Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 19 de novembre del 2009

Un dissabte complet

El proper dissabte 21 de novembre serà un dia complet per a la població de Beniarrés amb molts esdeveniments esportius i culturals.

Aquesta és la relació d’actes i esdeveniments que m’han arribat a celebrar en aquest dia.

PARTIDA DE RASPALL

A les 16:00 hores al Trinquet Municipal de Beniarrés partida de Raspall corresponent als quarts de final del Trofeu Ruralcaixa en la quarta categoria entre els equips de BENIARRES i PEGO.

FUTBOL

A les 17:00 hores i a l’Olleria, partit de futbol entre el l’Olleria CF i el FC Beniarrés corresponent a la Segon Regional grup catorze i amb els ànims per tot l’alt després de la darrera victòria del FC Beniarrés la setmana passada front a l’Onil.

FESTIVITAT DE SANTA CECILIA

Aquest cap de setmana, concretament el dissabte, la Unió Musical de Beniarrés celebra, junt amb la BANJUB, la festa de la patrona dels músics, Santa Cecília. El dia començarà amb un passacarrer a les 9 del matí a càrrec de tots els components de la Banda i la BANJUB, el qual s’iniciarà com és habitual al bar tino. A continuació, i només en finalitzar el passacarrer, no abans, tots els músics aniran al poliesportiu del poble, on es durà a terme l’esmorzar i les activitat esportives, on poden participar tots aquells que vulguen.

Després, ja de vesprada, la BANJUB farà un assaig de prova a les 17:30 h. i en acabar tots els músics, tant de la BANJUB com de la Banda, es reunirán en el vell local de la música als pisos, des d’on començarà un curt passacarrer fins l’església, amb Santa Cecília a càrrec, amb Eloi, Arnau i Marta com a festers de la mateixa. Una volta allí, la missa començarà a les 19:00 h. i en finalitzar, sobre les 20:00 h, la BANJUB realitzará el seu concert i seguidament l’oferirà la Banda Unió Musical de Beniarrés.

Quan ja haja acabat tot, tots els músics i els seus acompanyants queden convidats al sopar que es realitzarà al Bar Crespo, on tots menjarem, beurem (sobretot) i riurem junts, i esperem que finalment toquem, si no queda la nit molt pobra, ja que tocar al bar i després anar a cantar-los als festers a les seues cases és d’allò més divertit.

ESPEREM GAUDIR BONA COSA DE LA NOSTRA FESTA!!!!

Informació estreta del blog de la Unió Musical de Beniarrés (benvinguts a la blogosfera i llarga vida)


CONCERT

L’Ateneu Popular Arrels vos convida a participar en el concert dels 300 anys d'ocupacio, 300 anys de resistècia a Vilafranca del Penedés, on actuaràn: KOP, Soziedad Alkoholica, La Gossa Sorda i Dr Calypso. Si vols vindre amb nosaltres posat en contacte.



Ja vegeu, un dissabte de lo més complet i on per cert el meu germà Gabriel arribarà als 34 anys. Felicitats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...