Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de maig del 2011

5 sempre són més que 4

Voldria fer alguns aclariments ara que li queden dies aquesta legislatura.

Al carrer s’escolten moltes coses que, tal vegada per falta d’informació, tal vegada de forma interessada, no es corresponent en la realitat que ocorre al nostre Ajuntament.

Voldria deixar clara dues coses. La primera és que 5 sempre son més que quatre, cosa lógica, per tant 5 regidors del PP que formen l’equip de govern sempre son més que 4 regidors que formem l’oposició ( 3 regidors del PSPV-PSOE i 1 del BLOC), per tant, si alguna cosa s’ha fet o s’ha deixat de fer ha sigut per que la majoria dels regidors que formen l’Ajuntament de Beniarrés ha volgut que es fera o no, i aquesta majoria la ostentat al llarg dels darrers 4 anys el Partido Popular.

Per tant si no s’ha fet un obra, no li s’ha pagat a alguna empresa en temps i forma una factura, no li s’ha concedit una llicència d’obra, no s’han complit les ordenances de tinença d’animals, s’han aparcat els vehicles en llocs inadequats, no s’han realitzat activitats culturals i esportives, no s’han donat subvencions a organitzacions o entitats culturals, no s’han arreglat camins rurals, no s’ha fet promoció turística de Beniarrés, no s’han ofertat les places de treball a l’Ajuntament i moltes altres coses, ha sigut per que la majoria no ha volgut i la majoria l’ha tinguda el Partido Popular.

La segona cosa que voldria deixar clara es que escoltes a la gent que diu que els quan es fa un obra o una inversió els diners venen per a fer eixa obra en concret i no es poden gastar en altra obra o inversió. Mai més lluny de la realitat, doncs és des de l’Ajuntament de Beniarrés el qui presenta el projecte o la memòria i després és l’organisme pertinent el qui atorga la subvenció.

Per tant, mai venen les subvencions de dalt cap a baix, sino de baix cap a dalt i és la majoria que forma l’Ajuntament de Beniarrés, es a dir el Partido Popular la que demana en que s’han de invertir els diners de la subvenció.

Per tant, quan algú escolte que “es que els diners han vingut per a fer eixa obra i no per a un altra” heu de dir-li que està equivocat, que és la majoria que forma l’Ajuntament de Beniarrés la que presenta el projecte o la memòria, en aquest cas és el Partido Popular.

Per tant, tot el que s’ha fet aquesta legislatura i tot el que s’ha deixat de fer en aquests legislatura, es únicament responsabilitat del qui ha ostentat la majoria absoluta a l’Ajuntament de Beniarrés, perque 5 sempre són més que 4.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...