Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 29 de juliol del 2010

Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

Per aquest dijous 29 de juliol a les 19:30 hores, hi ha convocada sessió plenària de caràcter extraordinari. Aquesta sessió estava convocada per al dimecres 28 de juliol, però com molts sabreu, fa faltar el pare i el iaio de dos regidors del PP.

Els punts que formen l’ordre del dia són els següents:

1.- Dació i aprovació de l’Acta de les sessions plenàries núm. 10 i 11, celebrades el dia 30 de juny dels 2010 i 18 de juny, respectivament.

2.- Ratificació de la Resolució d’Alcaldia núm. 12/2010, d’elevació a definitiva de l’adjudicació de l’expedient de contractació de l’obra LOCAL D’OCI-ESPORTIU TERAPÈUTIC, inclosa en el programa RURALTER-LEADER, a favor de D. Juan Carlos Sellés Jordà.

3.- Aprovació del Plec de Condicions per a la licitació de la concessió demanial i gestió del Local adjunt a la Piscina Municipal per a la instal·lació i funcionament d’un bar.

4.- Llicències urbanístiques

5.- Informes d’Alcaldia.

Aquest sons els punts que formen l’ordre del dia, i com bé podreu imaginar, el pun més importar és l’aprovació del plec de condicions per adjudicar la gestió del bar que s’està construint a la nova piscina, al carrer Dr. Orero.

Hi ha números i dades molt interessant en aquest plec que encara no es poden fer públiques però si que es pot dir que el concurs serà per mitjançant un negociat sense publicitat i sols es farà ban o el boca a boca tenint que anar a l’ajuntament a interesar-se o inscriure’s, el que vol dir que no li serà donarà publicitat en cap document oficial. També dir que serà a l’alça, es a dir, el que més diners done, serà l’adjudicatari. També cal assenyalar que l’adjudicatari, està obligat a fer unes obres que posa al plec de condicions.

Una cosa desconeixc i que no se’ns ha informat i es si els actuals adjudicataris del bar de la piscina vella, tenen dret o preferència alhora d’entrar al concurs d’aquesta adjudicació, doncs tenien un contracte de 4 anys (2+2) i encara s’està en el segon.

Sols em queda convidar-vos a la sessió.

8 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Ahir vam aprovar el plec per quedar-se el bar. Dir-vos que me'n vaig eixir del punt perquè no veig ètic debatre i votar sobre un plec de condicions quan forme part d'aquest gremi.

A gros talls, aquestes son les bases:

- 5 anys de contracte, prorrogables
- Es farà per negociat sense publicitat.
- S'han de fer obres, com a mínim per valor de 13.000 €
- Preu d'eixida de 24.000 €, a partir d'ací el que més diners done. Aquests 24.000 € s'han de fer en un pagament únic quan s'adjudique.
- L'equipament del bar corre a càrrec de l'adjudicatari, així com tota la tramitació administrativa per tal de fer un local sens ús definit en un bar.

Les bases en breu estaran a l'Ajuntament i qui vullga pot passar a arreplegar-les.

Sort a tots i a totes.

Anònim ha dit...

A veure: 24.000 + 13.000 son 37.000€ (més de 6 milions de ptes) a banda de tot l'equipament. Fàcilment ten pots anar per damunt dels 70.000€. I si deprés no té exit? Ja hi han prou bars en el poble i la gent no ix ni la meitat que fa uns anys. No hi ha més que pegar-se una volta els dissabtes per la nit i veure les taules que hia han fent-se el vermut. El que tinga la idea de quedar-se-ho, que s'ho pense bé.

Anònim ha dit...

ademes de la crisi, estar sense servici varios anys a fet que un grapat des nostres veins de Muro, Cocentaina i Alcoi que eren cliens habituals ja no vinguen

Anònim ha dit...

lo que s'ha destinat per al bar,sería perfecte per al gimnas ( a peu plà ) i com a bar de la piscina ja tenim la maquineta.total son dos mesos de piscina.i el gimnas es tot l'any.

Anònim ha dit...

tanta gen va al gimnas? no nia un altre en les escoles?

* El de l'oli * ha dit...

Menys gimnàs i més dotació per a la biblioteca

Anònim ha dit...

al gimnas anem els que anem peró tanta gent va a la biblioteca? I RESPECTE AL GIMNÁS PREGUNTA ALS MESTRES I DESPRÉS OPINES . TAN SOLS VOLEM UN LLOC ON FER UN POC D'EXERCICI , peró si no mos volen allí ....

Anònim ha dit...

al gimnas anem els que anem peró tanta gent va a la biblioteca? I RESPECTE AL GIMNÁS PREGUNTA ALS MESTRES I DESPRÉS OPINES . TAN SOLS VOLEM UN LLOC ON FER UN POC D'EXERCICI , peró si no mos volen allí ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...