Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 21 de juliol del 2009

T’ho demane agenollat

El passat dimarts dia 14 de juliol rebia un correu d’un amic en que m’informava que a la web del Partido Popular de Beniarrés, eixia un article publicat per el nostre alcalde i president del PP de Beniarrés, el qual parlava “molt bé” de mi.


L’article publicat és el següent:

LA SORT

Últimamente el concejal del pspv PSOE Federico está muy molesto por la suerte que tiene el alcalde.


Antes aclarar y ya es la enésima vez que primero FEDE acusa o simplemente escribe y después a mi me toca aclarar o desmentir a este regidor .Antes de continuar tengo que decir que soy Luis o como FEDE dice "el alcalde" .Bien ahora le ha dado por preocuparse por la suerte de no pagar un corréfoc y al mismo tiempo recuerda que en no se que año también paso lo mismo con un otra factura .


Esta persona cada vez nos sorprende más, tanto a mi como a otros regidores del pp;


En primer lugar no llego a comprender lo que entiende por suerte , y me explico suerte sería que nos hubieran perdonado el pago o suerte sería que alguien lo pagara pero en ninguno de los dos casos ha sucedido nada parecido ; Me gustaría aclarar que el control de los pagos los lleva intervención y no el alcalde , es decir las facturas se registran y mensualmente se van pagando si procede o si se puede ,todo lo contrario que vende FEDE , para pagar una factura hacen falta tres cosas: primero que se presente en registro y que este bien presentada


Segundo que haya partida presupuestaria para pagarla y tercero que los tres claveros ,es decir alcalde , tesorero y secretaria firmen la orden de pago-Con esto quiero decir que el alcalde no controla las facturas , sino intervención ,en este caso la secretaria y como ustedes comprenderán si no se presenta la factura no se puede pagar .


Son muchísimas las facturas que pasan en un año por el ayuntamiento y es fácil que algún pago se pase por alto , pero lo que ningún interventor haría en toda su vida es pasar por alto una factura al cerrar el ejercicio , puesto que se juega su trabajo –


Aclarado esto ,tengo que decir que el impago de esta actuación no es culpa del ayuntamiento y de hecho se ha presentado un escrito por la asociación afectada en la que explican que es culpa suya , con lo cual tenemos la conciencia bien tranquila , en cuando este asunto surgió lo investigamos y fuimos nosotros los que no pusimos en contacto con el representante suyo en Beniarrés, para aclarar el tema , ha quedado claro y han presentado la factura , con lo cual suerte , y aquí quiero reprochar a FEDE que en su blog afirma que "claro que la empresa ha cobrado " palabras textuales suyas ; una vez más miente y encima lo escribe y lo firma.


Lo mas lamentable y vergonzante de todo esto es que FEDE una vez más quiere dar lecciones de transparencia y sembrar dudas de lo que ÉL aún no ha aclarado y esto lo digo porque en su blog publica comentarios que siembran la duda de dinero negro y ARA VE LO BÓ
MIRA FEDE ENTIENDO QUE ESTÉS NERVIOSO POR LA COMISIÓN , PERO NO VOY A PERMITIR QUE CON TU JUEGO SIEMBRES DUDAS LEGALES SOBRE MI PERSONA NI SOBRE NADIE DEL AYUNTAMIENTO ,AQUÍ EL ÚNICO QUE TIENE MUCHAS COSAS QUE EXPLICAR SOBRE DINERO NEGRO ERES TÚ, QUE POR CIERTO NO TE PRESENTASTE NI A LA COMISIÓN Y CON EXCUSAS DE NIÑO.


TE RECOMIENDO PRUDENCIA Y TE LO HE DICHO MAS DE UNA VEZ SI TIENES ALGO, DENUNCIA O SI NO CALLA QUE SALDRÁS PERDIENDO, AL MISMO TIEMPO TAMBIÉN HE COMPROBADO QUE CUANDO TE ACONSEJO REACCIONAS PEOR, PERO ESE ES TU PROBLEMA , TU SOLITO TE ESTAS CEGANDO.


