Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 3 de maig del 2011

No vaig a callar-me'n cap

El dia 26 d’abril de 2011, vaig posar aquestes paraules al meu perfil del Facebook. Entre els diferents comentaris, hi havia un del nostre alcalde.

Aquest son els dos fragments que vos he posat. Podeu llegir tots els comentaris punxant damunt del meu nom:

El Frederic Jordà

El Museu del Clima. recentment inaugurat a Beniarrés, on es

troba la Sala d'interpretació de la Cova de l'Or, i on s'han invertit en la seua construcció més de 180.000 €, ha tingut una gran acollida de visitants aquestes Pasqua.

Luis Tomás López

si que ho se se que s´han d' obrir . pero el torne a dir que tu no tenies res que obrir perque no vau fer res i respecte a la selecció ja deuries saber despres de tants anys que l'ajuntament inserta oferta de treball en servef i es ella qui envia a la gent per a que els sindicats façen la sel.lecció i ja es fará public en el seu moment , i respecte a la sala d'interpretació t'ho explicaré en el programa. i respecte a les visites , si que venía mes gent peró precisament per lo que tu vas fer no , que el primer que ha posat obstaculs a que ens visiten es la confederació del xuquer gobernada per el psoe , que no fa rés per el pantá i damunt bloqueja lo del barrranc de léncantà. la resta ja te la explicaré prompte en un programa. i per cert perqué no deixes de posar política en el facebook , que estem molestant a la gent tenim altres llocs on discutir i este crec que es un lloc mol ameno com per a intoxicarlo . perqué t'assegure que no vaig a callarmen cap , ja ha callat prou quatre anys.

Luis ens exposava el seu punt de vista, que serà respectable o no i ens convida a llegir un programa. Però en el que volia fer ressò era en les seues darreres paraules “perquè t’assegure que no vaig a callarmen cap, ja ha callat prou quatre anys”.

Al llegir aquestes paraules em vaig preguntar perqùe ha estat callat durant quatre anys i de que ha estat callat. Aprofitant aquestes paraules del nostre alcalde li vaig fer les següents preguntes:

-Podries dir-nos perquè no es publiquen les actes de les sessions plenàries a la web de l'Ajuntament?,

-Aquest estiu s'obrirà la piscina municipal vella?,

-Perquè no s'ha fet complir el plec de condicions a les empreses que van comprar parcel·les al polígon industrial per a crear llocs de treball?,

-Perquè no s'ha ampliat el polígon industrial si el PP ho portava en el programa electoral?

-Perquè no s'ha urbanitzat cap area de repartiment per a fer cases?

La resposta és la mateixa que els passats quatre anys, silenci i silenci.

També s’haguera pogut preguntar:

-Perquè no s’ha tret a concurs les places d’auxiliar administratiu i operari de serveis múltiples per a que tots puguen optar lliurement a ocupar eixes places de treball?

-Com potser que a 31 de desembre encara es deguen orquestres de Festes i els Focs que va gastar l’Ajuntament en Festes d’Agost?

-En que ha bloquejat la Confedaració Hidrogràfica del Xuquer la restauració del Barranc de l'Encantà?

-Voldria saber si els socialistes de Beniarrés han fet una oposició destructiva, tal com diuen alguns candidats del PP. En que el bases per a fer aquestes afirmacions?

-Ens podries dir quines actuacions o propostes no s'han portat endavant per culpa dels socialiestes si el PP té la majoria absoluta a l'Ajuntament de Beniarrés?

-Calia que l’ajuntament pagarà el sou com alliberada política d’una regidora del PP sent que l’alcalde ja estava alliberat per la Diputació? No s’haguerem pogut estalviar aquest sou?

-Com es que el Museu de Beniarrés ha estat tancat , obrint 3 o 2 voltes a l’any les seues portes , sent que es van invertir més de 150.000 € en la seua adequació?

-Per a que voliem tants fanals d’enllumenat a la carretera si de 3 sols se n’encén 1?

-Perquè en els darrers anys no s’ha fet cap actuació per a millorar els caminis rurals que hi han al terme de Beniarrés?

-Quines son gestions s’han fet per tal de que el Col·legi de les Monges haja passat a mans públiques o a l’Ajuntament de Beniarrés?

-Perquè no ha arribat la Unitat d’Hospitalització Domiciliaria a Beniarrés sent que paguem els mateixos impostos que altres poblacions que si que els arriba?

-Ens podria dir quanta gent ha acampat en els darrers quatre anys a la zona d’acampada de “La Parà”, sent que tenia que ser un lloc que atrauria el turisme?

Aquestes i altres preguntes que podeu fer poden tenir més sort que les fetes l’altre dia i que van tindre el silenci com a resposta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ningú expressa comentaris sobre les eleccions autonòmiques.
No interessa?. Què pensa la gent sobre les candidatures a la Generalitat pel PP, PSPV, COMPROMÍS i altres partits?.
Seria interessant llegir alguns comentaris sobre aquestes.

Anònim ha dit...

el PP arrasa, Alarte dona pena, i compromis es lo que mos falta a tots, mol de compromis!

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Aques tblog està obert a qualsevol comentari, dintre del respecte, així com a qualsevol carta o escrit que vullga que es publique.

Al segon anònim: Per casaulitat no seràs simpatitzant del BLOC? No sé, es que tinc una lleu intuició.

Anònim ha dit...

El PP arrasa?? amb que?? amb zones verdes?? amb major nombre d'imputats del cas gurtel al partit??? si q arrassa si....arrassa amb tot lo bo deixant-nos tot lo roin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...