Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 10 de febrer del 2011

Llargues per resposta



El passat 13 de gener el grup municipal socialista va presentar aquestes tres instàncies per a que forem contestades per l’alcalde de Beniarrés, Luís Tomàs. El passat dia 28 se’ns va entregar una notificació en la quals se’ns “contestava” a les preguntes i questions presentades.

A continuació vos expose tres instàncies que el grup municipal socialista va presentar al registre de l’Ajuntament de Beniarrés per a que foren contestades per part de l’equip de govern, fent referència a diferents temàtiques que afecten al nostre poble.

La primera instància fa referència a l’actual situació de paràlisis de la urbanització del PAI del Dr. Orero i diu el següent:

EXPOSA:

El nostre grup, arreplegant les preguntes que ens fan els veïns i veïnes de Beniarrés i front a la inactivitat en la urbanització del PAI de l’àrea de repartiment nº 1 del Pla General d’Ordenació Urbana de Beniarrés, més coneguda com del Dr. Orero.

SOL·LICITA:

Saber si ha prescrit la condició d’agent urbanitzador de Cesar Gilabert Solanes del PAI de l’àrea de repartiment nº 1 del Pla General d’Ordenació Urbana de Beniarrés i si l’Ajuntament de Beniarrés li ha llevat la condició d’urbanitzador.

Els motius pels quals no ha passat per el Ple de l’Ajuntament de Beniarrés l’aprovació del projecte de reparcel·lació del PAI de l’àrea de repartiment nº 1 del Pla General d’Ordenació Urbana de Beniarrés.

Saber si l’Ajuntament de Beniarrés ha al·legat el projecte de reparcel·lació tal com ens va informar en sessió plenària l’alcalde de Beniarrés, data de l’al·legació i motius de al·legació, així com la resposta per part de l’agent urbanitzador.

La segona instància fa referència a les actuacions i les mesures que pensa adopatar l’equip de govern del PP pel que fa a la piscina vella, abans de que el seu deteriorament siga irreversible. La instància diu el següent:

EXPOSA:

Per a portar endavant la nostra tasca de control i fiscalització de les accions del govern municipal de l’Ajuntament de Beniarrés

SOL·LICITA:

Se’ns facilite i se’ns conteste a les següents qüestions:

1.- Quines mesures preventives o actuacions s’estan realitzant o es pensen portar endavant per evitar el deteriorament de la piscina municipal vella?

2.- Quins sons els projectes o propostes previstos per a l’antiga piscina municipal una vegada posada en funcionament la nova piscina?

I la tercera instància fa referència a les inversions que estaven pressupostades per a ser una realitat al llarg del passat any i que no han vist la llum. Volem saber els motius pels quals no s’han portat endavant i que passarà amb aquestes inversions en un futur. La instància diu el següent:

EXPOSA:

Finalitzat l’any 2010 hem comprovat que gran part de les inversions previstes a “l’Annex d’Inversions a Realitzar en l’Exercici ”, es a dir al llarg de l’any 2010, no s’han portar endavant.Les inversions a realitzar i que figuraven al pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés, aprovat amb els únics vots del Partido Popular, sumen un total de 796.105 €

SOL·LICITA:

Saber per quins motius no s’han adequat i asfaltat els camins que es tenien previstos a l’Annex d’Inversions per part de la Conselleria amb un pressupost de 65.162 € i que anaven subvencionats al 80%

Saber per quins motius no s’han adequat i asfaltat els camins que es tenien previstos a l’Annex d’Inversions per part de la Diputació d’Alacant amb un pressupost de 74.841 € i que anaven subvencionats al 95%

Saber per quins motius no s’ha portar endavant la Revisió del Pla General de Beniarres que figurava a l’Annex d’Inversions per a l’any 2010 amb un cost de 56.100 €, dels quals el 60% el pagava la Diputació d’Alacant i el 40% restant la Conselleria.

Saber els motius pel qual no s’ha portat endavant la construcció d’un nou dipòsit d’aigua potable per al municipi de Beniarrés que figurava a l’Annex d’Inversions ( ja figurava l’any 2009) amb un cost de 600.000 € i que anava integrament finançat per la Conselleria.

Doncs bé, la contestació que se’ns ha donat és la següent:

“Resultando que la informacion solicitada requiere de recopilación de información y por ende, la dedicación extraordinaria por parte del personal administrativo del Ayuntamiento.