¿Cómo se te ocurre decir que tomamos por tonto al pueblo de Beniarrés, porque una empresa no ha presentado una factura? Mira si quieres vas y lo buscas pero tu no eres nadie para dar una opinión de este tipo que entre otras cosas respetamos muchísimo a todo el pueblo incluso a ti , cosa que en tres años tú no haces conmigo ni con los concejales del pp , que te estas poniendo las botas insultándome y permitiendo bajo anónimos que me insulten , que faltaría ver quién son esos anónimos.


¿Cómo se te ocurre colgar un comentario que pone en duda los pagos legales de este ayuntamiento?


Cuéntale al de "Catarroja" cómo pagabas tú cuando eras concejal , y como cobrabas .


Hablas de desprecio , desprecio el tuyo a mi persona y a los funcionarios , desprecio el tuyo a Beniarrés que gracias a tu pagina das una imagen pésima de Beniarrés. porque tu confundes informar con manipular ,


Mientes cuando dices que estas empresas no quieren cobrar , porque la de fiestas cobró y ya te explicamos porqué fue , y el correfoc cobrará . pero cobrará cuando presente la factura . ¿acaso tu conoces otra formula legal para pagar algo sin factura o recibo?


Mas valdría que explicaras lo tuyo , tu si que despreciaste a la oposición y tu si que practicaste el obscurantismo .


¿SI AL FINAL TODO SE PAGÓ ,O EN EL CASO DEL CORREFOC SE PAGARÁ ,PUEDES DECIRNOS DONDE ESTA LA SORT?


Ya sé donde está la sort , la sort la tienes tú porque ahora este gobierno tiene que pagar y tu te alegras , por cierto no siembres dudad de mal pagador de este ayuntamiento , pregunta a las empresas de Beniarrés que quieras como pagamos , que difícil es que no paguemos pronto ,pocos serán los casos ,hay empresas que a la semana de presentar una certificación y su correspondiente factura ya han cobrado , el pueblo de Beniarres puede estar orgulloso de lo bien que paga su ayuntamiento , no tanto de la oposición , hay proveedores que se sorprenden y eso lo digo bien alto y bien claro .Por cierto tanto que te preocupa que la gente cobre ?por qué no votaste a favor de la última certificación para que cobrara la empresa Jose Luis Tomás en el último pleno más de 40000 euros?


La sort la tienes tú de cogerme a mi , cuando entré de alcalde y querer hacer borrón y cuenta nueva y aunque no te lo creas por tu bien y la sort la tienes tú porque yo no quiero el mal para nadie de Beniarrés.


Por cierto simplemente me estoy defendiendo y yo se que tu respetas la libertad de opinión al igual que yo, aunque no compartamos absolutamente nada.


TU OPINAS Y YO CONTESTO.



Aquest article que heu pogut llegir, és el que s’ha publicat com he dit abans a la web del PP de Beniarrés i ve com a contestació d’un article publicat al blog “Beniarrés al dia” titulat “La sort d’alguns” on tractava com hi han empreses que després de treballar per a l’ajuntament s’obliden de presentar les factures i evidentment de cobrar-les.

Primerament dir que com no es poden fer comentaris a la web del Partido Popular local, he copiat l’article i faré publiques les meus opinions del mateix, així com també enviaré aquestes opinions per correu a la web del PP per a que tinguen constància del que en aquest blog es publica i de les meus opinions al respecte.

En segon lloc, novament “autofelicitar-me” per tindre als membres de l’equip de govern del Partido Popular de Beniarrés com a uns dels més fidels seguidors d’aquest blog i encara que facen els seus comentaris de forma anònima, son uns dels més actius comentaristes del blog “Beniarrés al dia”.

