Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 18 de novembre del 2009

No, no, ven y cuentamelo !!!!

El president de la Generalitat, Francisco Camps, va haver d'eixir ahir per la porta de darrere de l'edifici de la Fundació Frax, en Alfàs del Pi, on havia acudit a inaugurar una exposició. En la porta principal l'esperaven amb pancartes els advocats del torn d'ofici de la Marina Baixa que no cobren des de fa no se sap quants mesos.
Esta vegada Camps va optar per no encarar-se als ciutadans que l'increpaven. Igual que va fer dilluns a les portes de la seu regional del seu partit, Camps podia haver eixit a les portes de la Fundació Frax i exclamar allò de "No, no, ven, cuéntamelo. ¿Por qué me decís eso?".



Esta vegada no li va interessar a Camps encarar-se als ciutadans perquè els ciutadans que volien encarar-se amb ell porten mesos prestant servei a la Generalitat sense cobrar, i ací no val això de "cuéntamelo".

11 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi me da verguenza decir que este hombre es el presidente de mi comunidad, me da una verguenza, por favor que se vaya ya de la presidencia porque no hace mas que dejar en ridiculo a los valencianos por todas partes y sobretodo que Canal 9 deje de decir mentiras.

Anònim ha dit...

MAS VERGUENZA TE DEVERIA DAR ZAPATERO QUE COMO NO PASE UN MILAGRO TENEMOS CRISIS PARA RATO

Anònim ha dit...

ai redeu redeu...

Anònim ha dit...

es nota que hi ha gent que li pegarien un carxot i no s´anteraria es el mateix que passa ara mateixa en el pais valencia ja que demostrant tota la mafia que a organitzat el PACO hi ha molt gent que encara el defen. com som els valencians increduls

Beniarres al dia ha dit...

Aquests advocats si que li volien contar a Camps que portem mesos treballant per a la Generalitat i no estan cobrant els seus sous. Resulta que aquesta gent que si que volia contar-li a Camps el que els està passant i l’esperaven fora de la porta per a contar-li-ho i és Camps el qui no vol veure’ls i surt de l’edifici per la porta de darrere.

Aquests advocats estarien dient-li: Ven, ven y cuentamelo (perquè no cobre el meu sou).

* El de l'oli * ha dit...

Pa l'anònim de: "MAS VERGUENZA TE DEVERIA DAR ZAPATERO QUE COMO NO PASE UN MILAGRO TENEMOS CRISIS PARA RATO".

No crides tant que m'ensordes. I apren ortografia d'una vegada ja. Recontra!

I ja que parles de coses que no venen a cuento en este tema, jo també ho faig:
"Con Rato en Caja Madrid si que tendremos crisis para rato".
T'ho escreic en castellà per a que se te quede més en la memòria.
Una cosa més, decideix-te i utilitza un pseudònim; és més divertit.

Sobre el video, em sembla una esceneta d'un sainete valensiano encara que amb robes modernes. Ho dic sobretot pel punki, encara que la roba de FC (Francisco Camps) serà nova segurament.
Em pregunte una cosa: No tenia segurates este home? Simplement no eixen a l'escena? És tot un muntatge? Jo d'esta calanya de persones no em fie gens. Igual és un sainet de veritat per a que no es parlen d'altres coses. REcordem un màxima de publicitat: Lo importante es que hablen de ti, da lo mismo que sea bien o mal.

De totes maneres, m'encantaria convidar a una birra al tipus dels pantalons rojos. Algú el coneix?

Anònim ha dit...

una birra al dels pantalon rojos! Tindria de haber anat que no sel havera menjat i educadament haver-li explicat al personaje este.No tindria de haber fugit!

* El de l'oli * ha dit...

A l'últim anònim: Què dius? Tu no fugiries si FC et perseguira?

Sant Antoni del Porquet ha dit...

No patiu, ací el meu amic Sant Pere guarda les portes del Paradís, i si jo li dic que Camps no entra no hi ha rés més a dir. Així que quan faça la pell anirà d'un bac a l'infern.
Mentre, valencians i valencianes, ens caldrà aguantar, i continuar emponant-nos día a día per a que aquest senyor i tots els de la seva calanya continuen clavant-nos la seva impunitat pel cul. Però compte! que cada vegada la tenen més grossa (la impunitat)i més d'un acabarem a l'hospital amb unes almorranes tan grans com el pap de Rita.
Altra opció és la de rebelar-se i dir prou. Però aquesta pareix que molts valencians l'han oblidada.

Anònim ha dit...

preferisc tindre les almorranes grans com les de rita i no pansides i aspenjollaes com de la vega
Bona tarda

* El de l'oli * ha dit...

De la Vega almenys no pispa tan de güisqui com la Rita a les 12 del matí. Crec.

I has de saber que en quant a molèsties i dolor, són més fotudes les de Rita que les de de la Vega.

Ara si a tu t'agrada que te la claven doblada...

Fora Camps! Estem farts de senyorets!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...