a l'interior del Museu de Beniarrés


Aquesta gent si tal vegada hagueren visitat el Museu, si haguera estat obert, s’hagueren pogut quedar a dinar a Beniarrés, o comprar a les seus forns o carnisseries, comprar el nostre oli i sobre tot, hagueren fet la millor publicitat que hi ha, el boca a boca amb amics i coneguts, fent que nova gent vinga a visitar-nos, comprant els nostres productes i gaudint del que els beniarresins i beniarresines els podem oferir. Però no va ser així.

Els socialistes teniem un projecte per a la Casa de la Mestra i era reconvertir-la en una Casa Rural on els visitants del nostre poble tingueren un lloc on quedar-se a dormir. Aquesta proposta vaser desestimada per el PP en la passada legsilatura, d’aquesta manera s’haguera incentivat la rehabilitació de cases velles en cases rurals, atraient el turisme cap a Beniarrés. Com a dada, Beniarrés, a dia d’avuí no té cap lloc on quedar-se a dormir ni cap casa rural, a diferencia dels pobles de la nostra comarca que si que en tenen, (Gaianes, l’Orxa, Planes,....).

Si la gent ens dona l’oportunitat de governar el poble de Beniarrés , no anem a desmantellar el Museu, anem a donar-li la vida que es mereix (sobretot després de la inversió de 180.000 €) i obrir les seus porte amb un horari real, on el visitant tindrà informació de tot el poble, on s’informarà dels productes que fem a Beniarrés per a que els puguen provar i comprar.

És realitzaran convenis amb associacions de pensionistes i jubilats, per a que ens visiten, que es queden a dinar als nostres bars i que compren el nostre oli, pa ,embotit i els nostres productes del camp. També vindran estudiants per ensenyar-los el que tenim i que ho conten després als seus familiars per a que després en visiten en familia.

Al Museu es podran llogar bicicletes per als visitants per tal que visiten els nostres paratges naturals o facen un xicoteta excursió per l’antiga via del Xitxarra. Tindran informació del que som com a poble, de la nostra cultura i les nostres tradicions. Les entitats locals i associacions que vullguen podran deixar la seua informació per a que els visitants sapiguen el que fem a Beniarrés i si ho consideren oportú les contracten.

Com vegeu els socialistes tenim projectes per a Beniarrés, projectes de present i projectes de futur per al Museu, però per a portar-los endavant, cal que tinga les portes obertes. Nosaltres sabem com fer-ho.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

atre argument que no siga el del museu, ja sabem que esta tancat i tot aixo. Sempre estas en lo mateix.

Beniarres al dia ha dit...

Almenys vens a donar-me la raó i com veus sabem com donar-li vida i com pot beneficiar al conjunt de la població.

Si vols també podriem parlar del Trinquet, ho del polígon industrial, de la vella piscina, dels camins rurals o altres coses.

Si segueix aquest blog podràs llegir les propostes que tenim i snio et convide a llegir el nostre programa electoral

Beniarres al dia ha dit...

Aquesta bola que podeu veure en la imatge i que es troba dintre del Museu del Clima va ser tallada per la meitat perque una vegada feta es van adonar que no cabia per la porta.

Anònim ha dit...

Jajajajajajjaajja...si es que les coses que es fan depressa voler demostrar algo que no hi es, solen ixir mal..

Anònim ha dit...

No se POR QUE? que diu Mourinho.Els pilars de la pista del poliesportiu, una altra piscina, zona de acampa, grada del trinquet sense escalera, poligon, centre musical fet en dos etapes i que retumba,fer altre gimnas mes menut que el que hi ha ( en el nou no cap la gent), llar del jubilats, .....

Anònim ha dit...

hui dia dels musseus el de benirres esta oubart ??????

no tenin gent en el ajuntament pera obrir por lo menos hui, oh! es que estan ocupats en repartir la propaganda electoral del PP en les hores ÉN EL QUE L`ALCALDE,Y EL TENIENTE ALCALDE TENEN QUE ESTAR ATENEN en el ajuntamen. que poca vergonya tenen.

Anònim ha dit...

Si que és vergonyos si, anteposar el repartir propaganda al poble..bueno, i lo pitjor de tot es que ja estem acostumbrats a aquests actes...vinga va, hem d canviar aquestes coses gent, i el proper diumenge tenim la solució!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...