I en tercer lloc, al nostre alcalde li sembla mal que l’anomene “l'alcalde” com sembla donar a conèixer a l’encapçalament del seu article. Per a lo bo i per a lo roïn, Luis Tomàs, és l’alcalde de Beniarrés i en cap moment li done un to despectiu ni desqualificatiu, sinó que les accions que ell fa al capdavant de l’ajuntament de Beniarrés les fa com alcalde i no com a persona de carrer que li diuen Luis Tomàs. Aquesta és un primer aclariment que cal tenir en compte.

El control dels pagaments els fa intervenció com be diu però qui ordena el contractar una activitat o una empresa per a fer un treball o una obra és l’alcalde en última instància (alguna vegada el ple) i és qui evidentment deu controlar qui cobra i qui deixa de cobrar a l’igual que el tresorer. Be ací cal tindre en consideració una excepció, doncs quan es va pactar la moció de censura amb la Llista i ApBe, un dels dos partits, no recorde quin dels dos ara, una de les condicions per signar-la va ser que ells podien contractar empreses sense consultar-ho amb l’alcalde. I ahí va la primera mentida, de les primeres ordres que li vas donar com alcalde a la nova secretaria només se’n va anar Mª Angeles, va ser que no es registraren les factures que es presentaven a l’Ajuntament, entre altres motius, per a que els socialistes quan demanem còpia de les entrades i les eixides al registre general de l’ajuntament no sapiguerem quines factures s’han presentat i el seu cost. Estic contant alguna mentida? Per tant, les factures que es presenten a l'Ajuntament de Beniarrés no son registrades al Registre General de l'Ajuntament de Beniarrés.

Pel que respecte a la factura del Correfoc de l’any 2008, amb data de 3 d’abril de 2008, el grup municipal socialista va presentar una instància demanant de que se’ns informara en quin decret es va pagar i molt va costar el correfoc de l’any 2008, doncs entre la informació de que disposàvem no ens constava que aquesta actuació haguera sigut pagada ni tampoc reconeguda com a pendent de pagament. 90 dies després i amb una pregunta plenària se’ns contesta per part de l’alcalde de que "no hi ha constància de que s’haja presentat cap factura i que no s’ha pagat res per aquesta actuació". Mentrestant al llarg d’aquest 90 dies, llargues, evasives, "ja t’ho donaré", "no ho tinc preparat encara" eren les contestacions que rebien cada vegada que anàvem a veure si ens contestaven a la instància presentada.

La factura del Correfoc va ser pagada en temps però no en forma, torne a dir. No se qui l’ha pagat, ni com s’ha pagat, ni perquè no consta en la comptabilitat de l’ajuntament de Beniarrés en l’exercici 2008, però el correfoc de l’any 2008 ha sigut pagat.

A l’escrit del PP surt una imatge d’un escrit, en el que el suposadament secretari de la colla “ El Maro” demana disculpes per no haver presentat la factura i demana que ingressen uns diners a un compte corrent. El que sorprèn primerament és la data de la carta que segons la imatge ( és la meua apreciació) és de data 29 de juny de 2008, es a dir ,mes i mig abans de celebrar-se el correfoc el dia 14 d’agost de 2008. Després parla d’una factura que ha data de 24 de juny no exisitia ( dia de la celebració del ple) i que ha data de 7 de juliol (darrera data que té el grup municipal socialista el registre general) no ha sigut registrada al registre general d’entrades de l’Ajuntament com diu l’alcalde al seu article i en tercer lloc en sembla molt greu que es pose el número corrent sencer d’una entitat a l’abast de tothom (la imatge que podeu veure és de la carta enviada a l'ajuntament per el secretari de la colla "El Maro" però amb el número de compte esborrat).

No soc ningú per a donar lliçons a ningú, però si que tinc la llibertat de poder expressar les meues opinions i fer-les públiques i que cadascú pense el que crega, encara que això em comporte acusacions cap a la meu persona i cap a la meua darrera gestió com a regidor amb delegacions a l’ajutament de Beniarrés., fins i tot amb la creació d’una comissió sobre les meus gestions com a regidor de fa 10 anys. I com dius de nerviós res, encara he carregat amb un quilet més aquest estiu i això que me’n sobren.

