Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 6 de maig del 2011

Fes-te amic del canvi


Vicenta, Maria, Coper, Ignaci, Gema, Jesus, Mª Jesus, Silvia, Juan, Fede, Enrique

Video promocional de la candidatura del PSPV-PSOE de Beniarrés per a les eleccions locals a l'alcaldia de Beniarrés.

Per que un altre Beniarrés es possible.
Nosaltres som el canvi.
Fes-te amic del canvi.
Vota PSPV-PSOE

PER A QUE GUANYE BENIARRÉS

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Un poc kutre el video, si tot ho feu igual malament comencem.

Anònim ha dit...

No està tan mal, està fet per gent no professional, humil. A mi, m'ha agradat.

* El de l'oli * ha dit...

Jo els veig sincers.
Per cert, quin caxondeo hi ha amb el repartiment dels espais per la penjada de cartells?
Ho pregunte perquè veig que el PP té justament el doble d'espai per enganxar cartells...

Anònim ha dit...

He vist el vídeo del PSOE, ¡¡que catxondo!!, ara si que esteu acabats, ni renovació, ni canvi, ni res, sempre sou els mateixos, i com sempre, a la sombra de Maria Vicenta Crespo controlant-ho tot. Lo que teniu que fer es treballar per el poble deixar-se de protagonismes de partit i menys crítiques, i més mirar per la gent del poble, que es lo que la gent demana; eixa forma es la unica manera de representar el poble.

Anònim ha dit...

APOSTES :

PSOE ; 2

BLOC : 3

P.P. : 4

A 5 EUROS LA PORRA. ( AIXINA PODEU MANAR AMB COALICIO ) Y PEP EL ALCALDE.

Anònim ha dit...

VAJA MERDA ROJOS K SOU ¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Què bones paraules. Aquestes eleccions un zero per a tots. A mamar-la.

Anònim ha dit...

És un video que està be. Potser si tinguereu els diners dels tratges del Camps seria més professional, però es un video d'un partit de treballadors.
Molta sort a tots els socialistes de Beniarres

Anònim ha dit...

Bla, bla,bla ,bla, bla, kina xorra de video, fede esveu k tens poca faena no? xk yo crec k estas en el paro potser? si es aixi cm pots estar en el paro i portar un bar? tonpare esta juvilat no? pues esta alli fent faena no? en els bars esta prohibit fumar no? pues en el teu es fuma xk jo eu e vist , k no eu penses denunciar? son tres infraccions o es economia sumerjida? aclarismeu tu fede tu k eu saps o no?

Beniarres al dia ha dit...

No ha tardat molt. Ho esperava. Davant la falta d’arguments per a defendre idees o propostes polítiques, atacs personals. Davant una manca de solucions per als problems de Beniarrés, atacs personals.

Em sorpren el control que tens del meua situació familiar i laboral. Ho fas en tot el poble o sols amb la gen que no et cau bé? Aquestes situacions que em pressuposes, també les vas a aplicar a la resta de la gent de Beniarrés o sols a mí?

No vaig a entrar en el joc que vols que entre, simplement et dire que tens la solució i la resposta a tot el que proposes. Pots anar a l’organisme pertinent i posar la denuncia que cregues oportuna, fins a tres segons les teues paraules, el que passa que no ho podràs fer de forma anònima. Tú tries.

Anònim ha dit...

Saber la dirección ip del ordenador que ha enviado el mensaje es fácil, relacionar esa dirección ip con el ordenador concreto que ha sido utilizado no es tarea fácil. Precisamente ese es un dato que las operadoras telefónicas lo tienen custodiado a buen recaudo, sólo una orden judicial podrá obligarles a facilitar dicha información.

Lo máximo que podremos hacer cualquier persona normal es averiguar la compañía telefónica desde la cual ha sido utilizada esa dirección ip. Por ejemplo, en estos momentos mi dirección ip es 84.78.168.217. Accedo a esta dirección http://whois.developers4web.com/, y en el cuadro de texto justo debajo donde pone Servicio Whois escribo la dirección ip anterior, pulso el botón Whois.

Anònim ha dit...

El video es veu molt sincer, ojala tot el que prometeu ho cumpliu, seria fantastic!ANIMS I SORT

SAJOLIDA ha dit...

Què vergonya!.
L'anònim que escriu amb k k k k, es desautoritza ell sols. Per donar opinions sobre un vídeo electoral, ha hagut de caure tan baix?.
Molt ben constestat, Fede. No s'ha d'entrar en eixe joc.

Anònim ha dit...

El de "vaja merda de rojos k sou" no te perque parlar així dels socialistes beniarresin sols que han posat mes jovens i a mi em pareix molt be i pose la ma en el foc que el que a posat el comentari es del PP.

Anònim ha dit...

Xorrada de video?? el teu comentari si que és una xorrada!! jajaj..ja teu diu Fede, però esque és veritat, en comte d'actacar personalment a la gent, perquè no mires qui fa millors propostes per al poble?? a!! ja, que no t'interessa...per a tú deu ser més interessant la vida dels demés, perque no proves de viure per tu mateixa, i argumentar coses de trellat?? o esque tan obsesionat estas en Fede que se te nubla la vista??
Respecte al video, es com les pelicules d'abans, les de blanc i negre..que no tenien els efectes especials ni els dines que tenim ara, però el seu contingut pega 20.000 patades a moltes d'avui.. a! i jo crec, que és un honor tenir a una persona com Mª Vicenta en un partit, pot ser en Beniarrès no se la valora tant com en altres llocs,pero al mennys, les persones amb un poc de trellat, sabran que una persona amb la seva experiència pot ser molt útil.

Anònim ha dit...

Doncs, a mi el video hem pareix fet amb realisme, per persones de carrer, sense tindre que gastar-se un dineral per a dir el que es millor per al poble, equiparan-ho un poc al que esta passant, es així...al poble li fan falta reformes bones, sense abusar dels dines, ja que estem endeutats, i els socialistes, sols ja, en aquest video, ens demostres que poden fer-ho molt be. Donen més importancia al contingut que al emparentar... Un video amb molt de sentiment!! m'agrada!!

Anònim ha dit...

GENERACIÓ NINI NI PP NBI PESOE SEMPRE ES LA MATEIXA MERDA DE SEMPRE PARTIDISME POLÍTIC I SI JA PARLEM A NIVELL AUTONOMIC O ESTATAL SÓN ELS CULPABLES DE TOTA LA MERDA QUE ENS CAU DAMUNT JA QUE ESTAN TAN ENVISCATS AMB LES EMPRESES QUE GUANYE QUI GUANYE SEMPRE SERÀ LA MATEIXA POLÍTICA.


LA POLÍTIC ÉS MORTA PERÒ LA VIDA CONTINUA...

Anònim ha dit...

Al de l'economia sumergida li pregunte, molts hi han al poble que tinguen dos feines?sols miran al alrededor de l'ajuntament ja en trobaras, Fede fer con fan no es pecat, aixi que tranquil, que diguen el que vullguen.

Anònim ha dit...

Al de la generació NINI, i tú que es suposa que proposes?? no entenc masa be el que intentes dir..si es criticar per criticar sense moures del sofà o si la teva crítica pot ser constructiva...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...