Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 24 de novembre del 2009

Al•legacions al Pressupost de la Generalitat Valenciana 2010

El PSPV-PSOE de Beniarrés presenta 6 al·legacions al pressupost de la Generalitat Valenciana per a l'any vinent.

Presentat l’avantprojecte dels pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’any 2010 vam veure que no hi havia pressupostada cap partida especifica destinada al poble de Beniarrés, ni nous serveis per a la nostra comarca ni cap euro d’inversió per a la carretera que va a Muro i que ens unirà amb l’autovia central.

És per això que hem presentat aquestes esmenes al pressupost de la Generalitat Valenciana per a l’any vinent entregant-les als nostres diputats socialistes a les Corts Valencianes per a que siguen presentades en temps i forma i d’aquesta manera siguen incloses al pressupost de l’any vinent de la Generalitat si el Partido Popular o veu a bé, doncs ells tenen la majoria absoluta a l’institució.
Les esmenes presentades són les següents:



El PSPV-PSOE de Beniarrés presenta les següents al·legacions a avantprojecte de pressupost que ha presentat la Generalitat Valenciana per a l’any 2010 per a la seua inclusió:


- Es sol·licita la millora de la carretera CV-705 i que uneix diferents pobles de la comarca del Comtat amb la reducció de corbes, millora del ferm de la carretera, eliminació de trams perillosos i amplària de la mateixa degut al seu elevat tràfic i que ben aviat es vorà incrementat amb la finalització de la Autovia A7 al seu pas per la comarca del Comtat.


- Que per part de la Conselleria de Medi Ambient és destinen els diners escaients per portar endavant la realització de la Via Verda del Tren Xitxarra.


- Que per part del la Conselleria de Sanitat s’habilite el material i el personal escaient per fer arribar l’assistència sanitària domiciliaria a les diferents poblacions que pertanyen a l’àrea de salut nº 14 i que actualment no estan rebent aquest servei necessari per poblacions petites com les que formen la nostra comarca.


- Habilitar una servei de transport públic d’autobús digne i de qualitat per a les diferents poblacions de la comarca del Comtat, doncs no per viure en poblacions menudes em de deixar de tindre el dret de poder tindre un servei públic de transport d’autobús.


- Que per part de la Conselleria de Medi Ambient es destine la partida pressupostaria escaient per tal de fer l’embassament de Beniarrés un punt d’atracció turística que que siga un motor per a revitalitzar el turisme i l’economia de la població de Beniarrés i els pobles que voregen l’embassament.


- Que per part de la Generalitat Valenciana es destine la quantitat suficient de diners per adquirir l’edifici de les Monges situat a la població de Beniarrés i que per unanimitat de tot el consistori beniarresi es va sol·licitar la seua adquisició a la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana i el Govern Central.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sen passeu. Ara resulta que el pantano está fet un drap per culpa de la Generalitat... Vinga Federico, aneusen a...

Beniarres al dia ha dit...

Abans de fer eixos comentaris amb un to tant despectiu caldria que t’informares quan faces aquestes proclames per ahí donant la cara i no com ho fas ara darrere de l’anonimat. Resulta que la Confederació es l’encarregada de la gestió de les aigües del pantà però tot el terreny que rodeja al pantà depén orgànicament de la Conselleria de Medi Ambient i ací on es demana que s’actue.

Es poden fer miradors, es poden fer albergues, es poden fer zones per anar a torrar, carrils bici, escoles de piragüisme i moltes altres coses més que de segur hi haurà altra gent que tindrà en ment. Aquesta és la petició que li se fa a la Generalitat Valenciana.

Anònim ha dit...

¿Y a la Confedereció no li demaneu res? Si es que teniu una venda als ulls que no vos deixa vore.

Anònim ha dit...

Una pregunta, Fede: ¿tu has firmat amb el teu nom tots els escrits que has fet desde que estas fent politica? Si contestes algo mes que si o no ja estaras justifican-te.

Beniarres al dia ha dit...

