Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 25 de juliol del 2009

Recull de noticies breus

Aquest és un recull de noticies breus publicades a la secció de "Noticies breus de Beniarrés" a la columna lateral d'aquest mateix blog:

-S’estan celebrant reunions amb propietaris de terrenys al terme municipal de Beniarrés, més en concret a la zona del Sequiot i a la zona dels Racons ( sembla que hi ha un altra però s’ha descartat) per tal de que una empresa compre 80.000 m2 per tal de construir un centre geriàtric d’alt nivell amb 350 places.


-Segons informa la web de l’Ajuntament de Beniarrés ja està en marxa el bus de la festa 2009. Hi ha viatges per anar a l’Orxa, Benimarfull i Alcosser al preu de 4 €. Podeu rebre molta més informació d’eixides i arribades en aquest enllaç, així com de les condicions del viatge.


-El Beniarrés CF començarà en breu la pre-temporada per a la propera lliga 2009-2010 amb nous fitxatges i molta gana de fer-ho bé. També cal dir que les porteries del camp de futbol seran canviades un mica de lloc per donar-li al camp una major amplària.


-S’esta procedint a realitzar cates de terreny a la zona de l’ermita de Beniarrés degut a que s’està redactant un projecte per a la construcció d’un nou dipòsit d’aigua potable.


-L’Ajuntament de Beniarrés tindrà que abonar a l’empresa AON GIL Y CARVAJAL SA la quantitat de 3.874 € en concepte d’assegurança de responsabilitat civil i 3.191 € en concepte d’assegurança per incendis i riscs nominats patrimonials per el periode 21/06/09 al 21/06/10.


-La Diputació d’Alacant ha denegat un subvenció d’ajuda sol·licitada per l’Ajuntament de Beniarrés per a l’escola de música i solfeig i en canvi rebrà una subvenció de la Diputació per posar cautxú al parc que hi ha al camp de La parà.


-S’estan realitzant obres de millora del paratge del Barranc del Port. La ma d’obra va a càrrec del treballadors del Paratge Protegit de la Solana del Benicadell i el material per a l’obra es aportat per l’Ajuntament de Beniarrés.


-L’Ajuntament de Beniarrés ha tret un nou plec de condicions per tal de contractar les orquestres que tenen que vindre a les Festes Patronal 2009, convidant a participar a 4 empreses. Cal recordar que l’altre plec presentat, va quedar desert i on l’Ajuntament pretenia licitar tant el ball de Corpus, com el de Sant Pere i els 5 balls de festes per 28.000 €.

-L’Ajuntament de Beniarrés ha posat la “directa” per a la provisió del lloc de treball de secretaria-interventora, doncs la secretària actual està de forma interina. Lamentablement no fa el mateix amb les dues places aprovades a la plantilla de personal per a l’any 2009 i que compta amb una plaça d’auxiliar administratiu i una altra d’operari de servies múltiples, ja que a una pregunta del PSPV-PSOE, l’alcalde ens va contestar que”no havia tingut temps”. Cadascú que pense el que crega.

-Mitjançant un decret d’alcaldia, l’ajuntament a contractat a l’empresa Serveis Esportius l’Alcoià per a que siga l’encarregada de prestar el servei d’Escola d’Estiu per un preu de 4.800 €. Curiosament aquesta mateixa empresa va ser la mateixa que l’any passat va realitzar l’Escola d’Estiu per el preu vaser de 8.800 €. Que haurà canviat d’un any a l’altre?

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede, que ja ho llegim i la major part de notícies estan caducades. Més novetats.

Anònim ha dit...

El GAV grup de accio anti valencianista,son crupuscles de extrema detra que tenen conexions amb partits politics com cualicion valenciana , esp 2000,PP,UV i tot el clero.La cuestio es qui a donat les dades a una Web feixista ¿sera de la pobla , el mateix que dona enganxines als xiquets per que ell no vol fer faena.
Valenciafredom es una pagina que intenta donar noticies sobre els avansos del blaverisme al Pais valencia ¿que no son cap .
Les agresions feixistes per part del gav i les amenases en aquesta pagina web son constans, sense que cap administracio fatja res per evitaro , segons l'informe Raxen el Pais Valencia es on mes agresions feixistes es produeixen al llarc del any, i cuan diguem AGRESIONS no son un calbot sino 4 bombes a seus del BLOC ,3 bombes a seus de EU, 10 bombes a la seu de una ONG , 2 bombes a la seu de ERPV, agresions a regidors de les mateixes , a gent del carrer .
¿Que pasaria si aquestes agresions pasaren al Pais Basc, la llei antiterrorista no pararia de fer detencions , al contrari que al Pais Valencia no hi-ha cap detenció ,aquestos crupuscles nazis tenen total llibertat perpart de les autoritats i administracions .
¿Qui subensiona qui dona poder, vosaltres mateixa.
Per mes informacio: WWW.antifeixistes.org
www.antiblavers.org

