Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 16 de maig del 2011

Propostes Socialistes en Economia i Treball

Els socialistes proposem unes línies d’actuació molt concretes per a millorar la situació de falta de treball dels Beniarresins i Beniarresines.

Ø Incentivarem l’oferta de treball públic modernitzant i millorant els serveis públics de l’Ajuntament i de totes les dependències que li correspon mantindre:

Ø Noves places de treball públic en

* neteja

* serveis administratius

* serveis de manteniment

* plaça de policia local

tota esta inversió busca una major rendibilitat de cara als veïns que són els usuaris dels serveis públics i, garantitza la creació de nous llocs de treball.

· Ens comprometem a donar ajudes econòmiques a empreses del poble o externes perquè contracten a treballadors aturats de Beniarrés. (Ajuda copagament Seguritat Social, ajuda a la formació, incentius fiscals.)

· Potenciarem la formació dels joves menors de 35 anys aturats amb la creació de beques de formació per a fer-los més fàcil la recol·locació en el mercat del treball.

· Crearem el programa municipal del primer treball dirigit a aquelles persones que acabats els estudis obligatoris, no han treballat mai. Inclourà formació combinada amb treball subvencionat des de l’ajuntament a entitats socials sense ànim de lucre.

· Crearem un pla de xoc per a l’ocupació femenina amb el compromís d’equiparar les diferències laborals entre homes i dones en l’oferta d’ocupació que es faja des de l’ajuntament.

· Ens comprometem a crear un pla d’integració laboral per als discapacitats amb ajudes públiques per a la plena incorporació al mercat laboral amb respecte escrupolós a la seua dignitat com a ciutadà.

· Crearem l’oficina de desenvolupament local amb estructures que incentiven mesures actives de treball implicant als empresaris locals, però també fomentarem l’esperit emprenedor i accions de formació ocupacional contínua i permanent remunerada.

I també es comprometem a que totes les licitacions d’obres i subministraments s’adjudicaran a empreses locals, sempre que estiguen capacitades per a fer-ho però a diferència del Partido Popular, es comprometem a fer efectiu el pagament de les factures dintre dels 40 dies des de que la factura es presentada al registre de l’Ajuntament.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

si els dels PP no posen fotos de Camps perque el volen amagar, els del Bloc tb amaguen a Morera???? Segons tu!?
Una cosa mes llegint comentaris i i articles hem dona vergonya "ajena". Cuant d'odi, cuanta rabia, cuan de veri... PP I PSOE la mateixa escoria, imulesse i deixemos tranquils!

Anònim ha dit...

Pero que et penses, que si el bloc no fora un partit majoritari, com ara ho son el PP i el PSOE, no farien el mateix?? vinga va!! el que passa es que no volen mullarse tant, perque encara no hihan ixit mai..

Anònim ha dit...

El que no et deixa tranquil eres tu mateixa, si no vols saber res, es tan simple com no entrar en pàgines d'aquestes... l'ordinador no s'obri sols, es conecta a internet, busca "Beniarrés al dia" i va a l'opció de comentaris e?? aixi que..

Anònim ha dit...

PP=PSOE=BROSSA
TOTS ELS POLITICS FORA DEL FACEBOOK

Anònim ha dit...

Açò no és el facebook e?? jajja. I si no vols informarte és el teu problema. No entres ací.

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim. Amb un comentari com aquest fas honor a les paraules que tú mateix denuncies referent aquest blog.

Referent al cartell, doncs tens raó Morera tampoc està en cap foto i deuria d'estar si el presenten com a candidat a President de la Generalitat.

Aquest blog serà critcable o no, per a molts els dona l'oportunitat d'opinar i d'informar-se de moltes coses que ocorren al nostre poble.

Vos convide a que presenteu un article i vos se publicarà (amb noms i cognoms).

Anònim ha dit...

bona proposta endavant.

javier ha dit...

fede las cosas como son, opiniones ay de muy dispares y de todos los colores, partidos politicos idem de lo mismo, opiniones igual, pero lo q es bien cierto demostrable y contrastado, es q en este blog solo podemos y debemos agradecerte fede tu dedicacion y esfuerzo, esta claro q tu enfoque puede q vaya encaminado a favor del psoe cosa q veo logica ya q militas en el, pero se q mentiras tampoco se van a publicar por el mero hecho q podrian ser debatidas y dejarte en mal lugar ya q ofreces la ventaja y el blog para ello podiendose volver en tu contra. bueno lo dicho soy apolitico por q no entiendo mucho de ello, y q conste de ningun partido, pero me reatifico fede gracias por tu blog y dedicacion un saludo javier.

Anònim ha dit...

mare q li a pasat al psoe???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...