Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 7 de juliol del 2010

1a MOSTRA DE FOTOGRAFÍA PAISATGES PROTEGITS 2010

Vos deixe aquesta interessant proposta per als amants de la fotografia i la natura


Amb la intenció de donar a conéixer la figura de protecció de 'Paisatge Protegit' prevista en la Llei d'Espais Naturals Protegits de la Comunitat Valenciana, els valors presents en els mateixos i els beneficis que estos espais generen a la societat, la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, a través de les oficines de gestió dels Paisatges Protegits del Serpis, Puigcampana i Ponotx, la Solana del Benicadell i Serra del Maigmó i Serra del Sit hi ha organitzat un concurs de fotografia, que derivarà en el muntatge d'una mostra fotogràfica itinerant que recorrerà diverses sales d'exposicions i fires al llarg de tota la Comunitat Valenciana. La dita mostra estarà formada per les 36 fotografies seleccionades a partir del dit concurs fotogràfic.

Addicionalment, se seleccionaran 12 fotografies que formaran part de l'edició d'un calendari de paret per a l'any 2011 sobre els Paisatges Protegits de la C.V. gestionats des de la dita Conselleria, creant-se una mostra virtual amb les millors fotografies. Premiant-se la millor fotografia de cada Paisatge Protegit amb un cap de setmana en una de les cases rurals de l'àmbit d'estos quatre Paisatges Protegits. No adquirint-se per part de l'organització cap tipus de dret d'ús, difusió, distribució o reproducció sobre les obres seleccionades.

Si fóra del seu interés participar en este concurs, una vegada llegides i acceptades les bases que s'adjunten, haurà d'enviar les seues fotografies per correu electrònic, abans de les 14:00 hores del 15 de setembre de 2010, a qualsevol de les direccions següents: paisatge_serresmaigmoisit@gva.es, paisaje_puigcampana@gva.es, paisatge_serpis@gva.es, paisatge_solanabenicadell@gva.es , en format JPG amb una grandària de 1024 píxels en el costat major. En l'assumpte s'indicarà MOSTRA FOTOGRÀFICA i en l'e-mail s'especificaran les dades següents: títol de la fotografia, ubicació des d'on va ser realitzada i dades personals de l'autor, incloent telèfon i correu electrònic. Només les obres preseleccionades per l'organització per a la Mostra Fotogràfica hauran de ser presentades impreses seguint les indicacions descrites en el punt 6 de les bases.

Vos invitem a participar en esta iniciativa i preguem es realitze la màxima difusió del mateix.


Podeu obtindre més informació i les bases del concurs en aquest enllaç
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...