Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 13 de maig del 2011

La nova piscina s’estreteix

El grup municipal socialista ve presentar fa un temps aquesta instància a l’Ajuntament de Beniarrés . L’escrit deia el següent:

EXPOSA:

Aquest estiu va ser inaugurada la nova piscina municipal al carrer Dr. Orero.

La piscina té una zona que l’envolta per a poder prendre el sol que es troba delimitada per una perímetre quadrangular.

La piscina es troba en terreny catalogat com a dotacional segons el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Beniarrés vigent actualment però al nostre entendre, la zona per a prendre el sol està ocupant zona catalogada en el PGOU com a zona verda, la qual té que estar separa de la zona dotacional mitjançant una barrera física i tindre un altre ús diferent al que el que li se està donat actualment, així com estar disponible per a tota la població tot l’any i no sols el període de temps en que es trobe oberta la piscina

SOL·LICITA:

Certificat per part del tècnic competent sobre la qualificació i catalogació dintre del PGOU vigent de Beniarrés de tot el perímetre que ocupa la zona delimitada com a piscina municipal, inclosa la zona per a pendre el sol.

Certificat per part del tècnic competent sobre si la zona dotacional i zona verda deuen anar separades mitjançant una barrera física.

La resposta per part de l’arquitecte municipal va ser l’esperada i confirmava el que pensàvem i era que l’actual recinte de la piscina està ocupant terrenys catalogats com a zona verda. Aquests terrenys tenen que anar separats mitjançant un barrera física del que és el recinte del piscina, reduint l’espai que ara hi ha per pendre el sol en més de 220 m2. Aquesta ocupació de terrenys està autoritzada per l’adjudicatari del PAI, mentrestant no comencen les obres d’urbanització (construcció de carrers i solars) del PAI de la zona del Dr. Orero.

La cosa queda bastant clara, el terreny que hui coneguem com a la nova piscina municipal, no correspon amb la realitat, doncs aquest terreny li s’han de llevar més de 220 m2 per a construir un parc amb columpios, fonts i arbres, que té que estar perfectament delimitat i separat físicament dels terrenys que ocupen la nova piscina.

Quan s’urbanitze l’àrea de repartiment del Dr. Orero i es construeixca aquest parc, la zona per a pendre el sol i eixugar-se, es reduirà considerablement al que hui en dia coneguem.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

UNO QUE NO VOS VOTA NI VOS VOTARÁ MAI ,

a DIT ;

que gana teniu de tocar els collons, sempre cuan esfan les coses perque es fan, i cuan no esfan també.

Beniarres al dia ha dit...

Estàs en el teu dret de votar a qui millor consideres que pot fer les coses però això no deixa que estigues informat.

Anònim ha dit...

com no yo votaré als socialistes,ells ho farán millor.

Anònim ha dit...

No sé què és l'adjudicatari del PAI.
No entenc com es pot construir (piscina, bar, gimnàs...)en un PAI que no està delimitat prèviamnet (carrers, enllumnenat, etc.
Haguera pogut construir un particular?, o pel contrari com malpense, s'ha pogut fer perquè era l'Ajuntament?.
Qui és el responsable d'aquesta "caciquada"?.
Algú pot constestar?

Anònim ha dit...

El del PP si que tenen ganes de tocar els collons... si feren tot com ha de ser, tranquil que no hi haurien gaire queixes! A més, tinguent una piscina..creus que era necessària altra?? vinga va!! se que aquesta està construida segons les normes d'ara, pero per al meu parer no és de profit, ja que la principal funciò de una piscina es nadar, i en aquesta no es pot... Deu meu quin afan de construccions innecessàries!!! peruque lo del llar dels juvialts..és altra!! val que ara estaran més contents, i pot ser tinguen millors instal·lacions, però per bé de la economia del poble hagera segut millor esperar un poc..hihan altres coses, més importants, que necessiten d'aquesta economía...
Veure qui vol tocarels collons...

