BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dilluns, 21 de febrer de 2011

Gràcies amics, gràcies companys

Benirres al dia va rebre dissabte el premi al millor bloc (o blog) de Informació i Noticies de les Comarques Centrals Valencianes 2009-2010. Aquesta aventura que va començar un 4 de juny de 2007 per difondre el que passa al nostre poble, els meus pensaments, les meues experiències com a regidor a l’Ajuntament i altres temes més variats, ha vestit reconeguda la seua tasca per part de la gent que expressa els seus sentiments i inquietuds a la xarxa amb els seus blogs, per a que siguen difoses i rebatudes per la gent que gasta part del seu temps en llegir-ho.


El guardó està organitzat pel bloc col·lectiu El Penjoll Art de Paraula i ací mateix teniu una crònica de la gala i la relació de premiats, amb excel·lents blocs que hauríeu de visitar. Gràcies al jurat i, sobretot, gràcies als seguidors i lectors d'aquest espai.

També gràcies a Colometa que va vindre el dissabte per la nit al bar a donar-me el premi doncs ella amb el seu blog Reflexions vora mar també hi va ser finalista. Realment em vaig emocionar, doncs solament estava acostumat a rebre crítiques i desqualificacions.Per cert: l’estatueta m’ha encantat (és allò menut que hi ha dat del bloc de veritat).

5 comentaris:

Justo Sellés ha dit...

QUE SIGA ENHORABONA!

paco la font ha dit...

En hora bona Fede. UN ANONIM.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Fede. Això és un reconeixement no sols a un treball ben fet i constant, sino també a la valentia d´una persona que demostra el valor d´expresar les seues opinions i conviccions en públic, en un ámbit tant reduït com el d´un poble, on tots ens coneixem i on la polèmica corre més que la pòlvora.

Carles_Crespo ha dit...

Enhorabona Fede!!!!

Carles Tomàs ha dit...

Fas el que tots deurien fer: expressar les teues opinions de manera oberta. Segueix així.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...