Al tercer anònim: Dedueixc que si sols fas comentaris sobre una de les sis al•legacions que hem presentat els socialistes beniarresins al pressupost de la Generalitat Valenciana per a l’any 2010, vol dir que les altres 5 estàs d’acord, i això representa un 83% de totes les al•legacions presentades, la qual cosa, em plena de satisfacció.

Però tornant al tema del pantà, sembla ser que no ho vols entendre o simplement que vols enredar, si estem parlant del pressupost de la Generalitat Valenciana com vols que li demane a la Confederació que depén de l’Estat Central?

Sols una cosa que tu sols ho pots comprovar. Si la Generalitat Valenciana inverteix sols el 25 % del que ha invertit la Confederació aquest any en el pantà de Beniarrés (pots mirar els cartells anunciadors que hi han a la pressa) en promocionar l’Embassament de Beniarrés en el que ja t’he exposat en el comentari anterior em done per satisfet.

Al darrer comentari: Porte cap a 12 anys en la política municipal de Beniarrés com a regidor i t’he de dir que tots els escrits que jo he escrit les he signat. Espere que aquesta resposta et valga per a traure’t dels teus dubtes.

Anònim ha dit...

Federico, estic d'acord amb totes les alegacions presentades, pero lo de la contaminació del pantano clama al cel perque ningú fa absolutament res per canviar la situació. El que justifiques les inversions de la confederació ni hem convenç ni m'agrada, perque cap de les inversions fetes te que vore en millorar la calitat de les aigues. Tenim el pantano que ens mereixe'm, per callarmos. Ens fas un flaco favor justificant a la confedració y deuries clavarlos canya.

Anònim ha dit...

Perdona Fede, ¿que tots els escrits teus els has signat??? Aivà, si que es curta la teua memoria!!!!!!! Jajaja, eixa si que es bona!!!!!!

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim anònim: T’he dit que tots els escrits que he escrit jo els he signat des de que estic a la política local i em sembla més que sorprenent, que des d’un anònim me se demane explicacions quan, precisament, t’amagues darrere de l’anònim per a posar en dubte les meues paraules.
Evidentment totes les teues suposicions queden sense fonament quan tu apliques l’obscurantisme amagant-te darrere d’un anònim.

Al últim anònim: M’agrada que estigues d’acord amb les al•legacions presentades per el nostre partit però en cap moment vull justificar l’estat actual de l’aigua de l’embassament de Beniarrés amb les inversions fetes a la pressa. Mai crec que hages escoltat el que dius de la meu boca.

La contaminació de l’embassament de Beniarrés ve de la desídia de la Confederació, dels ajuntaments que aboquen les seues aigües al Serpis, de les empreses que aboquen les aigües al Serpirs i també de nosaltres, de tots nosaltres, per la impasivitat davant veure com l’embassament de Beniarrés és convertia en un femer.

Et diré una cosa que tal vegada desconeixes: la Generalitat Valenciana és l’encarregada de la depuració de totes les aigües que es generen al País Valencià i cal dir al seu favor, que els darrers anys s’ha invertit molt en aquest tema pel que fa referència al Serpis amb la depuradora de la Fon de la Pedra a Muro i la depuradora dels Algars a Alcoi, sense oblidar les depuradores que totes les poblacions tenen instal•lades.

No se quina seria la solució per a veure unes aigües cristalines i netes, tal vegada sols siga qüestió de temps però crec que es deurien invertir diners públics per a l’embassament de Beniarrés fora una font d’ingressos per al nostre poble i la nostra comarca i és per ací per on va la nostra al•legació al pressupost de l’any 2010 de la GV.

Anònim ha dit...

Si, en vegada de demanar als "altres" que facen, fereu i treballareu coordinadament amb els "vostres", tal vegada ara tindriem una eixida a l'autovia i un pantà amb l'aigua més decent. Menys reclamar als altres i més treballar amb els vostres, així a tots ens anirà millor. I això ho faig extensiu a PSOE, PP i BLOC.
-El gat Maramiau-

Anònim ha dit...

Ningú diu res del servei de bus que tenim?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...