Anònim ha dit...

al tercer anonimo,no se que edad tienes pero ya me gustaria a mi ver ,si cunado seas juvilado vas tu ahi entonces no te dejaria yo entrar por criticar anteriormente, y la piscina segun tengo entendido se hizo para que los niños puedan ir a bañarse si tener que ir por la carretera que es peligroso

Anònim ha dit...

a por cierto al que siempre reniega de que escribo en castelleno ,estoy en un pais libre y puedo comunicarme como me de la gana, tu haz lo que te plazca

Anònim ha dit...

Pues tinc l'edat suficient per poder diferenciar bones inversions de ganes de protagonisme..

Anònim ha dit...

Al anonimo que habla en castellano, quiero preguntarle que si es verdad que se hizo para los niños? como es que no pueden hacer natacion como antes?sera porque no podemos nadar todos a la vez, como ocurria antes, quien quiera nadar a la del pueblo vecino.Tomar el sol es una autentica batalla, parecemos sardinas en un bote. y los mas peque con un palmo de agua en vez de ahogarse si caen lo unico que les puede pasar es que se rompan algo, de tan poca agua que hay jajajaja. ESTA ES LA DESCRIPCION DE LA NUEVA PISCINA.

Anònim ha dit...

Tooooooooooooota la raó tens, ixa piscina no servix per a res, i a més, com diu Fede, encara es tindrá que reduir mes, ja que " el complexe" esta construit, en part, damun de zona verda!!! I el supost bar??? nada!!!!

Anònim ha dit...

La nueva piscina esta muy bien. Por lo menos no atropellaran a ningun niño en la carretera. Y las madres estaremos mucho más tranquilas. Ref. zonas verdes hay más, y no hace falta ahora quitarle a la piscina espacio. Muchas ganas de "tocar los collons" como han dicho ya. Por lo menos estan invertiendo el dinero en cosas buenas. Jubilados, piscina, etc... ¿Que más quereis?

Anònim ha dit...

Queremos un espa en la sona alta de pueblo, un mirador nocturno para ver la lluvia de estrelles en istiu , una escala mecanica que valla de la sona baja del pueblo asta la ermita ,
un chiringito en los pisos que estan muy separados i tienen que caminar mucho , dotasions de carritos de baterias para que cuando nos cansemos alquilar uno, una entrada de mar asta el pantano aixina no tindriamos que ir a gandia a bañarnos que la xeneralitat aga la wolwo osea reace en la entrada de mar que nos areis en el pantano, zona de acampada a no eso ya lo tenim .
otra escala mecanica direcsion el beniacadey i otra direcsion les ortes una pista de padel un campo de golf i uno de criket que muy pronto se estilara .
Quien aga esto llo lo votare , a i aquel que diga que escrivo en castellano llo le contesto que estamos en un pais libre i democratik i puedo escribir como me salga dels coyons , estem¡
ale pues ya sabeu que llo escric com parle el castenallo com els blaveros el blavencia del puevlo para el mundo.
UN SALUDO PARA TODOS LOS IJOS DE DIOS I AQUELLOS QUE NO CREEIS EN DIOS IJOS DE LA NATURALESA.

Anònim ha dit...

Que qué més volem??? que es fasen les coses ben fetes!!! que jo sapia, no ha hagut cap accident de ningun xiquet per anar a practicar natació (que per cert, ja no es podra fer en la fabulosa psicina nova) a l'antiga piscina, ademés, jo reocrde quan era menuda, era un comboi anar amb la teva mare, agafada dela ma a la piscina, ja que estaves amb la teva mare més estona, cantaveu cançanets per entretindres i hi havia una bonca comunicació. Ara els enviareu soles el plan; ale, ves tu bonico a la piscina solets, que ja ets grani com que es dins del poble no hi ha perill. Com si ho vejera..
Una excusa un poc roin, pense que has presentat...

Anònim ha dit...

