Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 28 de gener del 2011

Mor un treballador del tèxtil a Alcosser en quedar atrapat en una màquina


Un treballador de 30 anys i veí de Beniarrés va morir dijous a Alcosser de Planes, en quedar atrapat per la cinta d'una màquina en la qual treballava, durant el seu torn de treball en l'empresa tèxtil Alcocertex.

El sindicat UGT de la Muntanya ha instat a l'obertura d'una investigació per les autoritats competents per a esclarir les circumstàncies de l'accident laboral, de cara "a determinar les responsabilitats que es puguen derivar del mateix".
Per al secretari general comarcal, Vicente Prieto, la mort d'una persona a causa d'un accident laboral és “absolutament inassumible, doncs la vida d'un sol ésser humà és completament irreemplaçable”.
Necessitem que una vegada per totes, els empresaris assumisquen les seues obligacions en matèria preventiva, observant la preservació del dret a la salut dels treballadors al seu càrrec com un deure ineludible, una inversió necessària i no com una mera despesa, com un cost més”, ha afirmat.
Noticia apareguda a ARAMULTIMEDIA.COM

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

Aquesta noticia complimenta a l'article: http://www.diarioinformacion.com/alcoy/2011/01/29/trabajador-fallece-empresa-textil-alcosser-quedar-atrapado-maquina/1089486.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...