Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 19 de maig del 2011

La pitjor noticia que esperava el col•legi Perputxent

Hui ha eixit publicat al DOGV número 6524 de data 19 de maig de 2011 eixien publicades les rectificacions a l’ordre de la Conselleria d’Educació , en la qual es notificava al Col·legi Públic “Perputxent” que en el proper curs escolar anava a perdre una unitat de Primària, el que representava que dos mestres tenien que deixar la seua docencia al col·legi. Entre els mestres es troba Josep, el mestre de música, que tant ha fet per els nostres xiquets i xiquetes, el qual ens ha fet guanyar molts premis en aquesta modalitat artística. També un altra mestra beniarresina molt estimada deurà deixar el col·legi.

Sorprèn al veure aquesta ordre que amb els mateixos parametres i les mateixes dades, el col·legi de Benilloba no li s’ha llevat una unitat escolar com al principi eixia publicat al DOGV, es a dir, han eliminat aquesta supressió i li han tornat ha deixar la unitat escolar inicialment suprimida.

Des d’aquestes línies vull denunciar públicament que suposadament el motiu pel qual al col·legi públic “ Perputxent” de Beniarrés li s’ha llevat una unitat escolar i no s’ha rectificat igual que al col·legi de Benilloba es la baralla que tenene dintre del Partido Popular de la Comunitat Valenciana entre Campistes i Ripollistes, es a dir entre els qui controlen la Generalitat i per tant la Conselleria d’Educació i els qui controlen la Diputació d’Alacant.

Es indignant, que baralles entre polítics d’un mateix partit que governen la majoria d’institucions, la patixquen els xiquets i xiquetes de Beniarrés amb la supressió, novament, d’una unitat escola al col·legi de Beniarrés, com ja va passar l'any passat.

De res han valgut les sentades de les mares i pares i dels xiquets. De res han valgut les cartes de queixa a la Conselleria. De res han valgut l’arreplegada de signatures. El peix ja estava venut quan la Conselleria ens va dir que anava a suprimir una unitat escolar al col·legi “Perputxent” de Beniarrés.

Alguns ho sabien com acabaria però van preferir fer-se la foto abans que anar a queixar-se com calia on tocava.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

i ara la joventud del PP que té fills en l'escola , es capaç que continuen votant al PP. ostia.

Anònim ha dit...

sera que te culpa el pp de beniarres, y no la conselleria de educasio ara si que mas fotut

Anònim ha dit...

Voteu pp voteu Font de mora , l'educacio i la sanitat son conpetencia directa de la Generalitat.
I tu que pensses fer? no votes lladres , corruptes que es donen per el cul ni PP ni PSOE , democracia real JA.

Anònim ha dit...

tota la raó! ni PP ni PSOE ja està bé que ens prenguen el pèl! són els dos igual!

Anònim ha dit...

I sempre a la gresca, tirant-se les culpes els uns als altres. Què asco de gent. Democràcia real JA

Anònim ha dit...

I que passa amb el nou model lingüístic que proposa Blackberryfountain? (Fontdemora per a els no iniciats en l'anglès)
Vol carregar-se els models lingüístics que tants anys de suor i llàgrimes ens ha costat aconseguir

Anònim ha dit...

Això, això. Font de Mora ha inventat un nou programa d'educació plurilingüe que consisteix en carregar-se les línies d'ensenyament en valencià.
Temps al temps: si continuen manant, vorem la mort de les escoles en valencià.

Anònim ha dit...

És veritat que els partits convencionals (encara que uns més que els altres) han estat uns covards i no han denunciat els especuladors i les entitats bancàries provocadors de la crisi i qui per a més inri han estat els que han sortit més afavorits. En això es demostra que els partits (uns més que altres) formen part del sistema.

Anònim ha dit...

Els partits polítics, sobretot el PSOE i el PP, ens han venut gat per llebre sempre però molt especialment amb això de la crisi. Jo, com a ciutadà de peu, sóc partidari de la democràcia en majúscules i no d'aquesta pseudodemocràcia que hem heredat del franquisme que acaba premiant els especuladors i els banquers i castigant tota la resta.

Anònim ha dit...

que guanye el PSOE.i les dos piscines funcionaran aquest estiu?

Anònim ha dit...

TANTO FON DE MORA TANTO DE PP TANTO DE ALCLDE DE BENIARRES POR QUE NO SE LO DECIS A LA SEÑORA DIPUTADA A VER QUE HA HECHO POR EL PUEBLO Y POR EL COLEGIO

Anònim ha dit...

Benilloba ha aconseguit parar la supressió.
L'alcaldessa de Benilloba és campista, l'alcalde de Beniarrés, ripollista.
Tindrà algo a veure?

Anònim ha dit...

Y LA SEÑORA MARIA VICENTA DE QUI ES

Anònim ha dit...

Mª Vicenta és del PSPV-PSOE. Qui te el poder per parar la supressió ha de ser per nassos del PP (i si és campista, més poder)

* El de l'oli * ha dit...

No se si Luis és ripollista o campista. Ens ho podria dir...

El que està clar és que retallar en educació és una estratègia que, a llarg termini, permet consolidar i perpetuar la dominació a la que estem sotmesos per aquesta, la nostra l'oligarquia, la valenciana.

Trobe que ja és hora de que el senyolcalde moga fitxa. Està disposat a recolzar l'escola o no?

Anònim ha dit...

PEDIRLOA LA SEÑORA MARIA VICENTA QUE ELLA LO ARREGLA TODO DE BOCA

* El de l'oli * ha dit...

Això de Mariavicenta a què ve?

Anònim ha dit...

solo hay que ver todo lo que han hecho los del pp de beniarres en 2 años por la escuela que el psoe en 20..... no nos engañemos por culpa de la SUPUESTA DEMOCRACIA DEL PSOE nuestra escuela ha ido cada vez a menos y aqui tenemos lo que nos merecemos LAHERENCIA DEL PSOE NO DEL FRANQUISMO, QUE DAIS POR EL SACO YA CON ESO .......

* El de l'oli * ha dit...

El que ha fet el PP per l'escola en general és vergonyós: barracons, menys subvencions (a la pública, ojo), més xiquets a les aules i menys mestres, intentar carregar-se les línies en valencià...
I si hi ha alguns hereus del franquisme són els polítics del PP.

I continues sense explicar què passa amb Mariavicenta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...