Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 17 de maig del 2011

Propostes Socialistes per a millorar els Serveis Municipals

Els socialistes de Beniarrés volem uns serveis municipals eficients i àgils. Els serveis municipals han de constituir una nova font de creació de llocs de treball sostenible i de qualitat.

· Crearem el “telèfon verd”, un nou servei municipal que implicarà habilitar una línia telefònica gratuïta on podran dirigir-se tots els veïns per a exposar els seus problemes, plantejar solucions i suggerir actuacions puntuals a l’Ajuntament.

· Millorarem la senyalització urbana, indicant també els llocs i monuments més emblemàtics del poble.

· Ens comprometem a renovar el mobiliari urbà i també el de parcs i jardins amb materials no contaminants.

· Ens comprometem a crear noves places d’aparcament públic de forma reglada.

· Ens comprometem a millorar els “punts negres” de il·luminació com puga ser Camí Barrio Ribera, Ermita/Venta o, accés Foietes.

· Treballarem junt amb la Mancomunitat de serveis per a tindre un servei digne de transport públic.

· Ampliarem l’horari d’atenció de l’Ajuntament amb el compromís d’obrir almenys 2 vesprades.

· Demanarem ajudes per a reconvertir l’enllumenat públic i de les dependències municipals a energies d’estalvi com puguen ser leds o plaques solars.

· Ens comprometem a la neteja de carrers i paratges públics municipals.

· Aplicarem de forma estricta l’ordenança de tinença d’animals.

· Canviarem la dinàmica de la recollida del fem.

Voldria exposar un fet que com està relacionat amb les eleccions mereix una reflexió.

Aquest dimarts de matí la gent que va en les llistes del Partido Popular de Beniarrés ha repartit el seu programa electoral i ha demanat els vots. Fins ací tot normal.

El que no entenc es com si, tant Luis com Yolanda, cobren sous que tots paguem amb els nostres impostos ( el de Luis més de 50.000 € inclosa la seguertat social i que el paga la Diputació d’Alacant i el de Yolanda més de 20.000 € inclosa la seguretat social i que el paga l’Ajuntament de Beniarrés), no es dediquen a treballar per als qui els paguem el sou, resolvent els problemes dels veïns i veïnes de Beniarrés i dediquen part d’aquest temps, que deurien estar treballant per a tots nosaltres, a treballar per al Partido Popular repartint propaganda electoral. A cas no ho poden fer com la resta de candidatures que ho fem fora del nostre horari laboral?

Que penseu d’un mestre o un obrer que diga a la seua empresa que no va a treballar perque se’n va a repartir propaganda electoral, veritat que no ho vegeu lògic? Doncs això és el han fet hui alguns dels candidats del PP, que envers d’estar treballant per al poble de Beniarrés, estaven treballant per al seu partit, però pagant-los el sou tots nosaltres amb els nostres impostos. No ho veig correcte.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Luis no cobra 50.000€, tu quan has treballat en alguna empresa t'han dit que el que cobres incluint la seguretat social? veritat que no? doncs no distorsiones la realitat, i ha demés, si cobrara això millor per a ell, no? ojala jo puguera cobrar-ho!!!. Enveja pura i dura

Anònim ha dit...

Per a un poble, que el seu alcalde cobre això és un barbaritat i més fent el que fa... De veres que et pareix be???? perfavor, si no es això el que cobra, et demanaria que si ho saps amb certessa ho digueres.

Anònim ha dit...

ostrassssss! quin bon empleo, que haguera sigut d'ell?.........
no m'extranya que el poble vaiga enrrere....i qui li paga eixo Ripoll? osti tots el carnet del PP i no fa falta res m´,es

Anònim ha dit...

no sas expossar les teus propostes sense criticar a la oposicio? ai k preguntes faig... tu no sas fer res sense MALPARLAR dels demés!

Anònim ha dit...

Fede d´aon no hi ha no es pot traure, la gent de l´ajuntament es pensa que la gent del poble som idiotes i no vegem res de lo que fan en hores de treball, simplement vergonyos.

Anònim ha dit...

Si, Fede, endavant que estas fent molt bona feina!

Beniarres al dia ha dit...

M'agradaria que no posareu en boca meua coses que no he dit i que falten a la verritat.

El que jo di i em reafir-me es que Luis ens consta tots els contribuients més de 50.000 € entre sou i seguretat social i que Yolanda ens consta 20.000 € entre sou i seguretat social.

Però a diferencia de l'anònim que ho comprara amb una empresa, aquests sous eixen dels nostres impostes, mentre que si treballara per a una empresa privada eixirien de les butxaques de l'empresari, per això veig malament que dediquen temps del seu horari laboral a repartir publicitat del PP, temps que deurien estar solventant els problemes de l'Ajuntament.

