Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 21 de juliol del 2010

Inauguració de la nova piscina municipal


Dimecres 21 de juliol a les 20:00 hores amb la presència del president de la Diputació d’Alacant, Jose Joaquin Ripoll

Hui s’inaugura la nova piscina municipal de Beniarrés. Una obra finançada per la Diputació d’Alacant amb un cost de 240.000 € i que ha patit nombrosos canvis, doncs al primer projecte, la piscina tenia forma de “ L” i posteriorment, va ser canviat al format actual doncs ocupava terreny que no era dotacional. També cal assenyalar, que els vestidors que s’han construït, careixien de serveis per a persones minusvàlides, un “oblit” que s’han tingut que fer “meravelles” per a poder complir la normativa. Aquests son alguns xicotets detalls que vos puc contar però de segur que hi han molts però que molts més, com refer de nou el mur de pedra perquè s’havia quedat massa baixet o el plantar gespa, quan tots sabem que no té que acabar ni l’estiu.


Imatge de la nova piscina quan s'estava construint (foto de Meteo Beniarrés)

La nova piscina s’inaugura demà però la vella no es tanca, es a dir, tindrem a Beniarrés dues piscines municipals. Per a fer front a aquest desgavell que ens constarà un bon grapat d’euros en sous de manteniment, productes químics, energia elèctrica i, com no aigua, ara, segons informació recollida de la gent, s’ha contractat un nou socorrista. I es que sembla ser que a l’Ajuntament li sobren els diners.

Es construeix una nova piscina dintre del poble perque segons el Partido Popular i l’equip de govern de l’Ajuntament de Beniarrés, era un perill el que els xiquets i xiquetes anaren a la piscina, doncs van per la vorera que va per el costat de la carretera, a més a més, de perdre aigua per els “esquipers” (crec que es diu aixi) però no es va fer ni gens ni mica per solventar la perduda d'aigua des que es detecta aquesta perduda. Una vegada que ens contrueix la nova piscina, s’opta per mantindre les dues oberts, on està el trellat?, o es que ara no hi ha perill?, o es que ara no perd aigua l'antiga piscina?. Sincerament no ho entenc i pense que molta gent tampoc, ni crec que el poble de Beniarrés es puga mantindre aquest privilegi.

Tot sembla indicar, que serà el president de la Diputació d’Alacant, Jose Joaquin Ripoll el qui vinga a inaugurar-la, tal com diu el diari digital “ARAMULTIMEDIA”, doncs a la seua noticia diu “Por otra parte, hay que señalar que este miércoles Ripoll hará su primera visita a la comarca tras su detención. A las 19 horas visitará las obras de la rotonda de Batoy en Alcoy, acompañado del alcalde. A las 20 horas, inaugurará la piscina municipal de Beniarrés.” i posteriorment hi haurà un vi d’honor. Per tant demà vorem el sortidor de l’entrada del poble en funcionament i un fort desplegament d’alcaldes i regidors del PP de la comarca per a recolzar a Ripoll imputat per 5 presumptes delictes.

Sincerament, una vegada construïda la nova piscina, ara cal gaudir-ne d’ella però que tinguen trellat, Beniarrés no es pot permetre el tindre dues piscines municipals obertes al mateix temps amb la despesa que suposa per al nostre poble, però qui tinga la majoria dels vots que decideixca el que més l’interese, al poble.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero que tindrem dues piscines obertes com a mol un mes,UN!!!Cuan pasen festes aquella d'alla ja es pot tancar inclus en festes!Mes que per el perill,perdia aigua etc..feia falta una piscina dintre del poble,com en tots els pobles,ls gent la podra disfrutar mes,anar alla a peu a mig dia era una locura que arribaves a casa i estaves pa duxar... Tan gran sera el GRAPAT de diners q costara?? Dis-ho per a que heu sapiam no digues una barbaritat de dines a burro barra...

Beniarres al dia ha dit...

Com be saps,ara no els diners del cost de tindre dues piscines obertes però serà la primera pregunta que farem en el proper ple ordinari de setembre.

Vens a donar-me la raó ens els arguments esbrinats per a fer la nova piscina, per tant aquest mes es perdrà aigua, tindrà un cost econòmic i hi haurà un possible perill per als qui vagen a peu, aleshores, es necessari tinguen la nova piscina oberta? Beniarrés es pot permetre el luxe de tindre dues piscines obertes? I ja que saps que sols estarà un mes oberta la vella, ens podries dir a tots quins sons els motius pels quals es mantenen les dues piscines obertes al mateix temps? Si no ens vols donar tu la resposta, també ho preguntarem al plenari de setembre.

