Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 3 de novembre del 2010

Ple Extraordinari a l'Ajuntament de Beniarrés

L’alcalde-president de l’Ajuntament de Beniarrés, Luis Tomàs, ha convocat un Ple Extraordinari per al proper dijous 4 de novembre a les 18:00 hores amb el següent ordre del dia:

1.- Aprovar l’esborrany de l’acta de la Sessió Ordinària núm. 14 celebrada el dia 30 de setembre del 2010.

2.- Acordar, si és procedent, l’aprovació del plec de condicions administratives que regiran la licitació per mitjà de procediment obert de la concessió demanial del local destinat al bar de la nova piscina municipal, la seua adequació i explotació, així com la iniciació del procediment d’adjudicació.

3.- Acordar, si és el cas, l’autorització de l’alineació de parcel·les ubicades en el polígon industrial de Beniarrés. Així mateix, procedir si s’estima pel ple, a iniciar el procediment per a la modificació dels plecs de condicions que van regular el procediment d’alienació de les parcel·les del Polígon Industrial de Beniarrés, resultants de la gestió i execució directa del Programa d’Actuació Integrada de la Unitat d’execució única del sector industrial delimitat pel PGOU.

4.- Acordar, si és el cas, la ratificació del Conveni de Col·laboració entre la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, i l’Ajuntament de Beniarrés, de ratificació del compromís adquirit per la firma de la Carta de Bones Pràctiques en l’Administració Autonòmica Local.

5.- Acceptar l’aportació econòmica a l’Ajuntament de Beniarrés a realitzar per SUMA en l’exercici 2010, consistent en una quantitat de 15.500 €.

6.- Informes d’Alcaldia.

7.- Atorgament de diverses llicències urbanístiques.

Doncs bé, aquest serà l’ordre del dia de la sessió.

Caldria destacar el punt número 2, on es pretén traure novament a concurs l’adjudicació del bar de la piscina, però a diferència de l’anterior que era sols per a gent del poble, en aquesta ocasió serà obert, es a dir, publicat al BOP d’Alacant i on es podrà presentar qualsevol persona de l’estat espanyol.

Com a grup polític que estem a l’Ajuntament, no se’ns ha demanat parer ni la nostra opinió com si que es va fer en l’anterior plec, per tant, desconeixc si serà el mateix plec de condicions que la primera vegada o s’haurà canviat alguna clàusula. Cal recordar que en la primera licitació, de les 9 persones interessades que van passar per l’Ajuntament arreplegar el plec de condicions, sols una va presentar oferta econòmica, sent l’adjudicatària. Posteriorment, la persona adjudicatària va renunciar a l’adjudicació.

Considere que la gent de Beniarrés es intel·ligent i treballadora, i quan no van voler presentar-se a l’anterior plec de condicions, es que no degueren veure molt clar on estava el negoci si tenim en compte el termini de temps, 5 anys renovables en un màxim de 5 més i la gran quantitat de diners que hi havia que desemborsar per posar en funcionament el bar de la piscina. Vorem si aquesta vegada la gent de fora té una altra “visió” del meravellós negoci que proposa l’Ajuntament de Beniarrés.

També el punt número 3, on segons els que es pot llegir a l’ordre del dia, el que es pretén és autoritzar als propietaris de les parcel·les del polígon a que les puguen vendre a un tercer.

Sense més informació, no puc formar-me un decisió de vot sobre aquest punt però si que puc dir que la gestió del polígon de Beniarrés ha sigut nefasta doncs no s’han creat llocs de treball, envers de veure naus industrials al polígon el que es pot apreciar son parcel·les industrials plenes de herbes i el que es més lamentable, els guanys de la venda de les parcel·les industrials, que rondava els 500.000 €, sols han valgut per a que el PP mal gastara aquests diners al llarg d’aquests anys, no creant-se llocs de treball, tenint actualment a l’ajuntament en una situació crítica alhora de pagar les factures del dia a dia, i sent, com sempre li ha agradat dir al PP, un poble de fiambrera.

I per últim, el cinqué punt, on SUMA paga als pobles menors de 2.000 habitants, 15.500 € per a despeses corrents dels consistori. Cal dir que aquests 15.500 €, no son un regal, doncs abans, ja els hem pagat tots els habitants que vivim a les comarques alacantines i que ara, com si fos un regal, ens tornen. Benvinguts siguen.

Doncs bé, sols em queda convidar-vos a assistir-ne al ple. Es vegem i esperem que siga més tranquil que el darrer ple ordinari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ah! Que si manara el bloc el PSOE o qualsevol atre estaria el poligon ple de Industria i gent fent faena???
Heu dic per el teu comentari del punt 3, sera de cuan el poligon era el del llibre de festes d'aquell any...
Ah! Que alomillor en el pla E o el plan C ha pasat de llarg...
I al del oli dirli q asi estan tots per embutxacar-se duros TOTSSSSS!!!

Beniarres al dia ha dit...

Si vols saber com gestiona el PSPV-PSOE el polígon industrial, sols cal que el votes les properes eleccions i ho comprovaràs.

Et recorde que va ser un govern socialista els qui va convertir bancals en terreny industrial, malgrat els entrebancs de la Conselleria d'Industria i del PP.

Respecte al Pla E, ha sigut el PP de Beniarrés el qui ha dit on anaven els diners que li pertocaven a Beniarrés i si has seguit aquest blog, podràs veure que els socialistes vam proposar diferents alternatives on invertir-los.

Al mateix temps et recorde que el PP portava en el seu programa electoral l'ampliació del polígon industrial de Beniarrés i a data d'avuí no ha fet res de res. Pregunta'ls perquè no han fet res o si simplement era una proposta que no pensaven complir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...