En aquest enllaç publicat el dia 13 de març de l'any 2008 podràs veure la publicació del sou que cobra el nostre alcalde a càrrec de la Diputació, recordant que la Diputació no és una empresa privada si no que ho som tots: http://beniarresaldia.blogspot.com/2008/03/les-dades-del-nou-lloc-de-treball-de.html

Per altra banda, a l'anònim que em diu que soc un MALPARLAT, el convide a llegir l'article que sencer on podrà trobar propostes que els socialistes presenten per tal de millorar els Serveis Municipals que ofereix l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Mira Fede, parlem clar,si tu estigueres manan i t'oferiren ixe lloc de treball tb l'agafaries, o no? i no ens digues q prefereixes estar treballant de dilluns a diumenge en un bar..... bobades al circ

Anònim ha dit...

A l'últim anònim, et pot pareixer que no hi han persones honrrades i treballadaores, vist el teu comentari, però si, hi han...

Anònim ha dit...

Mos pots dir, que cobra la teua,jefa MARIA VICENTA.

Anònim ha dit...

fede estos comentarios y propuestas del psoe te las plasmas tu solito o con la ayuda de todos los de tu partido?, al respecto de lewis straus, comentar q solo me queda darle la enhora buena por poder cobrar eso, por q pa lo q hace y sabe esta muy bien pagado. q habria sido de el si no se hubiera metido en politica, por q el trabajo nunca le gusto mucho, los dos partidos sois la leche mirandoos unos a otros y el pueblo sin barrer, un saludo

Anònim ha dit...

Fede,M.V. també cobra un sou públic i tb ix dels nostres impostos, pero clar ella és honrá i Luis no. No he pogut encontrar el que cobra (tinc les meues limitacions) no com tu que ho saps tot no sé com teu apanyes, però mireu este enllç i busqueu a la diputà autonòmica de Beniarrés i voreu cuantes coses noves ixen q no sabem: http://www.pspv-psoe.net/val/corts.phpic

Beniarres al dia ha dit...

A mi si m’oferien aquest “lloc de treball”, si que l’acceptaria igual que tú i que tots, però el que no faria seria carregar al poble de Beniarrés amb un altre sou de la regidora alliberada per el PP, doncs sobra i molt, el dedicar-se al treball que et mane la Diputació i a portar l’alcaldia de Beniarrés ino com han passat aquests 3 anys que hem tingut a Luis i Yonada cobran un sou públicque paguen tots els contribuients.

El que cobra Maria Vicenta és el sou d’un diputat a les Corts Valencianes. Açò és el que he trobat però pots entrat a la web de les Corts Valencianes i segur que ho trobaràs. El que he trobat és el següent: “La asignación establecida en el 2005 para los parlamentarios de la Cortes Valencianas es de 2.471,58 euros al mes, a los que pueden sumarse un complemento por dedicación exclusiva de 344 euros y una indemnización por residencia eventual de 2.174 euros. Algunos pluses más son el del presidente, de 4.467,26, o los de los vicepresidentes y secretarios, de 3.473 euros. También cobran más los responsables de los grupos parlamentarios de las mesas de las comisiones. Tanto en el 2007 como en el 2008 a estas cantidades se les aplicó la subida del IPC, pero en el 2009 y el 2010 han permanecido congeladas. De los 99 diputados que hay en Les Corts Valencianes , 64 perciben el complemento de dedicación exclusiva”. I encara ho tens més fàcil quan la veges per el carrer li ho pots preguntar directament. Segur que ella et dona resposta a la teua pregunta.

El programa el fem tots els socialistes i els qui anem en la llista, arreplegant inquietuds, mancances i propostes que ens ha fet arribar la gent. No em faces tant inteligent.
I al darrer anònim: No poses en paraules meues el que jo no he dit. En cap moment dic ni diré vins que no em desmotren el contrari que Luis no és una persona honrada. En aquest enllaç pots trobar el seu nomenament i els sou que cobra, i no ho dic jo, ho diu el BOP d’Alacant: “Publicat el dia 13 de març de 2008 al Butlletí de la Provincia d'Alacant nº 55

El Ilmo. señor Presidente de la Corporación por Decretos,
que en cada caso se señalan, y a tenor de las facultades
que le están conferidas por el artículo 12 de la Ley 7/2007,
de12 de abril, y artículos 89 y 104 de la Ley 7/1985, de 2 de
abril, ha designado a las personas que se indican, para que
desempeñen los puestos de trabajo reservados a personal
eventual, con la retribución anual especificada en cada caso.

Decreto número 2.770, de fecha 29 de noviembre de
2007, como Adjunto al Coordinador de la Agencia Gestora de
la Montaña, a don Luis Miguel Tomás López, con una
retribución anual de 36.062,46 €, incluidas dos pagas extraordinarias.”

Anònim ha dit...

La veritat el cobra MAria vicenta, no m'importa per això no li ho preguntaria ni tampoc el que cobra Luis, l'unic que vull dir en tot açò és q per cobrar un sou dun politic no te que per ser una persona no honrà.
Al menys estic content amb la teua resposta de que tb agafaries el treball si te'l oferiren.
Bona nit i que el diumenge guanye la voluntat del poble de Beniarrés, però entre k ente espere k faja el millor per al poble i que no discrimine a la gent pel seu color polític (Luis no ho ha fet)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...