Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 9 de febrer del 2011

Taula rodona: L'agricultura i el minifundisme a la nostra comarca




El dissabte 12 de febrer a les 17 h en el Centre Cultural Joan Fuster tindrà lloc la taula rodona sobre el futur de l'agricultura en el minifundi i ens exposaran els ponents el cas de la microvinya.


Contarem amb la presencia de Joan Cascant, que està al capdavant d'un projecte de microvinya i elabora vins i olis de gran qualitat al Celler de la Muntanya. També ens acompanyarà Ramon Mampel, secretari general de la Unió de llauradors i ramaders.
A les 14 h farem un dinar per tot aquell que s'apunte trucant al telèfon 618346594 cal confirmar

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Este Cascant és com el julivert, està en tots els puxeros.

Anònim ha dit...

... i li dona eixe toc especial que tent ens agrada

em pica un ou ha dit...

com pot ser que quatre jovens del poble pugen muntar tants actes sense cap recolsament ni economic ni del poble, ja que la gent no acudills als actes per que ho munten els de l´ateneu. Que poca vergonya que té la gent de Beniarrés. Si ELS POLITICS TINGEREN LA MITAT D´IL·LUSIÓ QUE AQUESTS JOVENS, QUANTES COSES ES PODRIEN FER?
CONTINUEU AIXÌ QUE TARD O PRONTE ES DONARAN CONTER DE LA VOSTRA FEINA.


no més polítics i més participació!!!!

Anònim ha dit...

Al ultim comentari: Estas molt enganyat en una questio, al acte acodiren al voltan de 50 persones , crec que es molta gent , ja veuras les fotos a la cronica que en bloc arrels estem creant . Una cosa es serta tenim molta gana de fer feina i els resultats i el bon fer ens venen de cara. gracies i visca la terra

Anònim ha dit...

El proxim acte que es realitzarà a l'ateneu es la presentació de la assemblea de joves i la proxima setmana es realitzarà un taller de cuina que l'impartirá un cuiner amb estrela Michelin , el preu és de 17E.

Anònim ha dit...

Endavant amb l'ateneu!

EM PICA UN OU ha dit...

çpERDONEU PERÒ CREEC QUE NO M´ESPLICAT BÉ JO SÓC DE FORA I SEMPRE QUE HE ACUDIT A UN ACTE ES MUNTAT PER LA MATEIXA GENT JA QUE SON ES MATEIXOS JOVES QUE MUNTEN, BAIXEN, PRESENTE, NETETGE...NO SE COM ES DIGUEU PERÒ ENDAVANT I ES VEGUEM EN LA CALÇOTADA!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...