Anònim ha dit...

Este poble cada vegada es donem mes 'animalades' per part de l'Alcalde. Que si dos piscines, que si bolardos a l'Albereda, que si 'nosequants' gimnasios. No cregueu que ha perdut 'el norte' i deuria fer-seu mirar?. A mi personalment en fá algo de por el que puga fer esta persona en un futur.

Anònim ha dit...

Un 10 per al alcalde i el president de la diputació li pese a qui li pese.Enhorabona!.Alcalde la picina es una passada i no soc jo lúnic que ho dic la majoria de gent s´ha quedat bocabadà de vore com s´ha quedat.Jo com a veí el done les gràcies.

Beniarres al dia ha dit...

El disseny de la nova piscina, a l'igula que el lloc, estan molt bé. Després cal saber la seua funcionalitat degut a les seues dimensions i al disseny de la profunditat de la piscina.

El fet que no acabe d'entendre i m'agradaria que algú ho explicara com es que ara que està inaugurada la nova piscina, la vella segueix oberta. Fan falta les dues piscines en funcionament a la vegada?, cal fer eixa despesa innecessària?

O una o l'altra, però les dues a la vegada per a mí. es un desgavell dificil d'entendre

Anònim ha dit...

mira Fede que ja em tens fartet. Sempre estas parlant mal de tots, que si el pais va mal, que si ni a molt de aturat. Para a pensar que igual o al meu pensament la piscina esta oberta per a que la familia de la cual el seu suport economic depend del bar de la piscina puga acabar la temporada i no es trobe de un dia per a un altre en una ma davant i latra darrere. Li pareix una bona rao a SuperFede, el defensor del poble????

Anònim ha dit...

Aixina , un 10 per al president de la diputacio , aixi va tot ple de lladres .

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim, anònim: Si estàs "fartet" t'hauries de preguntar perquè lliges aquest blog.

En cap moment he dit jo que tanquen o que obriguen una o altra piscina, jo em pregunte si a Beniarrés li fan falta tindre dues piscines municipals obertes al amteix temps i si econòmicament es pot permetre aquest luxe. Ens ho pots explicar?

I defensor del poble i els interessos del poble, en la mesura que puc, ho intente fer que per això en vaig presentar a unes eleccions no per a altra cosa.

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim, anònim: Si estàs "fartet" t'hauries de preguntar perquè lliges aquest blog.

En cap moment he dit jo que tanquen o que obriguen una o altra piscina, jo em pregunte si a Beniarrés li fan falta tindre dues piscines municipals obertes al amteix temps i si econòmicament es pot permetre aquest luxe. Ens ho pots explicar?

I defensor del poble i els interessos del poble, en la mesura que puc, ho intente fer que per això en vaig presentar a unes eleccions no per a altra cosa.

Anònim ha dit...

Per a l'anomin que diu que no tancan la piscina vella per no fotre als que duen el bar, crec que no té raó. Tú creus que la gent anirá a la piscina vella encara que estiga oberta? Pense que el bar de la piscina se ho notarà prou encara que deixen la piscina oberta. A més ja hi ha més competència de bars en el poble i la gent se ho pensa per a desplazar-se fins allí. De totes formes, quan es van quedar la concesió els gestors ja sabien que s'ha anava a fer una nova piscina i, a més, amb un nou bar.

Anònim ha dit...

Fede, m'han dit que enguany el sopar de festes de l'Ajuntament el fan en el Caribian?.

Beniarres al dia ha dit...

Espere que es faça el mateix que l'any passat quan no es va fer el sopar de Festes i que l'Ajuntament s'estalvie aquest diners ( el darrer sopar va costar més de 3.500 €).

Per el lloc on dius que es farà( m'agrada el teu sentit de l'humor) ho desconeixc, el que vol dir que no se rés, però em ratifique en lo dit en el paràgraf anterior.

Beniarres al dia ha dit...

Hi ha un comentari que no he publicat perquè no es poden fer acusacions ni suposicions de forma anònima com les fas. Si vols que es publique aquest mateix comentari ho pots fer signant-lo. Espere que ho entengues.

Anònim ha dit...

fede parlant d'imputats ,perquè no vas publicar la noticia del diario información sobre un cas de malversació i falsetat documental en la que está imputat el teu amic i diputat provincial l'alcalde d'alqueria Jaume Pascual, i el ex alclade de cocentaina marset i un concejal seu es a dir es 3 del pspv psoe ,per la desaparició d'un milió d'euros .resumen de lo publicado en el diario información el pasado 28-05-2010.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...