Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 8 de juliol del 2010

Investiguen l'incendi intencionat d'una casa de camp de l'alcalde de Gaianes


La Guàrdia Civil investiga l'incendi intencionat d'una casa de camp de l'alcalde de Gaianes, Ismael Seguí, del BLOC, que va provocar danys per valor de 30.000 euros en maquinària agrícola. La direcció del partit nacionalista ha expressat el seu total suport al primer edil i ha anunciat que demanarà en les Corts que es beneficie de les ajudes per a les víctimes del terrorisme, en entendre que aquest acte vandàlic té un clar origen polític.

Els fets es remunten al passat mes de gener, quan uns desconeguts van incendiar una casa de camp propietat de Seguí, destruint el foc un tractor, una mula mecànica i una cuba de la seua propietat. El BLOC ha fet pública ara aquesta situació, després de rebre's un informe de la Guàrdia Civil, en el qual s'assenyalava que el sinistre era clarament intencionat. El cas el porta el jutjat número 2 d'Alcoi i de moment no s'ha produït cap detenció.
El secretari general del BLOC, Enric Morera, al costat de representants de la direcció comarcal i dels ajuntaments de la zona, ha comparegut aquest matí a Alcoi amb l'alcalde de Gaianes, per a escenificar el suport del partit a Ismael Seguí. Morera es va mostrar contundent en afirmar que queda clar que aquest atemptat té un origen polític, assenyalant que "per poc que s'investigue, el culpable eixirà". El dirigent nacionalista va anunciar que portarà el tema a les Corts, per a intentar que l'alcalde de Gaianes es beneficie de les ajudes per a les víctimes del terrorisme de la Generalitat. Així mateix, també traslladaran la denúncia al Congrés dels Diputats, perquè es faça una investigació exhaustiva. Morera va recordar que el BLOC ha sigut víctima de diverses agressions, cap de les quals s'ha esclarit.
Per la seua banda, l'alcalde de Gaianes va subratllar la necessitat que els fets s'aclarisquen i es detinga als culpables perquè el poble puga recuperar la tranquil·litat. Després d'agrair la labor de la policia judicial i de la Guàrdia Civil va assenyalar que "volem viure en un poble tranquil, dins de les discrepàncies inevitables, però que poden ser enriquidores". Ismael Seguí no va voler relacionar l'incendi amb cap fet concret, encara que sí va assenyalar que l'ambient polític en la localitat és molt tibant i va acusar a l'oposició de difondre rumors sense fonament. També va indicar que abans del sinistre, havien aparegut pintades insultants contra la seua persona. El BLOC governa Gaianes amb quatre regidors, enfront dels tres del PSOE.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí el PSOE está en la oposición, quién puede hacerle daño al alcalde del Bloc, aunque en los pueblos es más la persona que el partido.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...