És diu a l’escrit que “aqui el único que tiene muchas cosas que explicar sobre dinero negro eres tú”. Senyor alcalde, sols et demane el mateix que li va demanar Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid al tresorer del PP, Luis Barcenas,” Et demane de genolls senyor alcalde de Beniarrés que tota la informació que tinga sobre mi la faça pública com més prompte, i a més, amb molta claredat i amb molta precisió". No vull cap favor teu, si he comés algun delicte, si tinc que veure alguna cosa amb diners negres, si m’he quedat amb diners de l’ajuntament de Beniarrés fes-ho públic, el més aviat t’ho demane agenollat, per favor. Fes-ho públic, si no ho fas seràs un mentider i les sospites cauran damunt de tú.

Respecte a la comissió d’investigació, estic guardant l’oportú silenci com així ho diu la llei i no cregues que no tinc ganes de parlar, i si, la darrera vegada que em van citar per assistir a declarar no hi vaig assistir per motius personals però no amb “excusas de niño”, sinó per motius personals, els mateixos motius que va presentar una component del teu equip de govern per a presentar la dimissió com a regidora. En aquest cas també eren “excusas de niño” els motius pels quals va presentar la dimissió?

No m’agraden les amenaces ni que m’amenacen i vull que els mateixos consells que em dones que els poses en pràctica i si he comés algun delicte o denuncies i sinó, jo no vull que calles, jo vull que ho faces públic, que digues a tot el poble de Beniarrés públicament totes les il·legalitats que com a regidor que he comés quan tenia delegacions a l’ajuntament de Beniarrés, però fes-ho públicament, no baix anònims al blog de “Beniarrés al dia”, que jo si que signe tot els escrits i comentaris i no com altres que s’amaguen baix l’anonimat i la democràcia per dir el que no s’atreveixen a dir a la cara. Si vols els ho preguntes a membres del teu equip de govern que ja els he ho he dit a la cara, que si volen dir-me alguna cosa meua o de la meua família ho facen públicament amb noms i cognoms i no amb anònims.

Jo no desprecie a ningú i menys a un treballador o treballadora del consistori, cosa que tu no pots dir, doncs amb els meus ulls vaig veure la porta l’arxiu de l’anterior secretària rebentat per a poder pillar documentació que sols ella pot i deu custodiar. Estic contant alguna mentida novament, És això respecte als funcionaris i al seu treball?. També ens dius que l’empresa que va fer el sopar de festes de l’any 2006 va cobrar. Evidentment que va cobrar per això va servir i va treballar, però perquè no ens ensenyes la factura?, perquè no està a la comptabilitat de l’any 2006?, perquè no hi ha ni rastre d’aquesta factura a l’ajuntament?, qui va pagar aquest sopar?. Ho torne a dir la resposta a la pregunta feta per el grup municipal socialista sobre que havia costat i perquè no s’havia pagat aquesta factura va ser que “l’empresa no havia presentat la factura i que no volia cobrar”. Ho tens fàcil de demostrar, ensenya’ns en qui decret de pagaments està i molts diners va costar. D’aquesta manera podràs demostrar que soc un mentider.

Respecte al que dius de que no vam votar a favor d’una factura de 40.000 € a favor de Jose Luis Tomàs, el nostre vot va ser l’abstenció doncs com bé dirà l’acta el nostre grup municipal no va veure la certificació i per tant és una vertadera imprudència el votar a favor d’una cosa si no l’has vist abans, o a cas tu ho fas?

No vull clemència teua ni vull que amagues cap irregularitat que haja comés com a regidor de l’ajuntament de Beniarrés, t’ho demane novament agenollat si he comés alguna irregularitat, si m’he quedat amb diners de l’ajuntament, si he practicat l’obscurantisme fes-ho públic, però no sembres ombres de corrupció sobre la meu persona. En cas de que no ho faces seràs tu el que tindràs que explicar tot el que dius de mi.