Anònim ha dit...

Qué collons fa el darrer comentari açí?

Beniarres al dia ha dit...

Tot vé d'una noticia breu apareguda a l'apartat de "Noticies breus de Beniarrés" a la columna lateral d'aquest blog.

Ana ha dit...

Esque Fede avegades escrius uns articles un tan catalanistes que no se que pensarien les altes esferes del teu partit!!
Ara, que tots sabem que heu fas per a arreplegar vots i crispar com sempre!
He vist les fotos i els articles teus que estan en aquella pagina! Quin marron,no? Apareix la teua foto, apareix el article que defens la tipica estelada del mur de la entra del poble...(llibertat d'expresio,heu faries en una creu feixista?)
Ves en cuidao espere que no siga res.
Salut!

Anònim ha dit...

lo unico gracioso de esto es que si no eres de izquierdas eres un blavero, facha.
para mi tanto una izquierda extrema como derecha extrema son los dos igual de fachas, por que al final estamos los que realmente queremos estar tranquilos y tenemos que aguantar pintadas de unos y otros.
como la otra vez "PONEROS LAS PEGATINAS EN VUESTRA CASA TANTO UNOS COMO LOS OTROS"

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Estem en estiu tots i es temps d’esbarjo i d’estar a la piscina (el que puga) , en haver alguna noticia serà publicada i sino et propose que envies un article i serà publicat

Al segon anònim: El GAV son grupuscle d’extrema dreta disfressats de “valensiania” que ampren les normes eixes dels secessionistes. A la nostra comarca pràcticament son inexistents.

A Ana: Xe Ana, feia temps que no signaves cap comentari i sols apareixes quan es tracta aquesta temàtica. Si defendre la nostra llengua i demanar que qui vullga puga veure la TV3 lliurement son articles “ un tan catalanistes”, ho seran però el que expose és que hem d’estimar la nostra llengua sinó en poc de temps te que desaparèixer i demanar la llibertat que com a persones tenim d’informar-se on vullgues i o que una administració faça el posssible per boicotejar la llibertat que tenim de que QUI VULLGA puga veure un canal o un altre de televisió sense importar en quina llengua parlen.

No patixques tant per mi que estic ben tranquil encara que s’agraeix la teua preocupació. I no ho faig per arreplegar vots ni per crispar, simplement que Internet et dona una eina per poder exposar les teues opinions i demostrar que les coses al nostre poble es poden fer d’altra manera a com s’estan fent des del nostre ajuntament.

Respecte a la creu feixista que tu dius, hi ha una Llei de la Memòria Històrica aprovada per el congrés dels diputats que prohibeix l’exposició pública d’aquesta simbologia per tant no seria jo seria les autoritats qui les haurien de fer llevar i en aquest cas a Beniarrés li correspon al nostre alcalde.

Anònim ha dit...

Estem en estiu tots i es temps d’esbarjo i d’estar a la piscina (el que puga)....això ho dius per tu?perquè mira que estas hores sentat en horari laboral. Menut exemple que dones com a treballador de l'ajuntament

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim: Si això ho dic jo. Realment em sorprèn el control que tens de la meua vida privada i de la meua feina com a treballador de l’EMCORP per a l’ajuntament de Beniarrés.. Ja que estàs ens dius les hores que estic sentat com tu dius que sembla que ho tens controlat.

Mira es molt fàcil fer una crítica personal des de l’anonimat quan tal vegada tu ho faces pitjor i no te se `pot dir publicament. Intente fer el treball que em manen el millor possible.

