Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 4 de novembre del 2009

Recull de noticies breus

Vos deixe amb un recull de noticies publicat a l'apartat de la columna lateral "Noticies breus de Beniarrés":


-La Consellaria d’Educació ha canviat el criteri per atorgar els ajuts de menjador fent que s’incremente bastant els nombre d’ajuts que rep l’alumnat del col·legi públic Perputxent.

-Passats els pagaments del mes d’agost, al consistori beniarresí li queden 1.500 € en la partida pressupostari corresponent per a fer front al pagament de les factures de la llum dels mesos d’agost, setembre, octubre, novembre i desembre.

-L’Ajuntament de Beniarrés ha pagat 3 de les 4 obres que havia adjudicat dintre del Pla Camps en el decret de pagaments d’agost ( al voltant de 105.000 €). El curiós és que a 30 de setembre encara no s’havia rebut cap ingrés per ninguna de les certificacions, aleshores d’on ha tret el diners l’ajuntament per a fer front a aquestes certificacions?

-El CF Beniarrés va oferir als seus aficionats la primera victòria de la temporada davant la Font de la Figuera CF per 5 a 2, el que fa que es situe en la posició número 12 de la classificació. Aquest cap de setmana l’equip de Beniarrés li pertoca descansar.

-El dissabte 17 d'octubre a les 11:30 hores visitarà Beniarrés l'Il·lm Sr. President de la Diputació d'Alacant En Jose Joaquin Ripoll per a veure les obres executades en el nostre municipi.

-La Filà Moros del Benicadell a l’igula que l’Associació Cultural l’Esportí han rebut una subvenció de la Conselleria de Cultura per valor de 1.236 €, mentre que a la Filà dels Guerrers del Cid se’ls ha sigut denegada aquesta subvenció (https://www.docv.gva.es/portal/portal/2009/10/05/pdf/2009_11166.pdf)


-El CF Beniarrés deixa el seu caseller buit després dels dos partits jugats contra CE Bocairent (0-6) i l’Aielo CF( 1-2) al llarg d’aquest pont.

-Resulta com a mínim estrany el veure com a la pàgina oficial de l’Ajuntament de Beniarrés es fa publicitat d’una casa rural de Gaianes, a canvi de no rés per part de l’ajuntament. En cas de que es vullga fer publicitat “debades” seria millor fer-ne d’alguna empresa de Beniarrés, no ho cregueu?

-A la pregunta feta per el portaveu socialista, Jose Vicente Sanjuan a l’alcalde Luís Tomás: Quan es pensa traure l’oferta pública de treball que hi ha pressupostada al pressupost de l’any 2009 ( 1 plaça d’auxiliar administratiu i l’altra de peó)?, la resposta per part de l’alcalde va ser que “Prompte”. Tornat a ser preguntat sobre que significa “prompte” ( quants mesos), la resposta novament de l’alcalde va ser “ que lo contrari que tard”. Vosaltres mateix poder opinar el que considereu oportú.

-Hui dijous 1 d’octubre, s’ha fet l’acta de replanteig per a la construcció de la nova piscina municipal, el que vol que en breu començaran les obres. Estaria força interessant que els materials, la maquinaria i el personal encarregat de fer l’obra fora de Beniarrés en el cas de que l’empresa adjudicatària ho necessitara.

-L’Ajuntament de Beniarrés s’ha gastat 26.680 € en les revetlles dels dies 14,15,17 i 18 d’agost, es a dir, a 6.500 € de mitja ha costat cada actuació musical i això que l’actuació del 16 ‘agost no està inclosa. Als 26.680 € cal sumar-li vora 7.000 € més dels balls de Corpus, Sant Pere i Dia dels Fadrins. Tot un exemple de contenció pressupostaria i de com afrontar la crisi econòmica.

-El proper dia 30 de setembre hi ha ple ordinari a l’Ajuntament de Beniarrés. Les persones interessades en que li fem alguna pregunta a l’equip de govern del Partido Popular, podeu enviar-la a l’adreça: fedebeniarres@gmail.com o enviar un comentari a algun article del blog dient que és una pregunta per al ple (evidentment aquest comentari no serà publicat)

-En la reunió celebrada ahir amb els propietaris dels terrenys per a la futura construcció d’un Geriàtric de titularitat privada, els venedors van eixir, en la seua majoria, satisfactòriament amb l’oferta presentada per els compradors. Esperen que aquest projecte vaja endavant i genere un nou impuls econòmic a Beniarrés i llocs de treball.

-Beniarres juntament amb altres 15 municipis participarà aquest cap de setmana en la campanya organitzada per l’ONU: “ A netejar el mon”

-L’ajuntament de Beniarrés com una mesura d’estalvi energètic ha considerat oportú el tancar dos fanals i deixar-ne un encés entre els que hi han a la carretera que envolta el poble ,apagant-se tots durant pràcticament tota la nit. Aquest mesura que pot semblar raonada per estalviar, al meu parèixer és fum de canyot i mera propaganda. Perquè no s’escomença per reduir els polítics alliberats i els càrrecs de confiança que té l’ajuntament de Beniarrés i que ens consten 40.000 € a l’any?

-Beniarrés és troba en plena temporada de verema. Encara que les fanecades de vinya no son molt nombroses en comparança amb l’oliva, cada vegada es hi ha més hi el vi que es produeix és de major qualitat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...