Per cert, ganes de tocar els collons ninguna, si les coses es feren ben fetes des del començament, no hi haurine critiques, no tenien perquè fer part d'un recinte damunt zona verda. Les coses mal fetes estan mal fetes, no vullges llevarli importancia..sols en que no hageren fet una piscina sobrant, prou.

Anònim ha dit...

sols sabeu criticar, no serviu per fer res mes! quan estaveu al poder a tocarse els collons i ara que esteu a la oposicio a criticar i a impedir que els demes puguen treballar pel poble! si cregueu que així ajudeu al poble esteu molt equivocats! a si cregueu que aneu a traure vots ho teniu clar, la gent amb un poquet de cap no votaria a gent com vosatros ja que sou uns radicals i només serviu per criticar a la dreta!

Anònim ha dit...

yo lo tengo muy claro que no votare al psoe ni de coña

Anònim ha dit...

Radicals???jajaj, ho diu un del PP, que ara estan amb l'exrema dreta..si si, radicalismis. Pero una cosa et dic, si hem de ser "radical" segons tu, per defensar el poble, ho serem, però sempre fen les coses correctament i sense que les crítiques siguen buides de contingut. Si l'alcaldia del PP es criticada, és perque ha fet coses mal. I si mal no recorde, quan governaba el PSOE, el poble sempre estava ple de gent, es cel·lebrava el 9 d'Octubre (ara inexistent), la setmana abans de festes era una setana cultural com deu mana, no la de ara.. quina cultura te la globotà, anar a beure al pexinot i els play backs que pareixen eterns?? perque ixa es un altra cosa, no heu fet res nou!!sempre heu fet el mateix (encara que llevant coses) que es veia amb el govern del PSOE, així que amics, vist que sols sabeu repetir, deixeu pas a persones amb ganes de fer coes noves, i BEN FETES, per al poble!
UNa altra cosa, menos mal que no eres d'esquerres perque a mi, hem donaria vergonya que una persona, que no mira per el be del poble,defenga un partit indefensabel, com ara el PP a Beniarrés. Els solcialistes aceptaven les critiques constructives, els del PP, ni escolteu al poble..

Anònim ha dit...

A la mare que diu que estarà mes tranquila perque no atropellaran xiquets...i es pot saber perquè alsehores el senyor alcalde, posa un parque amb barbacoes i tot per a xiquets alli???... tonteries...informat abans d'escriure

Anònim ha dit...

mira sabut, jo no soc del PP pero quan les coses estan mal fetes o estan ben fetes s'ha de reconeixer siga qui siga qui ho porte endavant, a més, crec que a un poble no s'han de mirar els partits polítics sino les persones que estan al capdavant dels partits!
per una altra banda, estic molt tranquil perquè estic segur que no aneu a ixir! el bloc i el pp vos peguen vint mil pataes, ja que la gent, gràcies a deu, ja coneix a tots els que estue endavant del psoe!

Anònim ha dit...

Estic molt en d'acord amb tu, de veritat, quan dius que les coses mal fetes s'han de corregir, però si ningú informa a la gent de que els coses están mal fetes, el poble de vegades no s'en adona, ja que confien en el alcalde. Aleshores, no es criticar sols, es demostrar, que les coses no estan ben fetes. I també estic d'acord amb tu, en certa manera, de que en els pobles es voten a les persones, per això mai, MAI votare a Lluis, ja que ha demostrar que no sap fer les coses be. El PSOE te a presones treballadores, i qualificades, que representen molt bé com es el poble , i soncerament, algunes de les persones que hi han al bloc m'agraden.. però, que defenges al PP, amb la seva llista i amb Lluis al cap altra vegada...no se que és el que vols, ni que busques,sincerament.

Beniarres al dia ha dit...

Sols demane a eixes persones que es troben tant ofeses i molestes amb la gent que anem per el PSPV-PSOE, que respecte la voluntat del que ixca a les urnes el proper diumenge 22 de maig.

Per altra banda m'agradaria saber , si voleu, quanta gent sabia que l'actual piscina municipal estava ocupant zona verda i que aquesta s'ha de separar de l'actual psicina?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...