Aquest mateix “exemple” també es aplicable a les “hores que estan sentats, passejant o esmorzant” els polítics alliberats que te l’ajuntament de Beniarrés i la Diputació d’Alacant del nostre poble i cobren prou més diners que el que jo cobre?

Anònim ha dit...

Fede,
te recuerdo que este blog lo creaste con motivo de las últimas elecciones municipales, así que nodigas que no buscas el voto. Claro que asi os fue...
Respecto de escribir bajo el anonimato parece que has olvidado cuando ponías a parir a gente de tu pueblo sin dar la cara. No vengas con lecciones y si no quieres anónimos, no des esa opción en tu blog. ¡Cuantos anónimos serán tuyos!

Sento

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim: No se si dir-te Sento, Juan o Francisco, ja signes de forma anònima per tant et diré anònim.

Aquest blog va ser creat passat les eleccions locals, més en concret el dia 4 de juny, per tant no busque el vot amb aquest blog i no va poder influenciar en el vot de la gent de Beniarrés que la considere més intel•ligent que decidir el seu vot segons el que és publica en un blog personal o no.

Considere que la gent de Beniarrés és lo suficientment intel•ligent per a no creures tot el que li diuen i per tant aquest blog és una forma de informar del que ocorre a l’ajuntament de Beniarrés des d’un altra visió diferent a la “oficial” i com no, d’intentar informar del que ocorre al nostre poble. Et recorde que està obert a qualsevol article que vulgues publicar, sols has de posar el nom i cognoms.

Com voràs es un blog personal sense cap mena de publicitat que el “boca a boca” i crec que per ser un poble petit i on no tots tenen connexió a Internet, té una acollida bona.

Me se torna a acusar novament de coses. Dis-les però no m’acuses anònimament posa el nom,sinó saps que no serà publicat.I et puc dir que no he escrit cap comentari anònim. El que passa és que segur que no t’ho creus.

Gràcies per participar al blog “Sento”

Anònim ha dit...

Un blog on es pot participar com aquest és una finestra oberta al debat.
El seu titular demostra ser bastant més demòcrata que altres al permetre que es participe de forma anònima.
L'últim anònim que li retrau a Fede accions antigues o dubta que els anònims siguen o no reals, demostra un caràcter envejós i poc tolerant. Però, és igual, Fede li ha publicat el seu comentari.

Això sí que és tolerància i grandesa democràtica.
Ànim Fede, continua així.

Anònim ha dit...

M'han comentat que hui l'alcalde ha tingut paraules amb els treballadors eventuals de l'Ajuntament. No sé si serà per els comentaris d'aquest blog o què. Ja sé que cobreu poc però tampoc vos dona dret a escorrer el bulto tot el que podeu, que no esteu fent la mili. Al menys amageu-se que la gent vos veu asentats i deseguida van els comentaris.

Anònim ha dit...

Tots aquests comentaris contraris a aquest blog fan un tufet a PP que tomba. El que heu de fer, no és criticar aquest lloc, sinó crear-ne un i exposar el vostre pensament i que els altres vos puguen rebatre.

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim comentari: T’han informat malament. L’alcalde ni ens ha dit res als treballadors dels PAMER ni als treballadors de l’EMCORP.

Em sorprèn i molt que sàpigues tu més que cobren que no els mateixos treballadors, doncs ha data d’ahir 30 de juliol, encara no haviem cobrat cap mes sencer, a no ser que ho sàpigues perquè estàs dintre de l’ajuntament, potser?.
És lamentable que s’acuse a gent que està treballant “d’escorrer el bulto tot el que podeu” de forma anònima, quan tal vegada el que escriu aquest anònim ho faça. No se qui t’ha dit que fem tot el que dius però sembla ser que tu si que ho fas doncs dones lliçons de com fer-ho.

Sols demane una cosa deixeu de parlar de la gent que treballa amb el meu costat. NO mesclem les coses.

Al darrer comentari: Tens bastant raó. Aquesta mateixa gent que empra l’anonimat per acusar, moltes vegades sense fonament i bàsicament sempre de forma anònima, no se si seran del PP o de quin partit però el que deurien de fer es crear-se el seu propi espai on tothom puga fer comentaris, el que passa és que en aquest cas molts haurien de donar la cara i exposar públicament els seus pensaments i ah amic, això ja és un altre cantar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...