Resultando que en fechas actuales, la actividad administrativa en cuanto a volumen de trabajo es de gran consideración, tales como elaboracionón de Presupuestos, cierre contable, justificación de transferencias de otras Adminstraciones y otras”

RESUELVO:

PRIMERO: Conceder la solicitud de informacion pretendida por el grupo municipal socialista de conformidad a las instancias mencionadas.

SEGUNDO: La aportación de la información será facilitada por el Ayuntamiento en fechas brevers, condicionado al volumen de trabajao y previa convocatoria al solicitante para su retirada, sin perjuicio de que su estudio y debate se desarrolle en sesion plenaria”

Es a dir, i per a que s’entenga. La informació com diu el punt primer de la resolució no se’ns pot negar però com bé diu al segon punt, la informació sol·licitada se’ns facilitarà quan els vinga en gana, doncs sempre poden dir que tenen “molt de treball” i que no han tingut temps per a facilitar-la.

Una cosa queda bastant clara, NO fa falta cap informe ni cap documentació dels serveis administratius de l’Ajuntament per a contestar al poble de Beniarrés que pensa fer l’actual equip de govern am la piscina municipal vella ni quines mesures s’han prés per tal d’evitar el seu deteriorament.

Tampoc fa falta cap informe jurídic ni tècnic per a que informe al poble de Beniarrés per quins motius no s’han executat les inversions previstes al pressupost de l’any 2010.

I finalment, podria fer falta però tampoc es necessari que l’Ajuntament diga si la condició d’agent urbanitzador del promotor de l’Area de Repartiment Nº1 més coneguda com del Dr. Orero, ha prescrit o no, davant el no començament de la urbanització. Simplement amb un si o un no sobra.

Evidentment, s’han posat als serveis administratius i jurídics pel mig per tal de no contestar a les preguntes fetes per el grup municipal socialista i que interessen a molta gent de Beniarrés, amb l’agreujant de que tenim a dos polítics del PP, l’alcalde i la tinent d’alcalde que estan alliberats políticament i que cobren un sou que paguem tots els contribuents.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'agrà que s'asfalten els camins. El xapapote pa fer gasoil.

Anònim ha dit...

Que vols jugar-te a que no vos contesten?. Cal tindre en compte que hi han eleccions municipals prompte i eixos temes ni tocar-los.

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim: A quina pregunta hi ha que contestar?

Anònim ha dit...

no hi ha alcalde q es precie q no perga el cul en asfaltar camins

Anònim ha dit...

la troupe del psoe del poble,es com la pandilla basura.jaja.ni 200 vots trauran.i això q el cap te allo que es diu karisma,jajajajajaj

Anònim ha dit...

Menos asfalt i mes formigó o pedra. si feren cunetes com deu mana, pero no, allí solten la pasterà i au, aixina queda

Anònim ha dit...

que no ´sasfalten més camins hi ha altres metodes com arreglar-lo amb arrena prensada... ja hi ha prou asfalt en la nostra terra

Beniarres al dia ha dit...

Els vots que puguen traure els representants socialistes ho decidirà la gent de Beniarrés amb el seu vot, per tant el dia 22 de maig per la nit ho sabrem.

Per altra banda, que és tindre carisma, és deixar que els gossos caguen i pixen on els vé en gana, és deixar que els cotxe aparquen on els vé en gana, és construir edificis com el Museu per a tindre’ls tanca. Tindre carisma és veure com els proveïdors i les empreses que han treballar per a l’Ajuntament tarden mesos i mesos en cobrar el seu treball, es veure com el polígon està ple de males herbes o tindrien que haver empreses creant llocs de treball, etc, si per a tú açò es tindre carisma, doncs tens raó, el candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Beniarrés no té carisma.

Anònim ha dit...

no caiges en provocacions.home¡¡¡ i a treballar , que hi ha tasca.salut

EM PICA UN OU ha dit...

Fede com potS eXplicar que en les prÒximes eleccions el pp amb camps en la delantera guanYara per majoria absoluta i si tot va com diuen les enquestes amb la major diferÈncia que s´ha vist mai en la democràcia valenciana.
Jo el contestare, no hi diferencia entre pp i psoe o si que hi ha que el pp diu que va de dreta i ho cumpleix i el psoe va de esquerra i actua a la seva gana amb polítiques de dretes...com ES va vuere amb la votació de que els funcionaris no tenen perqué parlar ni saber valencià.

VERGONYA CAVALLERS VERGONYA!!!!!!!

PSOE TRAIDORS

Anònim ha dit...

Interpretação interessante neste sítio, tópicos deste modo dignificam ao indivíduo que observar neste sítio :/
Dá mais de este web site, aos teus leitores.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...