Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 8 de febrer del 2011

Perilla el bingo?

Hui llegia la dia Informació un article titulat “A por la linea” en el qual es narren com a un llar de jubilats han tingut que deixar els cartons i les boles a un racó en compliment del reglament del Govern Valencià que diu textualment que aquest joc només pot practicar-se en les sales de bingo homologades, "que han de tenir la prèvia autorització d'instal·lació i el permís de funcionament ".Així mateix, el decret estableix com a "falta molt greu" l'explotació de sales de bingo sense permís.

Aquesta Llei de Joc del Govern Valencià, prohibeix jugar al bingo en edificis de titularitat municipal i sols permet la pràctica d’aquest joc si és d'interès per els socis, únicament amb caràcter recreatiu sense que hi hagi cap tipus d'aposta, es a dir, es podrà jugar amb cigrons o faves però no amb diners.

Com tots sabreu, al Llar de les Mestresses de Casa de Beniarrés es habitual la pràctica d’aquest joc entre els i les seus afiliats, per tant si es compleix el que diu el reglament del joc del Govern Valencià aquesta pràctica seria il·legal i podria constituir un delicte, evidentment de poca gravetat, però que si s’estaria infringint la llei.

Considere que caldria buscar altres col·lectius semblants i que juguen a aquest joc per demanar un canvi en la Llei dictada per el govern valencià doncs en cap moment s’està fent competència deslleial a cap empresa, si no que tant sols, és una forma de passar una bona vesprada amb els amics i les amigues.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

magrada la llei,es com la llei del tabac .foro fumadors i ludopates. desi 4 dies que proibisquen beure alcohol en els bars.Vorem on parem. Es una reflexió.

Beniarres al dia ha dit...

Quan sigues més ben educat i més ben parlat te se publicarà el comentari encara que siga un anònim. Espere que ho entengues.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...