Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 10 de novembre del 2010

Alcosser, Gaianes, Beniarrés i l'Orxa demanen un accés directe a l'autovia

Eixamplant un camí de veïns entre Setla i el port d'Albaida

A només uns dies que s'inaugure el tram d'Autovia Central del Comtat, Alcosser de Planes, Gaianes, Beniarrés i l'Orxa estan exigint-li al Ministeri de Foment que els faça una accés directe a l'autovia que permeta el trànsit de vehicles pesats. Com estan es coses ara, els camions hauran de passar per dins de Muro per a circular entre estos pobles i l'autovia.

Segons reculla Diario Información a les seues pa`gines, l'accés directe suposaria eixamplar un camí de veïns entre Setla de Nunyes i l'accés a l'autovia. De totes formes, no han aconseguit la resposta favorable del Ministeri de Foment, en aquest sentit, quan queden només uns dies per a inaugurar el trem d'autovia entre el port d'Albaida i la variant d'Alcoi, a Cocentaina.



Informaciuó estreta de ARAMULTIMEDIA.COM

4 comentaris:

Anònim ha dit...

si MVC havera fet lo que tocaba cuan tocaba... Frede perque no crees l'opcio d'afavor o en contra en els comentaris igual que els comentaris dels articles dels periodics...estaria be!
Salut!

Beniarres al dia ha dit...

Qué es el que tocava i quan tocava?

Ara fem la pregunta l'enreves, si l'oposició que estava aleshores a l'Ajuntament de Beniarrés haguera fet el que tocava? Ells hagueren pogut recorrer el projecte igual que l'equip de govern.

També el planteje: Perquè la Diputació i la Generalitat Valenciana no va recorrer el projecte de l'autovia per a fer un accés directe als nostres pobles? Ells tenen diners, tècnics i temps.

Veus com es fàcil buscar responsables, amb les mateixes responsabilitats.

M'agradaria que algú em diguera els motius pels quals no s'ha fet un accés directe a la carretera CV-705

Anònim ha dit...

Sobre el primer comentarí , esta mol bé el votar els articuls , ara i a algú que es a votat tos en avorrit !! eixe cuan estava dins de sa mare ja estava AVORRIT !!!

mes que Salut.

Beniarres al dia ha dit...

La setmana que vé s'inaugura el trama de l'autovia A7 de Cocentaina fins el Port d'Albaida. Ara ja sols faltarà el tram del Barranc de la Batalla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...