Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 6 de juliol del 2009

El ciclista Iñaki Gozalbez es proclama campió autonòmic

L’altre ciclista de Beniarrés, Carles Ruiz, acaba subcampió

Una de les formacions inscrites de l'equip ELEVAL es va proclamar aquest dissabte 4 de juliol nou campió de la Comunitat Valenciana en la modalitat de contrarellotge per equips, que es disputava a Llíria, sobre el ja clàssic i exigent circuit de 21,6 quilòmetres, preparat per la PC Pedal, que presideix Amador García, i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

Els pupils de Ramón Mocholí van tornar a triomfar com en 2008, ratificant les apostes que els donaven com un dels seriosos favorits a la medalla d'or i els corresponents maillots de campions. El Eleval A -compost per Santi Comins, José Carlos Solá, Iñaki Gozálbez i Antonio Molina amb un temps de 27,45 a una mitjana de 46 km/h. -es va alçar amb la victòria, per davant del Ceràmiques Ona A i el CCN-València, Terra i Mar C.

Per altra banda, també cal felicitar-se per el segon lloc aconseguit per l’equip del Ceramiques Onda, on corre Carles Ruiz, l’altre ciclista de Beniarrés i que va acabar en segona posició.