Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 6 de maig del 2011

Per a que guanye Beniarrés

Vicenta, Maria, Coper, Ignaci, Gema, Jesus, Mª Jesus, Silvia, Juan, Fede, Enrique


Els socialistes de Beniarrés que es presentem a les eleccions municipals 2011, som un grup de persones amb un projecte pensat per abraçar a tots els veïns i veïnes del poble siga quina siga la seua ideologia.

Ací cabem tots, perquè tots som Beniarrés!

Un poble que ens uneix, un poble que estimem, un poble on tots i totes podem ser amics i amigues del canvi necessari que plantegem els socialistes, sempre amb la filosofia de millorar la qualitat de vida i el benestar de tots nosaltres.

Eixe canvi que volem encetar reclama un esforç per part de tots i totes anant a votar el proper dia 22 de maig i donant suport a les propostes socialistes.

Unes propostes que han de ser en breu una realitat per a Beniarrés i, han de marcar el seu futur.

Presentem una llista que som gent socialista però esta vegada també hem obert la porta a amics i als amics dels nostres amics per a ser més i millors.

Volem fer un pacte amb tots els Beniarresins i Beniarresines, i que els seus problemes siguen els nostres després del 22 de maig.

Però sobretot volem deixar clar, nosaltres els socialistes que per damunt de les idees està el nostre poble: BENIARRÉS i, amb eixe esperit afrontem el repte de guanyar les eleccions municipals, amb moltes ganes de canvi però també amb un programa factible, real, il·lusionant i dinàmic perquè hem volgut expressar idees clares i encetar reformes, si comptem amb el vostre vot, , de nou, estabilitat econòmica i treball per a un futur millor al poble on vivim: BENIARRÉS.

Amics i amigues, nosaltres estem decidits a portar endavant tots els compromisos del programa que teniu en les vostres mans, però el pacte ha de ser entre el poble de Beniarrés i els socialistes de Beniarrés.

Tenim un llista, tenim un candidat, Jesús, implicat en un nou projecte per a Beniarrés, disposat a estar al teu costat, però sobretot amb ganes de transformar a millor el nostre poble, on volem nàixer, créixer.

Junts podem encetar un nou camí! Vota’ns, tu sumes, el teu vot compta per a nosaltres i, no ho oblides per damunt de les idees està BENIARRÉS.



VOTA PSPV-PSOE, VOTA SOCIALISTES DE BENIARRÉS


PER A QUE GUANYE BENIARRÉS


PER A QUE TÚ GUANYES


PER A QUE GUANYEM TOTS.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...