I ja per tancar, si que crec que compartim una cosa. Jo vull que Beniarrés siga un poble pròsper, amb treball, amb una educació de qualitat, amb uns serveis sanitaris el millor possible, amb bones infraestructures, amb la millor atenció possible per als nostres majors, etc o a cas tu no ho vols?

19 comentaris:

Wilson Ferrús Peris ha dit...

Hola Frederic, la veritat és que no et cal fer ni informatius municipals ni fulls informatius ni res semblant perquè tens un bon grapat de seguidors del blog. És tan exitós que fins i tot l'alcalde el llig tots els dies i te contesta. Enhorabona, els tens pegats a l'ordinador fent-te un bon seguiment. El que no acabe d'entendre és la referència al de "Catarroja". Que també seguix el meu blog o què (si se referix a mi...)?
Ànim i endavant. Si tot està clar per part de l'alcalde per quina raó ixa contestació?

Anònim ha dit...

Ufff, açò s´anima. Res, lo mateix que passa en els governs a gran escala, passa tambè en un poble xicotet, que encara és més trist. Senyors polítics de Beniarrés, no cregueu que ja estàbè de fer política i fer tots una miqueta més pel poble en estos moments tan dificils que està patint tanta gent??? No vos ha vingut al cap això??.. Em pareix molt tris lo que passa en un poblet tan xicotet con Beniarrés, tan per part de uns com per part de altres...

Anònim ha dit...

Fede, el més gratificant es veure que els del PP segueixen el teu blog dia a dia, i es que com el seu blog esta mig mort s'entretenen veien aquest!

Anònim ha dit...

Ye Fede aço pareix un pati d'escola i hem hem sap ben greu que el teu blog es diga "Beniarres al Dia". Pense en la gent fica Beniarres al google i li apareix aquest article que vergonya! Aço ni es politica ni voler lo millor pa un poble, un "pique" personal que me la bufa. Sembla que no teniu la edad que teniu envianse recaets!!
Kina vergonya, BENIARRES esta per damunt de gent com vosaltre: Frederic i Luis!!

Anònim ha dit...

Wilson no metas las narices donde no te importa

Anònim ha dit...

qui és Wilson?

Anònim ha dit...

FEDERICO , DELANTE DEL JUEZ . YAAAAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

Wilson es cosi de Tomas Ferrús

Beniarres al dia ha dit...

Que tal Wilson. Si que et refereixen a tú quan diuen el de Catarroja. Ja veus, tens seguidors per tot arreu fins i tot a Beniarrés i com voràs molt democràtics, doncs es permeteixen el luxe de dir-te el que has de escriure i a on. Ànim i endavant.

Al segon comentari: Imagine que seguiràs aquest blog i la política local, i com podràs apreciar i llegir hi ha un bon grapat de propostes presentades per els diferents grups polítics que hi han a l’Ajuntament de Beniarrés que busquen un millor benestar, majors serveis i major progrés per a tots. Et convide a vindre un dia a un ple de l’ajuntament per a que pugues apreciar “in situ” com la majoria de propostes i subvencions que es sol•liciten eixen aprovades per unanimitat. Però també tenim les nostres pica baralles que unes vegades son “més publiques” i altres més discretes. Crec que açò passa a tots els pobles amb contades excepcions.

Al quart comentari: Beniarrés està per damunt de les persones que estem al si de l’ajuntament, i si pot semblar una mica ridícul, però quan a u l’acusen de moltes coses, evidentment que ha de donar una explicació i sobretot, saber de que l’acusen, ja que una mentida contada 100 vegades, finalment és una veritat per a molta gent. Et diré una cosa, en 2 anys i pico d’aquesta legislatura, el PSPV-PSOE no hasigut mai convidat a participar en CAP reunió per part de l’equip de govern per a millor el poble, crear llocs de treball, parlar d’infraestructures, de sanitat, de cultura del polígon industrial,etc.

