Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 2 de novembre del 2009

Programació novembre de l'Ateneu Popular Arrels

L’Ateneu Popular "Arrels" de Beniarrés ha presentat la seua programació per al proper mes de novembre

Dimecres 4- Projecció a les 21:30h la pel·licula “V deVendetta” lliure adaptació de la novel·la gràfica V for Vendetta d'Alan Moore i David Lloyd. La pel·lícula mostra al protagonista V, un combatent per la llibertat que persegueix la destrucció d'un estat feixista, ubicat en l'Anglaterra de l'any 1997 (el futur, quan es va publicar l'obra: 1982-1985)

Divendres 6- Xerrada a les 20:15h sobre la directiva del foc a càrrec de Jesús Soriano Blesa de la Colla de dimonis “La diabòlica de Morvedre” i portaveu de la Federació de Diables del País Valencià. En finalitzar sopar popular.

Dimecres 11- Projeccio a les 21:30h dels capitols de Filosofia, aquí y ahora. Capítol I: ¿Porque hay algo y no nada? I Capítol II: Sacar la filosofía a la calle.

Divendres 13- Concert a les 20:30h d'Andrés Valor, el cantautor contestà ens presentarà les seves últimes cançons i ens recordarà classics. I en finalitzar sopar, cal reservar.

Dimecres 18- Projecció a les 21:30h el documental “Llach, la revolta permanent” El 3 de març de 1976 a Vitòria, en el transcurs d’una assamblea de treballadors, l’actuació policial va causar cinc morts i més de cent ferits de bala. Aquella mateixa nit, empès per la ràbia, Llach va composar la que seria una de les cançons més emblemàtiques d’aquells anys: “Campanades a morts”.

Dissabte 21- Concert dels 300 anys d'ocupacio, 300 anys de resistècia a Vilafranca del Penedés, on actuaràn: KOP, Soziedad Alkoholica, La Gossa Sorda i Dr Calypso. Si vols vindre amb nosaltres posat en contacte.

Dimecres 25- Projecció a les 21:30h de “El ladrón de bicicletas” un obrer aturat des de fa anys, troba treball coma fixador de cartells, però per poder desenvolupar bé la seva feina, necessitaria una bicicleta que per consegirla s'enpenya però un dia en un descuit li la furten i comenca una recerca per trobar-la.


Ateneu Popular Arrels C/ Trinquet C.P 03850 Beniarrés (El Comtat)
ateneuarrels@gmail.com

Organitzat conjuntament per les assemblees de El Rogle, Assemblea de joves del Comtat i Endavant-OSAN El Comtat

10 comentaris:

Anònim ha dit...

´m´agrada molt la programació anirem a veure si en informen sobre la directiva del foc

Anònim ha dit...

la xerrada de la cordà pot ser interessant!

Anònim ha dit...

ja era hora que algu fera algo sobre la cordà!

Anònim ha dit...

Hem de preservar la cordà als nostres fills. Que seria de les festes de Beniarrés sense la cordà i recordà? Des de xicotet que vaig i la veig amb admiració, alegria i enyorança després la recordà i a esmortzar. I vullc que el meu fill tb disfrute de tot aixó i no com a passat en altres pobles que ha deixat de fer-se.

un ha dit...

molt be la gent de l'ateneu, que ja ha pegat el primer pas per informar-se de la llei del foc, i en que ens perjudica a la nostra cordà. desde açi faig un crit per a que la gent es deixe de politiqueos i que com a mínim acudisca a làcte, ja que a la gent li agrada xarrar molt sense aver-se informa´t abans. NO FALTEU!

Anònim ha dit...

recordar que hui a les 20.oohores xerrada de la llei europea del foc que tractara sobre les cordaes i altres no falteu

Anònim ha dit...

Podrieu informar sobre el que es va dir en la reu. de l'Ateneu?. No vaig poder anar-hi

Anònim ha dit...

És molt llarg per expliacar en un comentari però la idea fonamental és que al 2010 entar en vigo la directiva europa del foc i si no és fa res l'any que ve , segons diu la llei, no és podran fer cordaes si no s'organitzam o l'ajuntament no fa res al respecte.

Anònim ha dit...

Ja estem treballant per continuar informant sobre el tema i possar-li solució, anirem informant.

* El de l'oli * ha dit...

Visca per la gent de l'Ateneu! Que es preocupa per la continuitat de les nostres festes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...