Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 22 de febrer del 2011

Diputació d'Alacant comprarà el col•legi de les Monges per a donar-li ús turístic

Vol destinar les instal·lacions a promoure el senderisme i el turisme ambiental

Crear un centre de referència per a senderisme i turisme mediambiental. Amb eixe propòsit, la Diputació d'Alacant ha acordat la compra “del col·legi de les Monges”, que han sigut desocupades recentment.


El president de la institució provincial, José Joaquín Ripoll, i “l’actual propietari de l’edifci”, es van reunir dilluns a “Muro” per a concretar els possibles usos que se li donaran a aquest enclavament de “1.134 metres quadrats”, encara ara propietat dels “hereus del Dr. Orero”.


Segons està previst, els propietaris van a valorar els terrenys i l'edifici existent, oferint l'opció a la Diputació de fraccionar el pagament en deu anys. Mentrestant, ambdues “parts” signaran un conveni per a la cessió de l'ús de “l’edifici de les Monges” a la Diputació fins que es produïsca la compra.


Ripoll defensava les possibilitats turístiques de l'enclavament , assenyalant que "donada la importància de la instal·lació, se situarà un centre de referència per al senderisme i el turisme mediambiental".


Un centre d'interpretació del paisatge, un mirador o un observatori astronòmic són algunes de les opcions que maneja l'administració provincial per a aquest “edifici” que se situa “a la població de Beniarrés”.


Segons el president provincial, "la Diputació d'Alacant està molt interessada a poder dur a terme aquest projecte, comptant amb la participació indispensable dels "propietaris", de la Generalitat Valenciana i de l'Ajuntament de “Beniarrés”.


Va afegir, d'altra banda, que “la creació d'aquest espai suposaria un suport a la situació econòmica i social d'una de les zones geogràfiques que més esforç requereixen en la nostra província, l'àrea rural de la Muntanya”.


Tècnics de la Diputació d'Alacant visitaran la instal·lació per a redactar el projecte, juntament amb tècnics de Proaguas i d'Alacant Natura Xarxa Ambiental de la Província d'Alacant.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



Efectivament i com haureu pogut comprovar, la noticia i el titular estan manipulats. La vertadera noticia es aquesta ( punxa en l’enllaç) i data del 22 de febrer de 2011. Sols he canviat Ajuntament d’Alcoleja per Ajuntament de Beniarrés, amén d’altres xicotets ajustos que es troben en cursiva i negreta per a que el relat quadrara.

Sols he volgut demostrar que si la Diputació d’Alacant vol, la Generalitat Valenciana vol, els actuals propietaris de l’edifici de les Monges volen i l’equip de govern del PP a l’Ajuntament de Beniarrés volen, aquest edifici pot passar a mans publiques, bé siga la Diputació, bé l’Ajuntament de Beniarrés, per a revitalitzar la nostra economia amb el turisme rural, per a oferir als nostres majors un Centre de Dia on estiguen atesos de mans de professionals en el seu poble o per a altres projecte que el poble considere oportú.

Per desgràcia sols es ficció però perquè no convertir aquesta noticia en una realitat?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

que susto.....creia que era deveres. domes mos faltava otro muerto de edificio en Beniarrés.
Per el amor de deu. lo que tenen que fer es obrir un After Owers,en les monges.

Grasies.

Carles Tomàs ha dit...

Notícia que podria ser real, però malauradament dorm en els paràmetres de la ficció.

menja mocs ha dit...

seria una bona noticia i pense que donaria molta vida a beniarres si consturixen un alberg amb restaurant a lórxa el centre de btt funciona molt bé perquè no a beniarrés?
i avore si aixi podem anar algun bar i que no ens donen fregit i congelat.

fede canvia el menú menys congelats i més plats de la zona

Anònim ha dit...

Menja mocs pense igual que tu,que vol eixe Carles que sols fa que parlar i escriure en internet i "gasta menos que un sego en noveles" .
Si no ha estat en el poble en anys ara que vol arreglaro per interneteeeee....ejejejejje

Carles Tomàs ha dit...

Anònim, deixa tranquil els cecs, perquè crec que lligen més novel.les de les que et penses. Coneixes allò del Brayle?
Estigues tranquil que no vull arreglar el "teu" poble, sols cal que penses que l'arbre no deixa veure el bosc i des de la llunyania la perspectiva és millor.
Gràcies per preocupar-te per mi i continua exposant les teues idees que sempre podem extraure coses positives.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...