Al setè comentari: Per anar davant d’un jutge tindré que tindre alguna causa i estar imputat per algun presumpte delicte, o no ho saps? Vivim en un estat de dret i a ningú li se porta davant d’un jutge per les seues idees polítiques ni els seus pensaments.

Anònim ha dit...

Se encuentra Zapatero a Jaimito por la calle y le dice;
!! Ye tu nano , tú eres el de los cuentos !!
y el chaval le responde; no señor
Yo soyel de los chistes, el de los cuentos eres TU:
salut.

Anònim ha dit...

que chiste-cuento mes bo

Anònim ha dit...

Pa cuento-chiste bo el que te l'alcalde.

Anònim ha dit...

de risa entre beniarres y gaianes se podria hacer una historia de ayuntamientos y como declarar la guerra unos a otros con el pueblo como ultimo.

Anònim ha dit...

ye Fede podries escriure un article tu q estas posar en el tema de el politiqueo i segur q heu saps.. sobre el finançament auntonomic,no se q creure ni a ki!
Fes una explicaiioneta avrore

Anònim ha dit...

No estic capacitat per donar i llevar raons a uns o altres. Del que si n'estic ben segur, és que aquesta polèmica sols es pot dur a la pràctica en aquest blog. L'alcalde escriu a un lloc on no hi pot haver cap nrèplica.

Anònim ha dit...

sois pateticos tanto unos como otros y Fede si yo fuera Luis te despediria directamente, encima de darte trabajo no paras de morderlo ni atacarlo. asi soys los socialistas unos desagradecidos y unos mentirosos, aplica lo que dices de una mentira cuando se repite 100 veces parece verdad para mirar la politica nacional de los de tu partido en Madrid. Franco ya murio, a ver cuando lo hace el PSOE actual. Espero que sea antes de que se carguen España pues ya les falta poco, con la familia, la educacion y la economia ya lo an conseguido

* El de l'oli * ha dit...

Hola a tots,
ja estem com sempre amb les cosetes del sr Alcalde. Que si una cosa, que si l'altra... farà de tot execepte aclarir el que ens interessa.
La qüestió és desviar l'atenció d'ú mateix per a que malparlen dels altres (tàctica emprada pel PP en casos com aquests, recordem a José Tomás, deu de ser que està als estatuts del partit).
En fi, ja que el blog del PP no admet segons quins comentaris, està be que obrim un debat ací, però la veritat és que d'on no hi ha no es pot traure. Espere que almenys els senyoralcalde no puga dormir per les nits a causa de la mala consciència (en cas de tindre'n. clar).

Digueu NO a la Plutocràcia oligàrquica de Beniarrés!!!!

Beniarres al dia ha dit...

Voldria contestar-li al darrer comentari anònim: El teu comentari té un “tufillo” retro i perquè no “facha”. Primerament dir-te que yo no treballe per a Lui, treballe per a l’Ajuntament de Beniarrés. El meu sou me’l paga l’ajuntament de Beniarrés, no Luis. Per acomidar-me del treball, tinc que cometre alguna irregularitat o fer mal el meu treball, si açò ocorre tindran motius per a tirar-me del lloc de treball però com podràs imaginar, no poden tirar-me del treball pels meus pensaments polítics. El que tu proposes sols ho feien les administracions de l’anterior règim o els treballadors eren triats a dit i si algú es rebotava o no feia el que deia l’alcalde de torn marxava “ a la puta calle”.

La selecció del treballadors que hem entrar a treball aquest estiu a l’ajuntament la fan els sindicats arreglo una baremació econòmica i social, per això estic treballant per a l’ajuntament de Beniarrés, si haguera sigut com tu dius jo i algú més tal vegada no estariem treballant.

El govern que tenim a l’estat espanyol és el que majoritàriament han elegit els votants t’agrade o no, i gual que al País Valencià tenim un govern que ha sigut elegit per els valencians, t’agrade o no.

Anònim ha dit...

Algú pot dir-e on s'ha ensenyat a escriure l'Alcalde ? es inmillorable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...