Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 7 de febrer del 2011

Com el torró

El proper 22 de maig es celebren les eleccions locals a tots els municipis de l’estat espanyol. També a la nostra terra es celebren eleccions autonòmiques.

Igual que passa amb el torró per el Nadal on es un dolç que ens visita periòdicament en aquestes dates, no menjant-ne la resta de l’any doncs el mateix passa amb una certa gent que, a l’igual que el torro, quan hi han eleccions locals, tornen a empadronar-se a Beniarrés per a poder votar. Una vegada han votat als pocs mesos es tornen a desempadronar fins les properes eleccions locals.

Com en els pobles, bàsicament tots es coneixem i sabem de quin peu coixegem, aquesta gent és simpatitzant del Partido Popular i per tant l’únic motiu del seu nou empadronament en el nostre poble és exercir el seu dret a vot.

Aquesta gent té casa a Beniarrés, per tant es poden empadronar, però la seua residència habitual i el seu treball està fora del poble, per tant en cap moment es la seua intenció el vindre a viure de forma habitual a Beniarrés, per la qual cosa considere que és una prostitució del dret a votar i elegir els nostres representants que ens ha oferit la Constitució Espanyola.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Este articul me huele a " cagalera " socialista, como el gobierno en General.

Beniarres al dia ha dit...

Les paraules no fan olor. Les paraules narren fets i realitats

Anònim ha dit...

a que cap socialista a fet aixo?? asi aon siga? Cap a portat algun familiar en caira de rodes si cal?? La prostitucio la feu tots. Esta democracia si que fa olor, els politics si que feu olor.

Anònim ha dit...

els SOSIALISTOS O els SOSIOBOVOS,no ho fan?.Siguen que van de porta en porta,diguent:VOTEUMOS A NOSATROS QUE AQUELLS VOS LLEVARAN LES PAGES I NOSALTRES NOOOOO. lo que no teniu es vergonyade dir tanta mentira siguent que els SOSIOLISTOS sou pitjor.

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim anònim: Es molt fàcil posar a tots en el mateix sac, per la qual cosa, imagine que com tindràs una opció política, el partit que et representa també ho farà.

Sigam crítics però mesurem a tots per igual. Jo puc estar com a regidor a un ajuntament però no em considere polític per que no visc de la política. Simplement molts com jo estem ahí perquè volem treballar per el nostre poble llevant-li temps a les nostres families i dedicant part del nostre temps lliure a treballar per el nostre poble. Com jo la immensa majoria que vivim en pobles menuts.

A l'últim anònim: I per a dir tot el que dius t'has d'amagar darrer d'un anònim?

Anònim ha dit...

la prostitusió es la mateixa que va fer DE LA VEGA en Benixida?
la ex vicepresi.

Beniarres al dia ha dit...

A primera impressió es totalment igual, per tant igual està mal feta una cosa com l'altra. En la meua esquena no poden posar totes les actituds dels socialistes.

Es motiu de que ho faça un altra persona per a poder justificar aquests empadronament a Beniarrés amb l'únic objectiu de poder votar a les eleccions municipals?

Anònim ha dit...

Alguns anònims podrien tindre un poquet més de correcció lingüística, tant en les maneres com en les formes.
Primer: per insultar crec que s'ha de posar el nom
Segon: les cagaleres es fan al lloc on toca.
Tercer: Quan s'escriu en públic s'ha de tindre més cura amb el llenguatge per tal de no destroçar-lo.
Quart: Si tots el votants del PP -que no crec- són com el que es veu de tant en tant en aquest blog, apanyats anem.
Quint: No m'agrada escriure davall anònim, però en aquest cas, "ojo por ojo y diente por diente"
I podria posar-ne més perquè motius en donen per salar.

Anònim ha dit...

Jo no tinc res encontra dels SOSIALISTES hi ha que els ha votat, pero si encontra dels SOSIOLISTOS que eixos son pitjors que els FACHES que digueu vosaltres i si hi ha algun SOSIALISTE que s´enpadrone,QUE FAREM? Perdona per el anonimat,pero es i era una reflexio. Sols vols critiques bones dels SOSIOLISTOS?. No es mes ceg el que no veu sino el SOSIOLISTO que no vol vore.NO critiqueu lo que feu. sin mas que agregar, me despido. un saludo. perdoneume les faltes i el castellá .

Beniarres al dia ha dit...

Sembla que practiques la crítica preventiva. Si hi ha algú que de forma ciclica s'empadrona i es desempadrona simpatitzant socialista també es criticara, mentrestant res. I no acuses sense tindre proves ni noms. Jo si es dona el cas tinc noms i proves per això ho dic, si no fora així. guardaria silenci.

Per cert quina diferència hi ha entre socialistes i "socialistos"? Aquestes diferencies també es donen en el PP, BLOC o altres?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...