Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 21 de febrer del 2011

Gràcies amics, gràcies companys

Benirres al dia va rebre dissabte el premi al millor bloc (o blog) de Informació i Noticies de les Comarques Centrals Valencianes 2009-2010. Aquesta aventura que va començar un 4 de juny de 2007 per difondre el que passa al nostre poble, els meus pensaments, les meues experiències com a regidor a l’Ajuntament i altres temes més variats, ha vestit reconeguda la seua tasca per part de la gent que expressa els seus sentiments i inquietuds a la xarxa amb els seus blogs, per a que siguen difoses i rebatudes per la gent que gasta part del seu temps en llegir-ho.


El guardó està organitzat pel bloc col·lectiu El Penjoll Art de Paraula i ací mateix teniu una crònica de la gala i la relació de premiats, amb excel·lents blocs que hauríeu de visitar. Gràcies al jurat i, sobretot, gràcies als seguidors i lectors d'aquest espai.

També gràcies a Colometa que va vindre el dissabte per la nit al bar a donar-me el premi doncs ella amb el seu blog Reflexions vora mar també hi va ser finalista. Realment em vaig emocionar, doncs solament estava acostumat a rebre crítiques i desqualificacions.Per cert: l’estatueta m’ha encantat (és allò menut que hi ha dat del bloc de veritat).

5 comentaris:

Just I. Sellés ha dit...

QUE SIGA ENHORABONA!

Unknown ha dit...

En hora bona Fede. UN ANONIM.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Fede. Això és un reconeixement no sols a un treball ben fet i constant, sino també a la valentia d´una persona que demostra el valor d´expresar les seues opinions i conviccions en públic, en un ámbit tant reduït com el d´un poble, on tots ens coneixem i on la polèmica corre més que la pòlvora.

Carles_Crespo ha dit...

Enhorabona Fede!!!!

Carles Tomàs ha dit...

Fas el que tots deurien fer: expressar les teues opinions de manera oberta. Segueix així.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...