Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 6 de juliol del 2010

La Policia deté al president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll

La Policia Nacional ha dut a terme un registre de documentació a la Diputació d'Alacant, i ha detingut el seu president, José Joaquín Ripoll, segons informen les edicions digitals de diversos mitjans de comunicació, com ara El Mundo,El País o Diario Información. En el registre de la casa de Ripoll, al migdia, s'haurien trobat importants sumes de diners en metàl·lic, tal i com fa públic El País.

La Policia ha detingut el president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll al voltant de la una del migdia per l'assumpte relacionat amb els contractes del servei de brossa a la comarca del Baix Segura. Al migdia, n'hi havia cinc detinguts en la mateixa operació, entre ells el conegut empresari Enrique Ortiz (que es troba a Pamplona) i tres regidors d'Oriola.

L'operació està coordinada per la Fiscalia Anticorrupció, el Jutjat número 3 d'Oriola i la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals (UDEF). Els registres han inclós les instal·lacions d'una empresa propietat de l'empresari Enrique Ortiz, màxim accionista de l'Hércules CF, qui apareix citat en el sumari del cas Gürtel. Pel que fa a les nostres comarques, val a dir que l'empresa principal d'Ortiz ha sigut l'adjudicatària d'importants projectes, com ara el Bulevard d'Alcoi.

Finalment, val a dir que la Policia també ha registrat les dependències de l'Ajuntament d'Oriola, governada també pel PP (com la Diputació d'Alacant). Segons apunten les primeres informacions, els registres guarden relació amb adjudicacions de serveis de recollida de brossa i el pla zonal de residus d'Oriola. Un cas que s'investiga des de 2007 i que es coneix com cas Brugal.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...